Світильник для маленької спальні – розповідаємо, що вибрати!

Шукаєте цікавий спосіб освітлення маленької спальні? У сьогоднішньому записі ми допоможемо вам знайти натхнення для створення атмосферної та затишної атмосфери. Ви забезпечите собі місце для відпочинку та підвищите комфорт свого сну. Правильне розташування також дозволить досягти надзвичайного декоративного ефекту та допоможе підкреслити весь декор. Які світильники для спальні вибрати? Який колір світла є оптимальним? Ми постараємося знайти відповіді на ці запитання та підкажемо, які моделі з нашого магазину ePlafoniera найкраще підійдуть для маленької кімнати.

Освітлення для маленької спальні - підвісний світильник завжди вдалий вибір

Спальня – це свого роду безпечна гавань, де ми можемо відпочити після труднощів дня, наше усамітнення, де ми можемо зібратися з думками та віддалитися від повсякденних проблем. Щоб це сталося, ми повинні відчувати себе в ньому абсолютно комфортно. Тут, безумовно, важливе правильне освітлення - його інтенсивність і колір можуть мати прямий вплив на наше самопочуття і якість нашого відпочинку.

Класичні стельові світильники залишаються найпопулярнішим способом освітлення інтер'єру спальні . У невеликих кімнатах одне джерело світла в центральній точці кімнати забезпечить ідеальне рівномірне освітлення інтер’єру, не займаючи багато місця . Це дуже практичне рішення, яке також вносить декоративний елемент. Красиво зроблений декоративний абажур стане ідеальною прикрасою.

Ці особливості представлені класичною, надзвичайно елегантною світлодіодною лампою Oberlin у формі вражаючої кришталевої кулі. Ідеально впишеться в гламурний, вінтажний або нью-йоркський інтер'єр . У сучасному декорі він може бути відривом від всюдисущого мінімалізму, становлячи своєрідне доповнення та контрастну прикрасу. По-перше, це дуже функціонально - прозорі скляні кульки на нікельованих стрижнях створюють щось на зразок абажура, завдяки чому світло ідеально розподіляється по кімнаті.

Світильник для маленької спальні – розповідаємо, що вибрати!

Люстра для маленької спальні – підійде?

Люстра, хоча часто асоціюється з великими розмірами та показністю, також може бути хорошим рішенням для освітлення спальні. В даний час стельові світильники дуже часто використовуються в сучасних інтер'єрах в стилі індастріал, лофт, ретро або мінімалізм. Якщо у вас теж є такий декор або ви плануєте таке сучасне освітлення, ми можемо запропонувати вам дизайнерський промисловий підвісний світильник Urban з надзвичайно ефектним зовнішнім виглядом. Він порадує любителів оригінальних рішень і цікавого дизайну . Її основа — плоский абажур мідного кольору, а вирізняється використанням трьох лампочок, спрямованих у різні боки, що забезпечує ідеальне рівномірне освітлення спальні та оптично її збільшує.

Світильник для маленької спальні – розповідаємо, що вибрати!

Додаткове освітлення – стоячі та настільні лампи для маленької спальні

У маленькій спальні може бути небагато місця, але це не означає, що ми повинні обмежуватися одним джерелом світла. Найважливіше – вдале розташування та використання всіх можливостей, які зараз є на ринку. А їх у нас зараз багато - настільна лампа ідеально підійде для тумбочки, а торшер можна використовувати як підсвічування туалетного столика або шафи.

Настінні світильники для спальні - освітлення в спальні над ліжком

Кожен з нас добре знає, наскільки важливе джерело світла біля ліжка . Готуючись до сну, ми часто проводимо час за читанням або розмовою. Коли ми вирішуємо, що пора вимкнути світло і розслабитися, останнє, про що ми мріємо, — це встати, щоб вимкнути його. Тому при проектуванні окремих точок освітлення необхідно забезпечити зручний доступ до вимикачів ламп.

Для цього варто встановити настінні світильники, які дають делікатне, точкове світло теплого кольору, ідеального для нашого тіла перед сном. Їх великою перевагою в маленькій спальні також буде те, що, повісивши на стіну над ліжком або узголів'ям, вони не займуть багато місця.

Світильник для маленької спальні – розповідаємо, що вибрати!

Сучасний настінний світильник, натхненний природою, додасть спальні сучасності та неповторної атмосфери.

У магазині освітлювальних приладів ePlafoniera ви знайдете моделі настінних світильників, виконані в класичному та сучасному стилях і відрізняються розмірами. Завдяки цьому ви знайдете вироби, які ідеально підійдуть як додаткове джерело світла навіть у маленькій спальні . Ми також радимо вам ознайомитися з нашою повною пропозицією найякісніших світильників для всієї квартири. З нами ви створите світлове оформлення своєї мрії – ​​ePlafoniera.

Підібрано для вас

останній перегляд