Виберіть ідеальне освітлення над столом і їжте їжу в приємній атмосфері - надихає ePlafoniera

Незалежно від того, великий у нас стіл чи зовсім маленький, а також в їдальні його поставили чи у вітальні - не підходить освітлення в кожному з цих випадків істотно впливає на нижній рівень комфорт при його використанні. Їжу слід вживати приємна атмосфера для нас, щоб ми могли насолоджуватися не тільки смак, а й момент. Тому, щоб подбати про супутній настрій, Ми підготували кілька порад і натхнення, які, безсумнівно, полегшать вам роботу пошук ідеального освітлення над столом для вашого інтер'єру.

Як організувати освітлення над столом - практичні поради

Спонтанні ідеї мають багато переваг, але коли мова заходить про декорування інтер'єрів набагато краще керуватися здоровим глуздом і продуманими рішеннями рішень. Освітлення над столом має бути функціональним, але при цьому приємним для ока . Щоб насолоджуватися не тільки під час виступу конкретної діяльності, а й від самого факту її наявності – нарешті він також може чудово працювати як декоративний елемент. Роблячи свій вибір, варто враховувати кілька аспектів, серед яких:

  • тип лампочки,
  • відстань лампи від столу,
  • форма столу,
  • розмір кімнати,
  • використаний стиль.

Чим більше питань включено в процес купівлі, тим більше ймовірність того, що вибраний товар буде 100% відповідаючи нашим очікуванням .

Освітлення над столом – яку лампочку вибрати?

Освітлення над обіднім столом повинно бути джерелом світла, яке буде це сприяло прийому їжі та проведенню багатьох цікавих заходів розмова. Адже найчастіше це відбувається під час спільних обідів ділимося своїми спостереженнями та враженнями від цілого дня. Поки при виборі лампочки варто звернути увагу на її форму, щоб вона відповідала стилю лампи і дизайн інтер'єру . Якщо кімната мінімалістично оформлена, можна вибрати великі цибулини, які самі по собі будуть декоративною формою. В випадку класичні рішення, маленькі лампочки стандартної форми або полум'я свічки - вони відмінно впораються з роботою.

У цьому питанні не можна не згадати колір світла. Варто зробити ставку за нейтральність, щоб око радувало і не присипляло, тобто в діапазон 4000 – 5000 кельвінів . Передбачалося, що освітлення над обіднім столом повинно випромінювати світло з інтенсивністю понад 100 люкс, але якщо ви шукаєте щось для вітальні або їдальня, де ви також будете виконувати свою роботу - виберіть щось з інтенсивністю 500 люкс .

На якій висоті має бути освітлення над столом? їстівний?

Ринок пропонує нам доступ до широкого асортименту освітлення, спасибі чому ми також можемо знайти підвісні світильники з великими плафонами і ті, що відрізняються сучасністю і мінімалізмом. Ось що важливо для всіх доступних продуктів це їх довжина. Верхнє освітлення обідній стіл необхідно монтувати таким чином, щоб лампа звисала від його стільниці не нижче 50 см , а власникам великих столів слід збільшити відстань до 80 см .

Виберіть ідеальне освітлення над столом і їжте їжу в приємній атмосфері - надихає ePlafoniera

Сьогодні надзвичайно популярним і часто рекомендованим виробом є чорний підвісний світильник з трьома молочними кулями та однією регульованою довжина , завдяки якій ви можете регулювати висоту під свої потреби . Таким простим способом можна домогтися дивовижного декоративного ефекту - будь-якого куля, розміщений на різній відстані від стільниці, неодмінно зіграє свою роль в їдальні перша скрипка.

Виберіть ідеальне освітлення над столом і їжте їжу в приємній атмосфері - надихає ePlafoniera

Для любителів експериментів і постійних шукачів оригіналу Ми щиро рекомендуємо рішення Підвісний світильник Artist 4 різних кольорів: мідний, чорний, бежевий і сірий. З ним кожен сучасний інтер'єр отримає елемент, який підкреслить престиж і характер завершеного облаштування .

Освітлення над столом в їдальні та у вітальні – форма та розмір стільниці кімнати

Вибираючи освітлення для їдальні над столом і для вітальні, слід враховувати: Також враховуйте форму меблів і розмір кімнати. Часто кажуть, що Якщо стільниця кругла, то варто використовувати лампи, які їй підходять характеризується овальною формою, а у випадку з прямокутними столами лампи з кількома кутами рекомендуються - насправді, найчастіше Наші рішення продиктовані таким мисленням. Однак знайте, що поєднання різних форм також створить надзвичайний візуальний ефект - все залежить від вас і Ваша творчість. Запорука гарного інтер'єру - доповнити його: світильник, дизайн якого буде вписуватися в використовуваний стиль .

Виберіть ідеальне освітлення над столом і їжте їжу в приємній атмосфері - надихає ePlafoniera

Сучасний підвісний світильник з великим абажуром овальної окантовки Це прекрасний приклад того, як чудово виглядають круглі форми в поєднанні з прямокутними меблями. Нестандартне мислення це основа для створення сучасного інтер'єру.

Також варто враховувати розміри кімнати, адже вона їхня чим більший розмір, тим більше світлових точок ми можемо собі дозволити – і часто нам навіть потрібно мати освітлення над столом достатньо.

Виберіть ідеальне освітлення над столом і їжте їжу в приємній атмосфері - надихає ePlafoniera

Підвісний світильник з 6 світловими точками у вигляді свічок поєднується з довгим і масивним столом, а також великим кімната є дуже практичним і ефектним поєднанням .

Вибір освітлення і стиль інтер'єру - остання порада

Якщо освітлення над вітальнею або обіднім столом не відповідає стиль, використаний в інтер'єрі, може призвести до відсутності гармонії в інтер'єрі , що вплине на ваше самопочуття. Тому, якщо не подобається експериментуйте, вибирайте вироби, дизайн яких відповідає реалізованому аранжування.

Виберіть ідеальне освітлення над столом і їжте їжу в приємній атмосфері - надихає ePlafoniera

Сучасний та індустріальний стиль чудово доповнить металевий підвісний світильник чорного кольору . Його мінімалістичний дизайн з асиметричною формою Чудово виглядатиме як у вітальні, так і в їдальні.

Виберіть ідеальне освітлення над столом і їжте їжу в приємній атмосфері - надихає ePlafoniera

У свою чергу підвісний світильник з ротанга ручної роботи в стилі бохо підкорить серця любителів скандинавського стилю, який він особливо цінує натуральність матеріалу .

Якщо вас надихнули наші пропозиції, обов’язково подивіться, що ще чекає на вас у нашій товарній пропозиції - інтернет-магазині ламп ePlafoniera.

Підібрано для вас

останній перегляд