Освітлення в стилі Нью-Йорк – елегантність, комфорт, зручність

Освітлення в нью-йоркському стилі останнім часом набирає популярності стає все більш популярним у Польщі і його охоче обирає багато людей інтер'єрів. Ми зачаровані його елегантністю в поєднанні зі світлими просторами, візерункові шпалери, англійська вагонка, ліпнина та стелі. Це освітлення привносить в інтер'єр найчастіше гармонію, порядок і симетрію річ люстри і світильники, підвішені попарно і прикрашені кристалами . Вибираючи освітлення в стилі Нью-Йорк, варто звернути увагу на: це для збереження поміркованості. Сяйво і блиск - так, але у вишуканому вигляді. А саме потім організуйте інтер'єр з хорошим освітленням в стилі Нью-Йорка скуштувати так, щоб воно порадувало домочадців, а й гостей? Читайте наші поради і надихніться змінити свій дім прямо з Нью-Йорка!

Освітлення в стилі Нью-Йорк – елегантність, комфорт, зручність

Металевий шовковий абажур Feiss (Joplin) в стилі Нью-Йорк додасть інтер'єру розкоші

Освітлення в стилі Нью-Йорк - витончені люстри

Освітлення в нью-йоркському стилі – це, перш за все, вражаюче, елегантне та розкішний люстри , створені з поєднання стилів: гламурний, класичний або ретро . Проте ми хочемо розвінчати міф про те Через класичне коріння нью-йоркський стиль навіть не дуже сучасний навпаки, радує своєю сучасністю! У таких інтер’єрах, на пол з одного боку, ми знайдемо натуральне дерево - ретельно укладений паркет, наприклад: візерунок «ялинка», а з іншого боку, килими: легкі, м’які, щільні і потрібні одноколірні. Додатково м'які меблі, шикарні крісла та пуфи у вітальні, просторі, красиво застелені, зручні ліжка в спальні і блискучий хром Аксесуари.

Люстри в нью-йоркському стилі , тому вони повинні бути найвищої якості якість, захоплюють своїм зовнішнім виглядом, як інтер'єр Манхеттена, а також своєю майстерністю: бути міцним і стійким. Освітлення в стилі Нью-Йорк має виділятися з ідеальними пропорціями та ідеальними прикрасами або мерехтливими рахунки-фактури. На що звернути увагу при виборі люстри в стилі Нью-Йорк?

Вибирайте якісні матеріали, щоб світильники прослужили вам довгі роки. Люстри в стилі Нью-Йорк повинні бути зроблені з хром, полірований нікель, скло, зазвичай молочного відтінку, і навіть із золота. Щоб не перевантажувати інтер'єр, вибирайте люстри стриманих кольорів, наприклад: бежевий, екрю, різні відтінки сірого або білого.

Дивіться елегантні люстри в стилі Нью-Йорк у нашому магазині ePlafoniera.pl.

Освітлення в стилі Нью-Йорк - стельові світильники

Яке інше освітлення в стилі Нью-Йорка є найпоширенішим? обирають жителі Нью-Йорка? Звичайно, стельові світильники ! Білий с срібні декоративні елементи або просуваються цим стилем в Європі, нікельовані лампи у формі кола або квадрата. Встановіть стельові світильники в стилі Нью-Йорк в спальні, у вітальні і навіть у ванній кімнаті. Трохи попрацювавши, ви можете Перетворіть свою ванну кімнату на розкішний і елегантний простір, вибравши красиві стельові світильники з елементами срібла, золота або навіть рожевого золота. Американський «вид» у ванній кімнаті, оформленій таким чином, дозволить розслабитися після довгого дня і важкий робочий день. М'яке розсіяне світло подбає про вас і ваших домочадців комфорт.

Якщо шукати освітлення в стилі Нью-Йорка, ні забудьте про класику, тобто кольорові стельові світильники бежевий, білий і з золотими та срібними прикрасами. Стельове освітлення буде найпростішим типом світильників у стилі Нью-Йорка , тому що він завжди виглядає елегантно, його зовнішній вигляд не заважає стилю та внутрішній розмір.

Якщо ви мрієте про нью-йоркське шикарне освітлення, повноцінний інтер'єр розкіш, з позачасовою елегантністю, перегляньте пропозиції нашого магазину - ePlafoniera.pl. Нижче наведено натхнення прямо з нашої пропозиції.

Освітлення в стилі Нью-Йорк – елегантність, комфорт, зручність

Скляний стельовий світильник Feiss (Paulson) в нью-йоркському стилі додасть неповторного характеру вашій ванній кімнаті, високому якісне виконання прослужить вам довгі роки.

Крім верхнього освітлення, вони повинні бути в кожній кімнаті в нью-йоркському стилі Ви можете знайти настінні світильники та торшери . Вони створюють унікальний атмосферу, поділяють простір на зони, привертають увагу і збагачують його стиль інтер'єру. Виготовлені з увагою до кожної деталі, з абажуром білий, кремовий або чорний.

Щоб організувати в своєму інтер'єрі освітлення в стилі Нью-Йорк, зверніть увагу для симетрії при монтажі світильників. Вони точно працюватимуть краще настінні світильники, підвішені парами , наприклад, по обидва боки дзеркала або каркас ліжка, ніж окремо. Ставте гармонію та порядок на перше місце! Пам'ятайте однак він має бути затишним, розкішним, але стильним.

Чи вписується освітлення в стилі Нью-Йорк в будь-який інтер'єр?

Стиль Нью-Йорк любить світло! Ми вважаємо, що освітлення в Нью-Йоркський стиль підійде для більшості інтер'єрів, оформлених в гламурний, класичний, вінтажний та індустріальний стиль . НІ треба повністю змінити квартиру, залишається лише вибрати відповідні деталі та прикраси. Звичайно, Першим кроком є ​​заміна існуючого освітлення на це в стилі Нью-Йорк: підвісні світильники, настільні лампи, настінні світильники та стельові світильники. Блискучі форми ламп, незвичайні декорації та ідеально блискуче скло впишеться в простір з дерев'яними меблями і різнокольоровими подушками дивани і навіть кам'яні стільниці на кухні. Пам'ятайте, жителі Нью-Йорка вони люблять поєднувати різні типи матеріалів, наприклад, хромовані люстри з дерев'яна підлога, але в цьому і полягає унікальність нью-йоркського стилю.

Тому вашому інтер'єру багато не потрібно , шукайте срібні підноси, на які розставте домашню випічку, розставте на журнальному столику свічники і свічки. Коли прийдуть гості, купіть живі квіти і поставте їх на стіл стіл в їдальні та вітальні. У спальні додайте кілька різнокольорових подушок фактурним або просто золотим або срібним, і поставте кілька свічок у ванній.

Освітлення в нью-йоркському стилі поза часом і завжди в моді. Будьте віддані змінам і оберіть високоякісні лампи в стилі Нью-Йорка з нашої пропозиції ePlafoniera.pl

Освітлення в стилі Нью-Йорк – елегантність, комфорт, зручність

Кришталевий світильник Feiss (Lexi) в стилі Нью-Йорк

Шукаєте інше освітлення для дому чи саду? Обов'язково подивіться їх усіх наші колекції підвісні лампи , стоячі лампи, світлодіодне освітлення або настільні лампи з пропозиції нашого магазину ePlafoniera.pl

Підібрано для вас

останній перегляд