Світильники в рустикальному стилі - 5 стильних пропозицій від ePlafoniera

Сільський стиль інтер'єру дозволяє повернутися в спогади про безтурботні моменти, проведені в селі, на лоні природи. Однак це не має нічого спільного з частим, стереотипним мисленням про це. Багато людей вважають, що рустикальний — означає завалений старими й непотрібними предметами, які збирають пил і створюють безлад. Ніщо не може бути дальшим від істини! З сьогоднішньої статті ви дізнаєтесь, що таке рустикальний стиль, кому він підходить, чим він виділяється та яке освітлення найкраще підходить для такого типу інтер’єру.

Світильники в рустикальному стилі - 5 стильних пропозицій від ePlafoniera

Що таке сільський стиль?

Перші асоціації, які спадають на думку, коли ми чуємо про сільський стиль, це простота, природа і домашнє тепло . Вони абсолютно праві, і доказом цього є сама назва «рустик», яка походить від англійського слова rustic , що означає «сільський». Щоб дізнатися історію цього стилю, ми повинні повернутися на рубіж 19-20 століть. Сьогоднішня сільська атмосфера в інтер’єрах відсилає до фольклору, який був притаманний фермерським господарствам того часу. Варто також згадати, що перший предмет меблів у сільському стилі походить із цього періоду , створений у 1903 році Томасом Лі . Це було крісло Адірондак, яке складається з одинадцяти елементів з однієї дошки і призначалося для відпочинку на дачах, розташованих на крутих схилах американських гір.

Сільський стиль в квартирах і будинках - для кого?

Сільський стиль є ідеальною пропозицією, особливо для тих, хто намагається щодня жити в тісному контакті з природою, використовує в інтер’єрі дерев’яні лампи, люстри та вироби ручної роботи . Такі люди відразу знайдуть «дерев'яну простоту». Цей стиль також повинен зацікавити власників великих дерев'яних будинків , а також тих, хто живе в багатоквартирних будинках у великих містах. Останній групі це принесе багато переваг, оскільки матиме заспокійливий і заспокійливий ефект: дозволить вам відгородитися від всюдисущої технології та міської надмірної стимуляції. Сільський інтер’єр також сподобається ентузіастам DIY , блошиним ринкам і людям, які люблять шукати вживані перлини інтер’єру в Інтернеті .

Сільський стиль в інтер'єрах - чим він виділяється?

У сільському інтер'єрі головне - помірність . Це не мистецтво збирати випадкові та непоєднувані елементи, а вміти створювати унікальний інтер’єр, який нагадує тепло дому . Посилання на природу в сільському інтер’єрі найкраще досягаються за допомогою матеріалів. Ми говоримо насамперед про деревину, особливо деревину, яка виглядає необробленою та має видимі сучки та кільця . Їх можна доповнити керамікою, металом (залізом, міддю) і навіть цеглою. Якщо пофарбувати цегляну стіну в білий колір і поєднати її з дерев’яною підлогою, то вийде інтригуюча основа для сільського інтер’єру. Що стосується кольорів, ви повинні орієнтуватися насамперед на теплі та природні кольори, особливо на різні відтінки білого, бежевого та коричневого . Контрастом і привабливим ефектом в стилі рустик будуть прикраси з народними і строкатими візерунками, рустикальні люстри , натуральні тканини і цікаві картини .

Світильники в сільському стилі - пропозиції від ePlafoniera

Ми можемо забезпечити повернення до природи та простоти за допомогою правильно підібраних меблів, декору та освітлення. Ознайомтеся з п'ятіркою, на наш погляд, найцікавіших світильників в рустикальному стилі, представлених в асортименті магазину ePlafoniera.

Підвісний світильник у сільському стилі - відчуйте себе королем у власному домі

Світильники в рустикальному стилі - 5 стильних пропозицій від ePlafoniera

Сучасна люстра нагадує просторі кімнати середньовічних палаців і замків . Ця модель підвішена на ланцюжку з дерев'яним колесом із залізними деталями та шістьма свічковими лампочками. Світильник в рустикальному стилі від бренду Kichler стане головним елементом дизайну інтер'єру вітальні, кухні, спальні, холу або кухонного острова. Ви також можете вдало повісити його в готелі, пабі або ресторані, оформленому в ретро або індустріальному стилі. Люстру можна придбати як окремий виріб або поєднати з іншими лампами з цієї серії, щоб створити надзвичайно стильне освітлення.

Підвісні світильники в рустикальному стилі - «будь як морський маяк на високій скелі (...)»

Світильники в рустикальному стилі - 5 стильних пропозицій від ePlafoniera

Модний світильник на ланцюжку сподобається людям, які люблять поєднувати класику з сучасністю . Ідеально впишеться в індустріальний, ретро і вінтажний декор . Він буде дуже добре виглядати в будинку або квартирі в таких приміщеннях, як кухня, вітальня, їдальня, кухонний острів або їдальня. Він також добре працюватиме у фойє готелю, барі чи ресторані. Її відмітними елементами є коричнева клітка лінійної конструкції без бічних вікон, всередині якої знаходяться три лампочки-свічки.

Освітлення в сільському стилі - дерзайте!

Світильники в рустикальному стилі - 5 стильних пропозицій від ePlafoniera

Чи підійде в сільському інтер'єрі промисловий світильник, схожий на старовинні ваги з хустками? Відповідь: абсолютно! Англійський виробник освітлювальних приладів Quoizel створив незвичайну пропозицію, дизайн якої відсилає до старих гасових ламп . Модель підвішена на ланцюгах і восьми трубах з регульованою довжиною. Ця сільська лампа виготовлена ​​з металу бронзового кольору ; має три плафони у формі дзвона з розташованими внизу скляними розсіювачами, які чудово розсіюють світло. Увага до найдрібніших декоративних елементів змусить продукт добре працювати на кухнях, вітальнях, їдальнях, спальнях, а також у готелях, пабах і ресторанах. Він підкреслить дизайн інтер'єру в індустріальному, вінтажному, скандинавському або палацовому стилі .

Зовнішні світильники в сільському стилі - натхненні прикладним мистецтвом

Світильники в рустикальному стилі - 5 стильних пропозицій від ePlafoniera

Створюючи цей настінний світильник у рустикальному стилі, ми надихалися глобальною тенденцією мистецтва та ремесел . Цей простий і красивий світильник порадує кожного, хто цікавиться інтер'єрами в стилі арт-деко, ретро або вінтаж. Модель складається зі скляного абажура світло-бурштинового кольору, а також обода і перекладин з бронзового металу. Скромні декоративні деталі і теплий колір світла, що виходить від однієї лампочки, неодмінно вплинуть на затишну атмосферу в інтер'єрі і дозволять розслабитися ввечері. Рекомендуємо комбінувати цей продукт з іншими світильниками цієї серії та встановити весь набір у їдальні, спальні чи вітальні.

Сільські світильники - чим менше, тим краще

Світильники в рустикальному стилі - 5 стильних пропозицій від ePlafoniera

Цей промисловий настінний світильник для сільського інтер'єру неодмінно сподобається людям, які цінують оригінальний і в той же час скромний дизайн за принципом менше - краще. Мідна основа, яка кріпиться до стіни, дві лампочки, які світяться вгору і вниз, і проста металева клітка, що закриває джерело світла, поєднують елегантність і репрезентативність. Ця модель світильника в сільському стилі дає багато теплого світла, тому ідеально підходить для освітлення кухні, вітальні або молодіжної кімнати . Настінний світильник впишеться в сучасний, мінімалістичний, лофтовий, вінтажний і скандинавський інтер'єр - окремо або в поєднанні з іншими світильниками цієї колекції.

Підібрано для вас

останній перегляд