Світлодіодні світильники для кімнати підлітка - ідея стильного освітлення

Правильно підібрати освітлення для підліткової кімнати – справді складне завдання. Як і весь дизайн інтер'єру, він повинен бути адаптований до інтересів, характеру і стилю життя підлітка. У той же час, як батьки, ви повинні забезпечити своїй дитині найкращі умови для розвитку, гри та навчання. Тому вкрай важливо правильно підібрати джерело світла - це безпосередньо впливає на концентрацію уваги і самопочуття молодої людини. Як це все поєднати? Вибирайте світлодіодні світильники для підліткової кімнати, орієнтуючись на модний дизайнерський вигляд і максимальну функціональність.

Світлодіодні світильники для кімнати підлітка - ідея стильного освітлення

Світлодіодне освітлення в кімнаті підлітка - вибирайте сучасні стельові світильники

Світлодіодний молодіжний світильник повинен виділятися цікавим дизайном і неочевидними рішеннями. Сучасне покоління любить цікаві дизайнерські проекти і різноманітні гаджети, тому при виборі освітлення варто враховувати і це. Кімната підлітка повинна бути добре освітлена , щоб він міг без проблем функціонувати навіть після настання сутінків. Тому вам знадобиться основне джерело світла у вигляді люстри або іншого стельового світильника.

Підвісна лампа

У цьому віці дитина більш відповідальна, тому не варто боятися, що він під час гри пошкодить підвісну лампу. Тому ми можемо легко використовувати його в своїй кімнаті як центральне освітлення, яке ідеально освітлить кімнату . Ідеальним вибором буде мінімалістична підвісна лампа Franklin, натхненна ретро-стилем . Він чудово впишеться в сучасний індустріальний інтер'єр , тому якщо ваша дитина не любить надмірних прикрас, вона оцінить комфорт і простоту в поєднанні з неочевидним дизайном.

Світлодіодні світильники для кімнати підлітка - ідея стильного освітлення

Люстра

Класика ніколи не виходить з моди, тому традиційна форма стельового освітлення у вигляді люстри для підліткової кімнати все ще добре себе почуває. Моделі створюються в сучасному, свіжому стилі, здатному зачарувати багатьох підлітків . Одним з таких проектів може стати чорна люстра з білими лампами Homme і натхненний класичними старовинними лампами з простим дизайном, представляючи ультрасучасний характер.

Світлодіодні світильники для кімнати підлітка - ідея стильного освітлення

Плафони

Якщо вашому підлітку не подобається люстра, вона здається нецікавою і застарілою, покажіть йому сучасні стельові світильники для підліткової кімнати . Їх перевагою є економія місця, оскільки вони кріпляться безпосередньо до стелі і найчастіше мають плоску форму. В якості основного освітлення в кімнаті ми рекомендуємо стельовий світильник із зеленого оксамиту 3 різних розмірів, який можна легко підлаштувати відповідно до розміру кімнати. Стельовий світильник забезпечує приємне та розсіяне світло, виготовлений вручну та повністю польський.

Ви також знайдете моделі стельових світильників різних розмірів і різних кольорів і візерунків, з регульованою довжиною, з рухомим кронштейном і можливістю регулювання кута падіння світла. Вони виправдають очікування навіть найвимогливіших клієнтів, як любителів сучасних рішень, так і класичних стилів та елегантності.

Світлодіодні світильники для кімнати підлітка - ідея стильного освітлення

Світлодіодне освітлення в молодіжній кімнаті - відповідний навчальний куточок

Задовольнити вимоги дитини в частині декору - це ще не все. Використовуючи освітлення в кімнаті підлітка, ми можемо допомогти йому досягти кращих результатів у навчанні та розвинути його захоплення . У цьому допоможе звичайна настільна лампа , завдяки якій ми створимо для дитини комфортні умови, в яких вона зможе як слід зосередитися.

Для цієї мети також можна використовувати сучасні настінні бра, підвішені прямо над робочим столом. Вони значно заощадять простір і при цьому цікаво використають простір стіни . Найцікавішим і в той же час найбільш практичним рішенням будуть моделі з абажуром, встановленим на довгому кронштейні з можливістю переміщення і установки світла під будь-яким кутом.

Дуже добре в цій ролі підійде і торшер . При правильному розташуванні він також може працювати як нічник. При виборі варто звернути увагу на його зовнішній вигляд і форму і підібрати модель, яка буде відповідати решті дизайну інтер'єру кімнати підлітка.

Світлодіодні світильники для кімнати підлітка - ідея стильного освітлення

Настільна лампа Ball , доступна в 7 прекрасних кольорах, зі змінним світлодіодним джерелом світла, є чудовим вибором для кімнати підлітка.

Молодіжна кімната зі світлодіодним освітленням - створіть комфортний простір для вашої дитини

Світлодіодна технологія в даний час використовується в багатьох типах ламп. Наш інтернет-магазин пропонує широкий вибір світильників для молодіжної кімнати . Пропонуємо Вам разом з дитиною-підлітком ознайомитися з нашим асортиментом і визначитися з тим, які світильники для підліткової кімнати Вам сподобаються. У нас тільки найякісніша продукція з міцних матеріалів і виконана з увагою до кожної деталі. Ласкаво просимо – ePlafoniera.

Підібрано для вас

останній перегляд