Екологічне освітлення та екологічні звички у вашому домі

Екологічне освітлення та екологічні звички у вашому домі можливі! Бути в гармонії з природою є природною потребою людини, і з кожним роком це стає все більш актуальною тенденцією в нашому житті. Ми все частіше обираємо здорові, натуральні БІО продукти, акцентуємо увагу на фізичних вправах і відпочинку на лоні природи, оточуємо себе речами з натуральних матеріалів, економимо воду та електроенергію, сортуємо сміття, прикрашаємо оселю рослинами. Розумно живучи в еко-стилі, ми намагаємося повернути постійно зростаючий екологічний борг, створений перед природою багато століть тому. Познайомтеся з екологічним освітленням і дізнайтеся про екологічні звички, які ви можете перенести у свої щоденні ритуали.

Екологічне освітлення та екозвички у вашому домі – життя в ЕКО стилі

Чому варто обирати екологічне освітлення? Екологічно чисті лампи - це лампи, джерелом світла яких є світлодіод, але часто можна почути назву LED. Які переваги такого типу освітлення? Безсумнівно, енергоефективність і функціональність. Світлодіоди зменшують енергоспоживання, мають змінний колір та інтенсивність світла. Крім того, світлодіодне освітлення довговічне, екологічне та комфортне – воно не потребує заміни навіть протягом кількох років.

Отже, як ми можемо подбати про нашу планету і водночас зменшити споживання електроенергії? Все, що вам потрібно зробити, це замінити звичайні лампочки на світлодіодні , які споживають на 85% менше енергії та служать у 20 разів довше, ніж традиційні.

Екологічне освітлення та екологічні звички у вашому домі

Екологічне освітлення – світлодіодні лампи та відповідний колір світла

Те, що нас оточує, дозволяє нам досягти внутрішньої рівноваги і гармонії чи ні. Після повернення додому ми хочемо відпочити, відпочити і трохи віддалитися від світу. Ми хочемо, щоб наш інтер’єр був заспокійливим і заспокійливим. Однак, облаштовуючи квартиру чи будинок, ми часто не звертаємо уваги або применшуємо роль відповідного освітлення. Саме правильно підібраний колір світла впливає на атмосферу кімнати і наш настрій. Виберіть теплий білий колір, тобто 2200K - 3200K , щоб досягти спокою та відпочинку в інтер'єрі. Нейтральний білий колір знаходиться в діапазоні 4000K - 4500K , і його використання підходить для навчання, повсякденної діяльності та читання, а головне, він не спотворює кольори. Холодний білий колір (5000K - 6500K) - це яскраве денне світло, ідеальне для інтенсивної та точної роботи, спорту, великих зусиль і концентрації.

Екологічне освітлення та екологічні звички у вашому домі

Надихніться унікальними екологічними світлодіодними лампами з нашого інтернет-магазину, нижче наведено кілька зразків виробів.

Інтер'єри в оточенні природи - вибір натуральних матеріалів для світильників та аксесуарів

Суть інтер'єру, оформленого відповідно до природи, - це світильники, матеріали, меблі, тканини та натуральні аксесуари, такі як: льон, вовна, джут, ротанг, бамбук, лоза, дерево, а також відмова від пластикових виробів, які наповнюють дизайн інтер'єру. ринок і негативно впливають на наше здоров'я.

Вибір натуральних матеріалів у природних відтінках бежевого, жовтого, білого, коричневого та зеленого дозволить вам створити будинок у дусі меншої кількості відходів і насолоджуватися дружнім інтер’єром протягом багатьох років. Крім того, оточення природними матеріалами не тільки позитивно впливає на наше самопочуття, але ці матеріали також зручні у використанні та часто доступні.

Однак чи боїтеся ви, що влаштований таким чином інтер'єр буде виглядати стерильно і холодно? Щоб візуально зігріти їх , виберіть люстру з ротанга, льону або бамбука. Додатково вибирайте рослини, адже трохи живої зелені абсолютно не зашкодить. Розбити кімнату можна і більш сильним прийомом: у ванній це може бути дзеркало в чорній рамі, у вітальні стіл, а на кухні кухонні аксесуари.

Екологічне освітлення та екологічні звички у вашому домі
Лампа з ротанга і сатину підвісна в романтичному стилі бохо - ідеальний вибір, якщо ви облаштовуєте свій інтер'єр в гармонії з природою.

Цікавим, гармонійним з природою рішенням облаштування, а тому дуже модним, виявилися стіни з живої зелені, декоративні, розслаблюючі та створюють мікроклімат будинку, а також вдало підібране освітлення, яке наповнює простір світлом і має приємний ефект. позитивно впливає на самопочуття домочадців незалежно від пори року, замінюючи сонячне світло, особливо взимку.

Підібрано для вас

останній перегляд