Весняний погляд на освітлення - світильники для дому та саду

Зміни в інтер'єрі навесні? Це легко. Почніть з аксесуарів і освітлення! А може, ви просто прикрашаєте свою квартиру чи будинок до весни? Тут ви знайдете щось для себе, тільки практичні поради та перевірені ідеї! Весняний інтер'єр у вас під рукою та відповідно до ваших потреб. Потрібен лише маленький крок до змін навесні, бо якщо не навесні, то коли? І зробіть це разом з нами.

У цьому записі ви надихнетеся перетворити свою квартиру та сад - ви дізнаєтеся про тренди, кольори, модні та стильні світильники на весну. Ви також прочитаєте, як подбати про освітлення вашого вуличного простору. Ви живете в багатоквартирному будинку і не маєте саду, але у вас є балкон? Цей посібник з освітлення також для вас! У другій половині березня ми прощаємося з календарною зимою, а з нею похмурими днями та довгими вечорами. Впустімо весняний настрій, сонце, тепло і бажання змінюватися у нашій домівці, садку та нашій душі. Читайте наші поради.


Як це зробити?


Ми пропонуємо вам лише трохи навести порядок, змінити або придбати декоративне освітлення , а також розставити аксесуари у своєму домі та саду належним чином. Перший крок - це ознайомлення з тенденціями дизайну інтер'єру. Однак ми не закликаємо вас сліпо слідувати моді і замінювати все, що ви раніше зібрали. Весняна атмосфера прийде до вас, якщо ви обдумано використовуєте те, що вже є . У кожного з нас у гардеробі знайдуться різнокольорові наволочки, цікаві принти штор або скляні підноси чи миски, на які можна покласти сезонні фрукти. Почнемо з того, що перевіримо, які весняні кольори модні та варті доповнення до наших інтер’єрів!


Зміна кольору


Навесні варто вибирати пастельні - пудрово-рожеві, ніжно-зелені, блакитні та бежеві кольори, які красиво виглядають у променях весняного сонця, і світлі світильники , красиві абажури ручної роботи або моделі світильників енергійних кольорів, величезний вибір яких ви можете знайти на нашій електронній адресі. Нижче наведено кілька джерел натхнення прямо з нашого магазину освітлювальних приладів !

Зовнішнє освітлення, тобто довгі і теплі вечори в саду

Подумайте про облаштування свого саду вже сьогодні. Перший крок? Звичайно ж - зовнішнє освітлення і вибір того, який тип садових світильників вам потрібен. Почніть з вибору торшерів, адже вони ідеально підходять для освітлення газону, клумб і під’їзду до будинку. Це найпопулярніші стовпи, які завдяки класу герметичності (так званому IP) витримають бурю, дощ і навіть сніг. При виборі зверніть увагу на цифру біля IP - чим менше показник, тим менший захист від зовнішніх факторів ви отримаєте.

Біля покрівлі розмістіть настінні та стельові світильники з класом герметичності IP23 . Якщо ви хочете висвітлити землю, наприклад, газон або під'їзну дорогу до гаража, вам знадобиться надійний захист від вологи і води від опадів. Тоді вибирайте обгонні світильники, світловідбивачі та болларди з IP65 – вони не бояться мінливих погодних умов. Вибирайте виготовлені зі скла, пластику або нержавіючої сталі. Ставте якість на перше місце!

Весняний погляд на освітлення

Пам'ятайте: при виборі садових світильників звертайте увагу на ступінь їх захисту від зовнішніх факторів. На фото зображені пости Radex  з класом герметичності IP44 - вони дуже герметичні, стійкі до води та дощу! Розмістіть їх навколо будинку, пішохідних доріжок і навіть біля гаража.

Садове освітлення також включає в себе гаражні світильники - у вигляді трубок, стельові світильники та настінні бра, необхідні у вашому саду.

Настінні бра можна кріпити на стінах будівлі. Вони добре підійдуть на балконі, біля входу в будинок і на терасі. Підвісні світильники прикрасять патіо та створять неповторну атмосферу під час вечірнього відпочинку у вашому саду.

Весняний погляд на освітлення

Чорний класичний садовий ліхтар - це класика в сучасному виконанні, використовуйте його в саду для освітлення альтанки, балкона, тераси або сходів.

Дивіться зовнішнє освітлення: садове освітлення

Весна у вітальні?


Звичайно! Весна у вітальні – це насамперед освітлення та аксесуари, які добре виглядають як вдень, так і ввечері. Тут вибирайте підвісні світильники та торшери, що живлять енергією, які поєднуються з кольорами штор, подушок і дивана чи крісла. Пам'ятайте, що ця частина вашого будинку або квартири є найбільш представницькою. Тут ви приймаєте гостей і часто проводите більшу частину часу. А може, букета весняних квітів достатньо, щоб вітальня перетворилася на весняний оазис для зустрічей з рідними і нескінченних розмов з друзями?

Наша колекція освітлення для дому включає торшери, підвісні світильники, люстри, настінні та стельові світильники. Перегляньте деякі пропозиції.

Дивіться інші світильники для вітальні: Світильники для вітальні

У спальні вже травень – освітлення


Після виснажливої ​​зими та напруженого дня відпочинок у пастельній, світлій та добре освітленій спальні є обов’язковим. Стає світліше, тож використовуйте сонячне світло, яке проникає у ваш інтер’єр якомога довше . Як це зробити? Попрощайтеся з важкими темними шторами, які служили вам осінь і зиму, і замініть їх на бежеві або просто білі. Розмістіть на тумбочці пастельні скриньки або шкатулки для прикрас – такі невеликі акценти додадуть трохи затишку. Змініть не тільки декоративні елементи, а й виберіть оригінальне освітлення , яке ефектно заспокоїть і заспокоїть ваші почуття. Можливо, варто скористатися натхненням, яке дарує сучасний або гламурний стиль? Світильники в сучасному та гламурному стилі часто виготовляються з круглих абажурів, скла, блискучих матеріалів або популярних останнім часом оксамитових абажурів . Пора нарешті відпочити в облаштованій спальні.

Весняний погляд на освітлення - світильники для дому та саду

Настільна лампа Provence з рухомим кронштейном виконана в оригінальному плафоні: полірована мідь, який легко освіжить спальню і додасть їй весняний характер.

Дивіться також інші світильники для спальні: Лампи для спальні


Весняний колір на кухні


На кухні освітлення та аксесуари також повинні бути узгоджені. Тут б’ється серце нашого дому і росте наша жага до життя. У кухню обов'язково додайте весняний колорит природи: зелений, жовтий, бежевий не тільки на тарілці, але в аксесуарах і освітленні . Можна також збожеволіти від недорогих і цікавих аксесуарів, наприклад харчових килимків з квітковим візерунком, або просто вибрати однотонні - пастельні. Над кухонним островом або обіднім столом встановіть люстри з кількома світловими точками , які будуть служити вам роками - не тільки навесні.

Перегляньте наші пропозиції щодо весняного освітлення для кухні.

Дивіться світильники для кухні та їдальні: Світильники для кухні та їдальні

Весняний SPA у ванній кімнаті


Весняний домашній SPA для тіла та душі ніде більше, ніж у вашій ванній кімнаті. Так, її зміни не варто пропускати. Почніть із заміни рушників на барвисті, соковиті, весняні, додайте ароматичні свічки, замовте натуральну косметику та оберіть декоративні світильники в нашому інтернет-магазині та відчувайте себе весною щодня .

Весняний погляд на освітлення - світильники для дому та саду

Не тільки соковиті кольори підійдуть навесні - не всі є прихильниками різнокольорових композицій. Для вищезазначеного натхнення ми вибрали наш романтичний чорний підвісний світильник із золотою обшивкою стелі у формі серця. Це унікальна пропозиція для любителів стильних і унікальних ванних кімнат.

Дивіться світильники для ванної кімнати: Лампи для ванної кімнати

Ви ремонтуєте, облаштовуєте чи розробляєте дизайн інтер’єру? Це чудово, адже в нашому інтернет-магазині ви знайдете широкий вибір світильників у наймодніших стилях інтер’єру (гламур, модерн, індастріал, лофт, скандинавський та інші), які ви легко підберете під свій інтер’єр. Відкрийте для себе нашу пропозицію люстр , підвісних світильників , зовнішніх світильників, настінних і стельових світильників .

Підібрано для вас

останній перегляд