Бохо освітлення - для дому, приміщень, офісу та іншого!

Незвичайний, нетиповий, нетрадиційний – так коротко можна охарактеризувати стиль, який є головним героєм сьогоднішньої статті. Бохо, адже ми про нього говоримо, це, перш за все, неймовірна свобода у створенні та облаштуванні всього інтер'єру. Це також видно в декоративних виробах і освітленні. Які світильники в стилі бохо вибрати для таких приміщень, як вітальня або кабінет, щоб кімнати виглядали цілісно і в той же час мали нотку божевілля? Запрошуємо читати далі.

Бохо освітлення - для дому, приміщень, офісу та іншого!

Звідки походить термін «бохо»?

Витоки стилю бохо сягають 19 століття і відносяться до французької мистецької богеми (їх часто називають богемою), яка жила в часи соціальних потрясінь. До цього руху належали творчо й нестандартно мислячі поети й художники, які повстали, зокрема, проти консервативної буржуазії. Їх надзвичайно яскравий спосіб життя базувався на:

  • екстравагантність ,
  • поєднання лише на перший погляд несумісних елементів ,
  • індивідуальна форма самовираження .

Які особливості стилю бохо?

Кілька різних різновидів стилю бохо можна побачити в дизайні та трендах, пов’язаних з дизайном інтер’єру, вже деякий час.

  • Відсилання до етнічної течії та натхнення африканською культурою (етнічні малюнки, візерункові матеріали).
  • Елементи ручної роботи , пов'язані з французькою богемою, з якої бере свій початок цей напрям.
  • Натхнення природою (тут це найкраще видно в освітленні в стилі бохо).
  • Декоративні елементи в земляних тонах .
  • Художня невпорядкованість інтер'єру , в якому поєднуються не поєднуються на перший погляд аксесуари.

Усі вони мають один спільний знаменник – повагу до природи, яка проявляється, наприклад, у матеріалах, які використовуються для створення.

Як виглядає освітлення в стилі бохо?

Стиль бохо - це повна свобода і свобода в поєднанні форм, форм, кольорів і візерунків. Це також стосується освітлення – просто поєднайте його з цікавими та привабливими аксесуарами, щоб створити інтригуючий та оригінальний простір. Дивіться найцікавіші світильники в стилі бохо для вітальні та офісу, вибрані в асортименті нашого інтернет-магазину освітлення .

Світильники бохо для вітальні

Вітальня є найбільш репрезентативною кімнатою в усьому будинку, тому освітлення, яке ми хочемо там розмістити, має бути стильним, цікавим і не перевантажуватим . Лампи в стилі бохо з натуральних матеріалів, таких як дерево , ротанг , бамбук або лоза, безсумнівно, підійдуть для цього місця . Пропозиція нашого магазину освітлення включає, наприклад, підвісний світильник ручної роботи від BPS Koncept у романтичному стилі з трьома ротанговими та сатиновими циліндрами, розташованими один в одному. Невеликі проміжки між ними освітлять весь інтер'єр теплим і затишним світлом , а за рахунок відкидання тіні на стіну створять додаткові ефектні ефекти. Цей продукт виготовляється вручну з нуля , з увагою до кожної деталі. Він неодмінно стане елегантною родзинкою будь-якої вітальні, оформленої в провансальському , скандинавському та сучасному стилях .

Бохо освітлення - для дому, приміщень, офісу та іншого!

Подібна модель до вищезазначеного продукту є ще однією пропозицією від BPS Koncept з інтригуючим , барвистим декоративним відтінком . Центральний циліндр з трьох підвісних зроблений з пляшково-зеленого атласу. Цей матеріал ідеально поєднується з легким ротангом підвісного світильника Rotang , надаючи всьому виробу класу та елегантності . Поєднання цих двох матеріалів створює унікальний ефект і є наочним доказом того, що варто бути сміливим, коли мова йде про дизайн інтер'єру та тенденції освітлення .

Бохо освітлення - для дому, приміщень, офісу та іншого!
Ще одна пропозиція освітлення в стилі бохо від ePlafoniery – це підвісна лампа Nossa від Lucea, яка явно черпає натхнення з сучасності . Ця модель має єдиний абажур з чорного дроту, обмотаного бамбуком. Чудово підійде для віталень, оформлених у мінімалістичному , скандинавському чи прованському стилі . Таке освітлення вишукано і стильно підкреслить дерев'яну підлогу, необроблені меблі, лляні штори, прикраси ручної роботи і м'які подушки, недбало розставлені на дивані. Продукт має зацікавити насамперед людей, тісно пов'язаних з екологією та рухом zero waste .
Бохо освітлення - для дому, приміщень, офісу та іншого!

Остання лампа в стилі бохо для вітальні від ePlafoniery — керамічна настільна лампа Brunswick від Elstead із бавовняним абажуром, графітовим покриттям із полірованим нікелем. Ця візуально легка і ретельно оброблена композиція буде добре виглядати в сучасних вітальнях, романтичний , скандинавський , провансальський і мінімалістичний. Він неодмінно зачарує людей, які цінують гарний стиль і слідують сучасним трендам. Його перевагою є, крім іншого, вимикач на кабелі, тож вам не потрібно нікуди йти, а просто розташуйтеся на зручному дивані під світлом лампи Brunswick .

Бохо освітлення - для дому, приміщень, офісу та іншого!

Світильники в стилі бохо для офісу та кабінету

Може здатися, що освітлення в стилі бохо не підійде в офісі. Ніщо не може бути дальшим від істини. Такі світильники привнесуть в офісні інтер’єри гармонію, спокій і затишок , полегшать роботу. Виробники такого роду виробів настільки вміло поєднують їх з класичними або сучасними акцентами, що вони ідеально впишуться в весь простір. Одним з найцікавіших світильників для офісу в нашому магазині ePlafoniera є дизайнерський підвісний світильник Fiora від Loftlight білого кольору. Його химерний вигляд асоціюється зі складно розташованими смугами матеріалу під назвою дуофлекс. Він легко чиститься і стійкий до вицвітання - ця особливість означає, що модель прослужить довгі роки, не втрачаючи свого красивого кольору. Декоративне освітлення від Loftlight добре підійде для офісів, натхненних класичним , східним , скандинавським або сучасним стилями . Його м’яке розсіяне світло лише стимулюватиме співробітників до виконання своїх обов’язків, а потенційних клієнтів – до подальшої співпраці та більше часу проводити в освітленій кімнаті.

Бохо освітлення - для дому, приміщень, офісу та іншого!

Не менш цікавим офісним освітленням може стати підвісний світильник Forest в сучасному стилі від Aldex з абажуром з ламелей кольору натурального дерева. Ця модель створена в дусі еко та безвідходного виробництва . Його проста і легка форма стане ідеальним доповненням до офісного приміщення з робочими місцями зі столами, стільцями та комп'ютерами. Що виділяє в цій лампі, так це абажур цікавої форми , який чудово підкреслює світло лампочки всередині. Цей світильник в стилі бохо підійде в першу чергу в кабінетах і офісах, оформлених в сучасному , мінімалістичному , вінтажному і скандинавському стилях .

Бохо освітлення - для дому, приміщень, офісу та іншого!

Підвісний світильник Saona від Newgarden висотою сто п'ятдесят сантиметрів буде красиво виглядати в офісній конференц-залі . Його абажур точно витканий з натуральних волокон , а саму лампу можна вкоротити або збільшити в довжину . Завдяки цьому це освітлення ідеально підходить для дуже високих конференц-залів або елегантних сучасних офісів.

Бохо освітлення - для дому, приміщень, офісу та іншого!

Завершити огляд офісного освітлення в стилі бохо від ePlafoniery хочеться модним підвісним світильником Moxie від Kichler, зовнішній вигляд якого сильно відсилає до стилю ретро . Виріб представлено прямокутним абажуром з льону з білим скляним розсіювачем. Він підвішений до труби й оточений каркасом із дерев’яних горизонтальних ліній, які вигинаються назовні та всередину. Все це виглядає інтригуюче і створює ідеально цілісне і гармонійно геометричне ціле в теплому коричневому кольорі. Цей світильник добре освітлить офісне приміщення, подбавши про декоративну сторону інтер'єру.

Бохо освітлення - для дому, приміщень, офісу та іншого!

На що варто звернути увагу при виборі освітлення в стилі бохо?

Основою для вибору світильників у стилі бохо для вітальні чи офісу є насамперед наші уподобання, потреби та симпатії . Звернемо увагу на матеріал , з якого виготовлено виріб, і на висоту кімнати, в якій ми хочемо його розмістити. Усі моделі, описані в сьогоднішньому списку, походять від виробників освітлювальних приладів світового класу, які приділяють увагу найдрібнішим деталям у своїй роботі та гарантують, що їхня продукція є довговічною та міцною . Ми рекомендуємо вам перевірити решту нашого інтернет-магазину, де ви знайдете, наприклад, настінні світильники з дерева або люстри в стилі бохо .

Підібрано для вас

останній перегляд