Бетонні світильники - найсучасніше освітлення

Бетонні лампи - це останній тренд в освітленні, який тепер ви можете знайти в нашій пропозиції. Їхня краса є результатом унікальності кожного виробу – це витвори мистецтва, які захоплюють своїм унікальним виглядом. І все це з великою стійкістю до плину часу, погодних умов і методів використання. Чому варто вибрати бетонні світильники? Хто має це вирішувати? В яких кімнатах можна зустріти підвісні бетонні світильники? Надихайтеся сьогодні – читайте далі!

Бетонний світильник - освітлення з міцного і нестаріючого матеріалу

Архітектурний бетон - це матеріал, який вже давно використовується у виробництві освітлювальних приладів. Підвісні світильники з бетону з кожним роком стають все більш популярними - як вдома, так і в різних типах службових приміщень. Але чому архітектурні бетонні світильники такі популярні серед клієнтів?


Кожен бетонний світильник відрізняється, перш за все, високою стійкістю до різних зовнішніх факторів, а також механічних пошкоджень, таких як високі температури, волога, зміна погодних умов, стирання або подряпини.

Надихайтесь на зміни та обирайте унікальні бетонні світильники з нашої колекції. Всі моделі на 100% виготовлені в Польщі. Нижче наведено кілька пропозицій безпосередньо з пропозиції нашого магазину ePlafoniera.pl


Кому підходять бетонні світильники?

Для кого бетонний світильник стане хітом? Люди, які цінують унікальний зовнішній вигляд інтер'єрів , закохаються в них . Так, ці лампи привертають увагу. Вони виготовлені з особливою ретельністю, ручна робота на спеціальне замовлення. Ви можете вибрати колір бетону, візерунок і колір кабелю, і саме кінцевий ефект викликає найбільше захоплення. Отже, кожен виріб відрізняється – унікальний стиль є найкращим визначенням для кожного конкретного світильника.


Бетонні світильники надзвичайно привабливі за кольором і формою . Вони делікатні, пастельні, близькі до природи, іноді важкі, якщо вони задумані, але також легкі та тонкі, навіть якщо вони зроблені з бетону.

Бетонні світильники - найсучасніше освітлення

Підвісний світлодіодний світильник бетонний доступний в нашому магазині освітлення. Цей унікальний промисловий підвісний світильник виготовлено вручну, 100% в Польщі, з матеріалів найвищої якості.

Для яких приміщень підходять бетонні стельові та торшери?

Наша відповідь проста – всім. Бетонні світильники на даний момент є одним з найпопулярніших хітів освітлення. Виробники змагаються, щоб бетонні підвісні світильники, як і стоячі моделі, відповідали останнім тенденціям і задовольнили смаки різних покупців.


У продажу доступні привабливі підвісні світильники, настінні світильники, стоячі світильники з бетону, цікавих кольорів і з різними аксесуарами: з дерева, сталі, міді, шкіри , і такі конструкції ламп дуже привабливі та затребувані. Тому бетонні світильники сяють у наших вітальнях і спальнях, ними ми прикрашаємо дитячі та підліткові кімнати, ванні кімнати. Варто перевірити це, переглянувши пропозиції нашого магазину освітлювальних приладів .

До якого стилю повинні підходити бетонні світильники?

Ви можете підібрати бетонні світильники не тільки до модних лофтових облаштувань, а й до всіх сучасних, тобто індустріальних, скандинавських, арт-деко . Кажуть, що бетонні світильники обов’язково повинні бути в таких інтер’єрах. Варто використовувати бетонний світильник як єдиний елемент такого типу в інтер’єрі або поєднувати його з бетонною стіною, бетонною кухонною стільницею, статуетками та іншими цілісними елементами . Цей тренд порадує і точно протримається надовго.

Бетонні світильники - найсучасніше освітлення

Бетонний світильник Jugle добре підійде як освітлення вітальні або спальні. Люстра доступна в 5 кольорах бетону на вибір і 6 кольорах бавовняного кабелю.

Ви шукаєте інші джерела натхнення для свого будинку чи саду? Тоді перегляньте решту асортименту. Наша пропозиція включає, серед іншого: люстри , стельові світильники для вітальні, спальні, кухні чи ванної кімнати, настінні світильники як доповнення до центрального освітлення та торшери : торшери, настільні та настільні лампи з безліччю наймодніших дизайнів.

Підібрано для вас

останній перегляд