Енергозберігаючі світлодіодні лампочки, або як світлодіодне освітлення зменшує рахунки за електроенергію

«Чи енергоефективні світлодіодні лампи?» – питання, яке задають переважно люди, які хочуть заощадити на рахунках за електроенергію. Цей факт не дивний – адже нинішня вартість життя дійсно висока, тому бажання замінити звичайні джерела світла на більш економічну альтернативу не дивує.

У сьогоднішньому посібнику ми спробуємо вирішити проблему, згадану на початку, тому що хоча енергозберігаюче освітлення існує на ринку вже не один десяток років, для деяких воно все ще залишається загадкою. Радимо вам прочитати запис, у якому ми відповідаємо на найважливіші запитання, пов’язані зі світлодіодними лампами – читайте далі!

Енергозберігаючі світлодіодні лампочки, або як світлодіодне освітлення зменшує рахунки за електроенергію

Перш за все – енергозберігаюче освітлення, що це?

«Найенергоефективніші лампочки» – при виборі освітлення для дому ми часто вводимо в пошуковий рядок таку фразу. Але що насправді означає вся ця «економія» у випадку джерел світла ? Справа цілком очевидна: економічна лампа чи лампа – це та, яка дозволяє нам платити за менші рахунки за електроенергію . Це пов’язано з тим, що цей тип освітлення має низьке споживання електроенергії. Варто пам'ятати, що використовуючи цей вид продукції, ми приносимо користь не тільки своєму гаманцю, але й природному середовищу , яке не піддається шкоді в результаті виробництва величезної кількості енергії.

Енергозберігаючі світлодіодні лампочки, або як світлодіодне освітлення зменшує рахунки за електроенергію

Приклад традиційної енергозберігаючої лампочки (компактної люмінесцентної лампи). Економне джерело світла, яке до недавнього часу було дуже популярним.

Тому в наш час важливо використовувати сучасні енергозберігаючі лампочки, від яких виграємо не тільки ми, а й весь світ. Коли ми говоримо про такі рішення, найчастіше на думку спадає світлодіодна технологія . Чи можна сказати, що це насправді економічно ефективне рішення?

Енергозберігаюче освітлення – кілька слів про світлодіодні технології

Перш ніж перейти до питання про те, чи є світлодіоди енергозберігаючими, зупинимося на самій світлодіодній технології та коротко відповімо, що це таке насправді.

Термін LED є абревіатурою англійського терміну light-emitting diode . Простіше кажучи, можна сказати, що світлодіодні лампи або лампочки є електронними елементами, які перетворюють електричну енергію відразу в світло , що відбувається за рахунок руху електронів, що відбувається всередині матеріалу діода.

Енергозберігаючі світлодіодні лампочки, або як світлодіодне освітлення зменшує рахунки за електроенергію

Світлодіодна лампочка Globe G125 від Osram сферичної форми. Високоефективне джерело світла, що забезпечує справжню передачу кольорів у будь-який час.

Світлодіодні лампи – енергозберігаючі чи ні?

Перейдемо до суті статті, тобто чи є світлодіодна лампочка енергозберігаючою .

Відповідь на це питання дуже проста - так, цей тип джерела світла приносить реальну користь у вигляді меншого енергоспоживання і, отже, менших рахунків за електроенергію. Тут, однак, відзначимо важливий факт - хоч світлодіодні лампи економічні, їх не варто ототожнювати з традиційними енергозберігаючими лампочками, тобто популярними компактними люмінесцентними лампами - це два різних типи освітлення. То звідки «економія» на світлодіодному освітленні ?

Тут ми повертаємося до попереднього абзацу - відповідь на це - світлодіоди, енергозберігаюче джерело світла, на якому засновані світлодіодні лампочки.

Енергозберігаючі світлодіодні лампочки, або як світлодіодне освітлення зменшує рахунки за електроенергію

Світлодіодна лампочка E27 від Polux, відрізняється точною передачею кольору і високою довговічністю.

Енергозберігаючі світлодіодні лампочки, або як світлодіодне освітлення зменшує рахунки за електроенергію

Енергозберігаючі світлодіодні лампочки від Polux під час експлуатації.

Енергозберігаючі LED лампочки – реальна економія!

Важко заперечити, що світлодіодне освітлення на даний момент є найбільш розумним вибором для людей, які хочуть відчути реальну вигоду від оплати рахунків за електроенергію, але не тільки.

Варто знати, що енергозберігаючі світлодіодні лампи відрізняються не тільки низьким споживанням електроенергії, але і дуже тривалим часом роботи . На ринку представлені моделі, які успішно прослужать нам кілька десятків тисяч і навіть 100 000 годин - для порівняння, згадані раніше люмінесцентні лампи служать до 10 000 тисяч годин.

Недаремно ми говоримо, що енергозберігаючі світлодіодні лампи мають більший термін служби - адже чим довше вони служать, тим краще для нашого гаманця . Крім того, варто знати, що світлодіодні лампи не містять ртуті , що лише підтверджує, що вони є екологічно чистим рішенням.

Енергозберігаючі світлодіодні лампи та світлодіодне освітлення - ознайомтеся з ними в пропозиції ePlafoniera!

У зв’язку з постійним зростанням популярності світлодіодних ламп на даний момент на ринку освітлювальних приладів є тисячі продуктів, що може ускладнити вибір того єдиного, ідеального продукту , який відповідатиме вашим потребам і відчує реальні переваги використання цього типу рішення.

Варто знати, що висока доступність, з одного боку, добре, але з іншого це означає, що в обігу є світлодіодні лампи нижчої якості , які добре виглядають на вигляд, але насправді вони зношуються набагато швидше, ніж з часом. ми писали вище . Отже, як уникнути невдалої покупки?

Найкраще купувати там, де можна знайти продукцію перевірених компаній галузі, які мають багаторічний досвід виробництва світлодіодного освітлення та користуються хорошою репутацією на ринку.

 

Ви можете розраховувати на це в магазині освітлювальних приладів ePlafoniera - наша компанія співпрацює з перевіреними постачальниками, такими як Osram ,Polux і Spectrum , завдяки чому наші клієнти отримують гарантію якості та задоволення. Тут ми пропонуємо вам переглянути повну пропозицію, яка також включає: Світлодіодні садові світильники та багато інших товарів, завдяки яким ваша власність буде не тільки красиво освітлена, але й придбає унікальний характер.

Підібрано для вас

останній перегляд