Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

Яке освітлення краще для ресторанів і готелів? Що що врахувати при виборі і на що звернути особливу увагу перед покупкою модель, яка нас цікавить? На ці питання ми відповімо в сьогоднішній статті. Також ми наведемо огляд найцікавіших моделей ресторанних світильників готелів, доступних в інтернет-магазині ePlafoniera.

Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

Як висвітлити готель і ресторан?

Дизайн освітлення для ресторану або готелю повинен починатися з уваги по трьох найважливіших аспектах . Перше стосується світильників у приміщеннях громадські місця були практичними, функціональними та забезпечували належне освітлення гостей і співробітників. Це надзвичайно важливо, наприклад, у контексті пересування по коридорах готелю або між ресторанами таблиці. Інша проблема пов'язана з гарним першим враженням . Гості повинні робити це з моменту, коли вони роблять свої перші кроки в приміщення бути належним чином сприйнятий і запрошений увійти далі частини будівлі. Правильно підібране освітлення готелю або ресторану це змусить їх почуватися в ньому добре, що, у свою чергу, призведе до... запам'ятовування обраного місця і регулярне повернення до нього, і навіть рекомендувати його далі. Останній аспект стосується ламп в ресторані готель створив потрібну атмосферу та надав інтер’єрам унікальний характер , який виділяв би їх серед конкурентів.

Як вибрати готельне освітлення?

Освітлення готельного номера, рецепції, ресторану або холу є важливим при облаштуванні такого типу простору. Світло має відповідати решті дизайну інтер'єру , щоб усе було цілісним і сприймалося як затишне , елегантне та правильно спроектоване місце . Важливо, щоб гості, які приїжджають в готель, почувалися там комфортно найкращий. Занадто масивні моделі світильників можна використовувати в маленьких кімнатах бути надто переважним для них; у свою чергу, ліхтарики в просторі кімнати зникнуть і не стануть належним джерелом вогні.

Освітлення готелю з ePlafoneria - вибрані моделі ламп

Пепіта 45 (Ньюгарден)

Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

Сонячний ліхтар Pepita 45 з датчиком руху Виробник Newgarden поєднує в собі сучасний дизайн і повну функціональність . Ця лампа оснащена двома режимами зарядки : сонячною та електричною, що дозволяє використовувати її раніше весь час. Ця модель також має два режими перемикання - ручний і автоматичний - і ступінь захисту IP65 , що дозволяє використовувати її на вулиці.

Аркад 375 (Radex)

Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

Світильник Аркад 375 стоячий від польської компанії Radex у формі прямокутної форми з порошковим покриттям алюміній з опаловим відтінком ідеально підходить для готельних садів оформлені в класичному або сучасному стилі. Його також можна розмістити вздовж пішохідних доріжок і шляхів сполучення . Його проста форма та класичні кольори (на вибір: графітовий , сірий або чорний ) додадуть освітленому простору теплу та затишну атмосферу, завдяки де клієнти готелю почуватимуться як вдома .

Olimpia (BPS Koncept)

Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

Підвісний абажур Olimpia ручної роботи від польської компанії BPS Koncept в пляшковому зеленому кольорі можна придбати в нашому магазині з трьома кольорами інтер'єру на вибір: золото, білий або срібло . Цей оксамитовий світильник поєднує традиції з відтінком сучасності . Ідеально підходить для готельних приміщень, таких як стійки реєстрації, зал, гостьова кімната або ресторан. Дана модель стійка до сонячних променів , а значить прослужить без змін довгі роки.

Оберлін (Фейс)

Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

Красивий, захоплюючий кришталевий підвісний світильник Oberlin у формі кулі виробництва Feiss ідеально освітлять весь простір прозорі кульки зі скла та розміщені на нікельовані стрижні. Джерело світла в даній моделі прикраси розташоване з обох сторін (зверху і знизу). Світильник має регульовану довжину підвішування , тому ви можете легко відрегулювати його висоту на потрібну інтер'єр готелю.

Kuul D (Ummo)

Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

Польський бренд Ummo, який виробляє в Гдині, створив модель освітлення, яка ідеально підходить для інтер'єрів готелів, натхненних сучасним , індустріальним та еклектичним стилями . Мінімалістичний настінний світильник Kuul D з молочною кулею зі скла, встановленою на чорній основі, ви можете повісити у вітальні , їдальні та кухні . Такий виріб буде однаково елегантно виглядати як бічні світильники на стійці реєстрації або в холі готелю (найкраще поєднується з іншими продуктами серії КУУЛ).

Fyllo B (Ummo)

Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

Настінний світильник Fyllo B у сучасній версії від польського виробника Ummo це витончена , стримана та мінімалістична пропозиція для готельних приміщень, оформлених у сучасному, скандинавському та класичному стилях . Дана модель буде виконувати як утилітарну, так і декоративну функцію. При його проектуванні творці надихалися природою , завдяки чому їм вдалося виготовити красиву модель з білою скляною кулею. розміщено на ажурній стулці з латуні з розрізами Вони розсіюють світло надзвичайно декоративним способом , створюючи казкові тіні на стіні.

Джоплін (Фейс)

Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

Настінний світильник Joplin від бренду Feiss з шовковим абажуром у формі напівциліндра в оточенні хромованого абажура одна лампочка буде добре працювати в готельних просторах, натхненних натхненням мінімалістичний , сучасний , простий і класичний стиль . У такому інтер’єрі можна повісити його окремо, але це набагато краще Чудово виглядатиме в комплекті освітлення з іншими лампами з цього набору серії. Такий вибір дозволить створити химерну і приємно відволікаючу гру світла .

Відновлення міст (Feiss)

Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

Мансардний настінний світильник Urban Renewal від бренду Feiss є цікава пропозиція освітлення - в дротяному кошику зроблена з латуні, в комплекті одна лампочка, яка освітлюватиме простір тонким та атмосферним світлом . Ця модель чудово впишеться в інтер'єр готелів в промисловому та ретро стилі . Його незвичайний дизайн стильно виділить простір ресепшн, холу, кімнат для гостей і ресторан.

Освітлення ресторану – на що звернути увагу?

Правильно підібрані ресторанні світильники – один із багатьох ключів до успіху в цій галузі. Освітлення забезпечить цілісний і охайний вигляд всього простору і атмосфери в ньому ; а також підкреслить його затишок і чистоту . При виборі джерела освітлення для ресторану важлива його корисність , що дає клієнтам можливість прочитати меню та побачити, що пропонується є на їхніх тарілках. Тепле і затишне сяйво у поєднанні із запахами, що доносяться з кухні ресторану, це зробить це Клієнти будуть в захваті і обов'язково відвідають заклад регулярно.

Про що ще варто пам'ятати, вибираючи світильники для ресторану?

  • Переконайтеся, що кожен кут рівномірно освітлений таким чином, щоб вони не виглядали надто погано або надто сильно освітленими зони.
  • Ретельно регулюйте інтенсивність світла .
  • Виберіть освітлення, яке поєднується з рештою дизайну інтер’єру.
  • Зверніть увагу на години роботи ресторану і послідовне поєднання штучного та природного освітлення.
  • Не забувайте про декоративне освітлення в приміщеннях.

Світильники для ресторанів - ознайомтеся з нашими рекомендаціями

Хаттерас (Кіхлер)

Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

Нагадує підвісний світильник Hatteras від Kichler кольору старої бронзи ресторани в стилі лофт і індустріальний . Її найбільша його вирізняє його дизайнерський вигляд, який нагадує старовинне освітлення фабрики. Скляний дифузор і старе бронзове покриття роблять це враження легкості та нотки сучасності . Лампа для Ресторан Hatteras найкраще виглядатиме в компанії червоної цегли, бетонні стіни, дерев'яні будівлі та металеві елементи.

Тубо (Алекс)

Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

Люстра Tubo від бренду Alex із золотими трубочками довжиною один метр, з маленькими трубочками на кінцях лампочки, це точно порадує кожного гостя. Його інноваційний дизайн ідеально впишеться в елегантні місця в гламурному , сучасному або індустріальному стилі. Ти зверни увагу вважаєте себе знавцем гарного смаку? Тоді це освітлення для вас - це додасть вашому інтер'єру витонченості , шарму та надзвичайна легкість .

Bola Bola LED (Loftlight)

Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

Сучасний Світлодіодний світильник Bola Bola від бренду Loftlight його можна повісити в ресторанах, натхненних еклектичним стилем, лофт , гламур і індустріал . Великий чорний корал Підвішений на довгому тросі, він вражає своєю елегантністю, модним дизайном і виняткова тонкість. У цій моделі світло можна приглушити відповідно власних уподобань і регулюйте довжину кабелю , а отже йде - теж висота світильника.

Франклін (Elstead Lighting)

Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

IN сучасна підвісна лампа Франкліна від Elstead Lighting видно з першого погляду натхнення в стилі ретро . Його сталевий відтінок оливково-зелений підвішений на чорному тросі, це ідеальне рішення для ресторану орієнтація на молодшу аудиторію. Ця модель не тільки функціональний , але також надзвичайно стильний і відповідність сучасним трендам.

Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

Підвісний металевий світильник прованс з противагою кольору старої бронзи створено за зразком освітлення початку 20 століття, розташованого в будівлі Французькі ресторани. Його конічний абажур виготовлений з м'якої сталі підвішений на крученому тросі, це елегантна та приваблива пропозиція для промислових, сучасних, гламурних або ретро ресторанів. Ти можеш повісьте в окремій кімнаті (це зробить ефект блискавка) або вирішіть вибрати кілька ламп з однієї лампи серії.

Людина живе не одним інтер'єром або тим, як освітлити ресторан сад?

Kobo PN (Кобі)

Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

Вулична гірлянда Kobo PN виробництва Kobi буде створено в саду ресторану затишна та приємна атмосфера . Цей світиться виріб виділяється своєю високою фактор захисту ( IP44 ), що означає, що він не буде зруйнований під час дощу . В нашому інтернет-магазин світильників можна вибрати гірлянду з десятьма або двадцятьма лампочками. Ми гарантуємо, що ці підвісні мансардні вікна порадують усіх ваших гостей чекаючи на свої страви теплим літнім вечором.

Петра 60 (Ньюгарден)

Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

Сучасний Світильник вуличний Petra 60 з датчиком сутінків з оригінальним абажуром , який ідеально нагадує камінь ви опинитеся в ресторанному саду. Це декоративно та ефектно виглядає освітлення характеризується модерністським стилем і співвідношенням Захист IP65 , що дозволяє використовувати його на вулиці, у відкритому вигляді , не боячись пошкоджень в результаті сильного дощу або сильного вітру. Ця модель виглядає красиво працюватиме як окремо, так і в групі світильників однієї серії, створюючи захоплюючі світлові аранжування підкреслення характеру та декору ресторану .

Лола 20 (Ньюгарден)

Освітлення готелів і ресторанів – надихає ePlafoniera

Лампа Лола 20 від Newgarden з сенсорною функцією поворот до сучасних приміщень меншої площі , в яких місця для установки декількох підвісних світильників небагато. Освітлення ви можете розмістити його на столах натхненних ресторанів Скандинавський стиль , мінімалізм , інноваційний і гламурний . Комбінація декількох моделей світильника Lola 20 і встановлення різних кольорів світла на них створить вражаючий ефект .

Освітлення готелів і ресторанів - тільки з ePlafoniera

На щастя, власники готелів і ресторанів пригощають його все рідше мати-мачуха, щоб у цих інтер’єрах було освітлення. Знаючи це цей елемент аранжування надзвичайно важливий і впливає на загальний прийом розміщує гостей, виготовляє світильники для залів ресторану та Готельні властивості підбираються з особливою ретельністю та увагою. Якщо ви шукаєте модні, дизайнерські та мінімалістичні моделі освітлення для вашого дому комерційних приміщень, радимо вам переглянути пропозиції нашого інтернет-магазину світильників . Тут ви знайдете, серед іншого , люстри для готелів і ресторанів , настінні світильники для залу та різні моделі ресторанних і готельних світильників .

Підібрано для вас

останній перегляд