Модні лампи 2022 - дізнайтеся про останні тренди

З кожним роком архітектори та декоратори все більше придивляються до питань освітлення та враховують відповідні тенденції у своїй роботі. Це не повинно дивувати, адже світильники є надзвичайно важливим елементом облаштування будь-якого інтер’єру – вони виконують естетичну та функціональну функцію. Вам цікаво, які світильники модні у 2022 році та на що звернути увагу при їх виборі? Ми представляємо огляд найбільш важливих і помітних тенденцій світлотехнічної промисловості.

Модні лампи 2022 - дізнайтеся про останні тренди

Лампи 2022 - мінімалізм понад усе

Мінімалізм давно заповз у вітальні - і не тільки в трендах освітлення. У 2022 році це також буде одним із провідних напрямків, і немає жодних ознак того, що це зміниться найближчим часом. Подібні моделі освітлювальних приладів радують своєю неперевершеною красою , створюючи при цьому неповторну і неповторну атмосферу в інтер'єрі . Їх проста форма і тонкий характер підійдуть в першу чергу для інтер'єрів, оформлених в сучасному, скандинавському і мінімалістичному стилях , але їх вдало можна встановити в будь-якому інтер'єрі - вони чудово впишуться в його атмосферу і стануть найкращою прикрасою. У випадку мінімалістичних світильників, які відповідають трендам 2022 року, ми особливо рекомендуємо такі пропозиції:

  • лампи із золотим покриттям ,
  • світильники з геометричними фігурами ,
  • сферичні підвісні світильники .

Модні лампи 2022 - дізнайтеся про останні тренди

Дизайнерський стельовий світильник в мінімалістичному стилі з білими кулями зі скла, розміщеними на кінцях чорних дужок різної довжини. Він буде красиво виглядати в скандинавських, індустріальних, сучасних і вінтажних інтер'єрах.

Модні лампи 2022 - дізнайтеся про останні тренди

Одинарний настінний світильник чорного кольору - це поєднання елегантності, мінімалізму, простоти та стильного дизайну. Світильник ідеально підходить для спальні (для читання), вітальні (як м'яке джерело світла) і кухні (як бокове освітлення).

Модні лампи 2022 - дізнайтеся про останні тренди

Модний настінний світильник на чорній основі з балансуючим стрижнем, що закінчується двома скляними кулями, ідеально вписується в світлові тренди 2022 року. Його простий та інтригуючий дизайн впишеться в будь-який інтер'єр.

Модні лампи 2022 - дізнайтеся про останні тренди

Чи може метрова золота трубка бути сучасним настінним світильником ? Звичайно! Ця модель чудово підкреслить розташування великих приміщень, таких як бальні зали, холи або готелі, оформлені в гламурному, сучасному або індустріальному стилі.

Модні лампи 2022 - дізнайтеся про останні тренди

Стельовий світильник за тенденціями освітлення 2022 року — це пропозиція як для менших, так і для великих приміщень. Її скляні абажури у формі кулі та мармурово-золоті прикраси впишуться в мінімалістичний, вінтажний, класичний, гламурний та сучасний інтер’єр.

Тренди освітлення 2022 - природа на першому місці

Останні тенденції освітлення на 2022 рік чітко вказують на те, що світильники, натхненні природою та виготовлені з таких матеріалів, як ротанг, бамбук, джут або дерево, надзвичайно популярні (і, безумовно, залишатимуться надовго) . Їх вишукані форми та форми, які часто зустрічаються ніде, добре підійдуть у спальнях і вітальнях, оформлених у бохо, скандинавському, мінімалістичному, сільському чи колоніальному стилі, але не тільки. Їх також можна успішно встановити в промислових і сучасних приміщеннях, яким вони додадуть неповторну атмосферу.

Модні лампи 2022 - дізнайтеся про останні тренди

Якщо ми хочемо відчути себе мешканцями острова Мотунуї, героями мультфільму «Ваяна: Скарби океану», нам неодмінно варто обрати цей підвісний світильник у стилі бохо для своєї квартири чи будинку . Її ніжна форма додасть легкості та вишуканості інтер'єру, в якому вона розміщена.

Освітлення 2022 та інтелектуальні рішення

У трендах 2022 року, пов’язаних зі світильниками, провідну роль відіграють не тільки дизайн і форма. Не менш бажані моделі освітлення, в яких використовуються інноваційні технологічні рішення . Вони допомагають нам, а іноді навіть полегшують повсякденне функціонування. У нашому інтернет-магазині ePlafoniera ви знайдете, наприклад, садовий підвісний світильник Benirrás у сучасній версії, виготовлений вручну з натуральних волокон. Цей продукт не вимагає монтажу на стелі - він працює будь-де без кабелю . Лампа оснащена портативною лампочкою , яку потрібно лише прикріпити до неї, щоб надати їй теплого та затишного світіння. Ви також можете керувати ним за допомогою пульта дистанційного керування та регулювати його інтенсивність .

Модні лампи 2022 - дізнайтеся про останні тренди

Цей підвісний світильник у стилі бохо можна розмістити як у приміщенні, так і на вулиці.

Дизайнерські лампи і тренди 2022

Серед останніх тенденцій освітлення - поряд з простотою і мінімалізмом - присутні декоративні, екстравагантні , а часто навіть незвичайні форми . Такий вид виробів особливо сподобається любителям гарного дизайну та прихильникам позачасового інтер'єру. Дизайнерські лампи, мабуть, ніколи не вийдуть з моди, і щороку виробники змагаються між собою у винаході вишуканих форм. Багато світлотехнічних брендів, які займають високі позиції на ринку, протягом багатьох років створюють свої конструкції практично в незмінному вигляді. Розкішне освітлення найкраще виглядає в сучасних, гламурних інтер’єрах у стилі ар-деко та Нью-Йорка .

Модні лампи 2022 - дізнайтеся про останні тренди

Стояча настільна лампа в стилі Тіффані походить від вітражів у стилі ар-деко. Він був виготовлений вручну з кремового, золотого та синього скла.

Модні лампи 2022 - дізнайтеся про останні тренди

Підвісна люстра в класичному стилі з дев'ятьма вигнутими плечами, що закінчуються маленькими лампочками, покрита шаром оксидованої латуні. Він добре підійде як основне освітлення вітальні, їдальні, кухні або залу.

Модні лампи 2022 - дізнайтеся про останні тренди

Елегантний нікельований стельовий світильник з декоративною рамкою, оздобленою кристалами, і напівпрозорим циліндричним абажуром, що закриває три лампочки, освітлить простір теплим сяйвом і додасть стилю та свіжості будь-якій композиції.

Модні лампи 2022 - дізнайтеся про останні тренди

Тумбочка в класичному виконанні зі світлою кам'яною основою і круглим абажуром з натуральної тканини підійде як додаткове освітлення робочого та журнального столиків або як нічна лампа для читання улюбленої книги.

Модні лампи 2022 - дізнайтеся про останні тренди

Настінний світильник Tiffany на дві лампочки ручної роботи зі шматочків янтарно-карамельного скла. Традиційна форма абажура і металеві декоративні елементи кольору старої бронзи підкреслять інтер'єри в стилі ретро, ​​класика, арт-деко, а також модерн з елементами вінтажу.

Модні лампи 2022 - дізнайтеся про останні тренди

Сучасний настінний світильник для ванної з прозорим скляним абажуром вражає своєю цікавою зовнішньою фактурою. Його декоративні кристали заломлять світло ванної кімнати та підкреслять дзеркало, туалетний столик або стіну, на якій він висить.

Наймодніші світильники 2022 року від ePlafoniera - підсумок

Найбільшою окрасою інтер'єру стануть правильно підібрані освітлювальні прилади. Виготовлені з високоякісних матеріалів, вони порадують вас своєю інтригуючою формою , яка ідеально впишеться в приміщення, оформлені в будь-якому стилі. В інтернет-магазині світильників ePlafoniera ви знайдете широкий вибір освітлення відповідно до трендів 2022 року. Ви можете вибрати серед багатьох модних у сезоні 2022 моделей дерев’яних світильників , металевих світильників , оксамитових ламп або скляних ламп . Ми гарантуємо, що придбавши та встановивши обрану у нас модель у своєму будинку чи квартирі , ви будете із задоволенням перебувати в освітленому новою лампою інтер'єрі . Не будемо й згадувати про захоплення ваших сусідів та гостей, які завітають до вас!

Підібрано для вас

останній перегляд