Система садового освітлення 12 В - зовнішні світлодіодні лампи - перевірте інтелектуальну систему!

Широка пропозиція нашого магазину включає функціональне та ефективне зовнішнє освітлення. Наші садові світильники прості в установці, безпечні для дітей і тварин, живляться від низької напруги 12 В , оснащені енергозберігаючими світлодіодами та інтелектуальними системами управління , з різними кольорами та потужністю світла, виділяються сучасним дизайном. Тут ви знайдете щось для себе!

Самостійна збірка

Система низьковольтного садового освітлення створена для самостійного монтажу.

Не наймайте електрика, ви можете зробити це самі!

Монтажні елементи для швидкого з’єднання спрощують з’єднання окремих світильників і кабелів.

Вам не потрібні спеціальні інструменти чи навички електрики , ви розміщуєте світильники у своєму саду, підключаєте їх до основного кабелю, а потім до трансформатора. І… готово! Важливий лише вибір потужності трансформатора, яка повинна бути вище сумарної потужності всіх підключених до нього світильників і аксесуарів.

Безпека

Наше світлодіодне садове освітлення 12 В відрізняє впевненість у якості та безпеці, особливо для дітей і тварин.

Кабелі можна ховати або лежати на поверхні, і вони залишаться в безпеці.

Садові світильники на 12 В, які ми пропонуємо, мають різний ступінь захисту IP і всі вони можуть бути встановлені на вулиці . Усі роз’єми, до яких підключаються світильники, також водонепроникні. Завдяки цьому вони прослужать вам довго і без збоїв .

Безпека та якість - наш пріоритет!

Високоякісна система садового освітлення 12В

Згадана раніше садова установка 12V Polned була розроблена та створена з особливою ретельністю , щоб вона працювала безперебійно протягом багатьох років.

Ви можете бути впевнені, що лампочки, з'єднані разом в садовому наборі, не будуть мигати, коли напруга впаде навіть до 9В .

Додатковою перевагою наших світильників є те, що вони містять джерела світла та кабелі зі штекерами швидкого підключення , тому вам не потрібно нічого купувати додатково.

А тепер кілька порад по збірці:

1. Створіть свій комплект садового освітлення разом з нами


Система садового освітлення 12В

2. Підберіть основні та додаткові аксесуари для комплекту садового освітлення

Нескінченна кількість можливостей і комбінацій, що дозволяють створювати різні комплекти за допомогою додаткових аксесуарів, також є сильною стороною цієї системи.

Також до комплекту садового світильника можна додати сутінковий вимикач, датчик руху, радіоприймач і приймач Smart Bluetooth.

Освітлення 12В

Садове-освітлення-12в


Зробіть самі та оберіть аксесуари для садового набору!

3. Виберіть колір і кількість світла, а також тип керування освітленням у саду відповідно до ваших потреб

Наша пропозиція включає теплі білі лампи 3000K, холодні білі 6000K, сині та змінні RGB .

У лампах з двома кольорами 3000K/6000K ви можете змінити колір за допомогою перемикача під час встановлення.

Змінювати колір ламп RGB можна різними способами, в залежності від типу лампи.

Деякі з них є розумними ліхтарями, якими керує смартфон, іншими керують за допомогою радіопульта дистанційного керування або мосту Wi-Fi, а треті, як кулі, що світяться, керуються за допомогою прикріпленого до них пульта дистанційного керування.

Найпопулярнішим видом керування є керування смартфоном через Bluetooth-з'єднання за допомогою лампи з максимальним радіусом дії до 20 метрів . Це робиться за допомогою простої та інтуїтивно зрозумілої програми Smart Garden Lights.

Така інтелектуальна система садового освітлення може бути у вас, якщо ви захочете скористатися нашою пропозицією!



4. Будьте ЕКО зі світлодіодною технологією у вашому саду

Усі наші садові світильники на 12 В оснащені джерелом світла у вигляді світлодіодів (Light Emitting Diodes) з високою яскравістю випромінюваного світла, і в той же час вони дешеві в експлуатації та виділяють менше тепла в природне середовище.

Тому їх великою перевагою є надзвичайно низьке енергоспоживання та тривалий термін експлуатації (понад 10 років).

Крім того, світлодіоди ударостійкі, не нагріваються і не потребують додаткового обслуговування.

Узагальнюючи переваги нашої системи садових ламп на 12 В, ми можемо запевнити вас, що це:

  • безпечний для дітей і тварин,
  • простота монтажу (підключення передбачає вставлення штекера і затягування гайки),
  • висока якість всіх використовуваних елементів і герметичність з'єднань навіть під водою,
  • сконструйований таким чином, що перепади напруги не викликають спалахування ламп (навіть до 9 В),
  • енергозберігаючі, оскільки джерела світла не потребують багато енергії, що забезпечує низьке енергоспоживання, а лампи можуть горіти всю ніч,
  • з невеликою потужністю і невеликою кількістю світла, що гарантує приємне оку освітлення,
  • практичний, тому що кабель, джерело світла і наконечник заземлення входять в комплект,
  • інтелектуальний, дозволяє вибрати додаткові аксесуари: датчик руху, сутінковий вимикач, радіоприймач, WiFi міст, радіопульт, основні кабелі та розгалужувачі,
  • сучасний, тому що він дозволяє керувати через додаток Smart, радіопульт дистанційного керування 2,4 ГГц, 433 МГц і міст WiFi,
  • система, що дозволяє підключати до одного трансформатора будь-які садові світильники 12В,
  • система, що дозволяє створювати будь-які гілки з різними лампами і додатковими аксесуарами, а також окреме управління кожною гілкою,
  • система, яка дає нескінченну кількість комбінацій при створенні власного комплекту освітлення, а якщо ви вже створюєте власну систему садових світильників і аксесуарів, ви можете змінити її в будь-який момент, розібрати або розширити додатковими елементами,
  • система, яка гарантує високу якість і належну функціональність протягом багатьох років.

Щоб забезпечити довготривалу і коректну роботу всієї комплектації різноманітних ламп, використовуйте тільки фірмові джерела світла та роз'єми та кабелі, що входять до ламп або запропоновані в системі Polned 12V.

Садове освітлення 12 В – де корисні світлодіодні садові лампи?

Сучасні світлодіодні садові світильники, доступні в магазині ePlafoniera, забезпечать безпеку та створять незабутню атмосферу на вулиці перед кожним будинком. Незалежно від того, чи є у вас невелика тераса чи великий сад, використовуючи садове освітлення 12 В, ви створите інсталяцію, яка відповідає вашим потребам .

Різні типи світильників дозволять вам персоналізувати свій набір садових ламп на 12 В, щоб вони ідеально поєднувалися з рештою декору. Пропоновані в нашій пропозиції під'їзні світильники - чудова ідея для ефективного освітлення під'їзної алеї або водойми . Однакторшери у вигляді стовпів, куль або ліхтарів ефективні для освітлення доріжок, алей і під'їзних доріг . Не бійтеся експериментувати - комбінуючи окремі елементи, ви можете створити в саду чудові візуальні ефекти і красиве освітлення 12 В. . Можливості безмежні - для менш відвідуваних місць оберіть, наприклад, світлодіодні садові лампи 12 В з датчиком руху , які світитимуться лише тоді, коли хтось є поруч або там, де ви хочете, щоб було завжди світло, енергозберігаючу сонячну лампу ніжне світло.

Світлодіодні садові світильники 12 В – вибирайте з широкого асортименту магазину ePlafoniera

У магазині освітлювальних приладів ePlafoniera ви знайдете широкий вибір моделей різних стилів, візерунків і кольорів . Проте всі вони відрізняються відмінною якістю та стійкістю до будь-яких погодних умов . Ми купуємо продукцію тільки від перевірених і перевірених виробників, тож ви гарантовано прослужите вам довгі роки . Вибирайте дизайнерські вуличні світлодіодні світильники 12V і створюйте гарне та функціональне освітлення. Ми пропонуємо Вамзовнішнє освітлення найвищого класу, адаптоване навіть до найскладніших умов. Виберіть модель своєї мрії - ваш сад може виглядати саме так, як ви хочете.

Встановлювати лампи 12В надзвичайно просто і зручно, але якщо у вас виникли проблеми або сумніви щодо нашої продукції, звертайтеся до нас - ми з радістю відповімо на будь-які ваші запитання!

    Підібрано для вас

    останній перегляд