Як вибрати світильники для дитячої кімнати?

Допоможіть! Оформляю дитячу кімнату!


Як вибрати світильники для дитячої кімнати? Оформити дитячу кімнату нелегко, а підібрати освітлення не дає вам спати вночі? Ми поспішаємо на допомогу. Світильники та їх розташування мають вирішальний вплив на те, чи хочемо ми залишатися в тій чи іншій кімнаті, і сприйняття дітей не відрізняється!

У цьому записі ви прочитаєте:

  • яких помилок ні в якому разі не можна допускати при облаштуванні дитячої кімнати,
  • як створити простір, який дарує відчуття тепла та спокою ,
  • Ви також прочитаєте про світильники для дитячої кімнати ,
  • про освітлення ігрового куточка, зони навчання та ламп для сну ,
  • і як легко самостійно підібрати потрібний світлий колір!

Як вибрати світильники для дитячої кімнати?

Світильник Серце для дитячої кімнати порадує вашу дитину та її друзів. Лампа в першу чергу безпечна для ігор , але вона також ідеальна для засипання. Делікатне світло заспокоює, створює настрій і, перш за все, красиво виглядає в кімнаті дівчини.


Світильники для дитячої кімнати - орієнтація на функціональність

Зрозуміло, що правильне освітлення в кімнаті дитини дуже важливо, тому що воно впливає на його комфорт, допомагає грати і навіть заснути. Дитяча кімната має багато функцій, тому освітлення, що використовується в ній, має бути різноманітним і адаптованим до всіх видів діяльності дітей - спокійного сну, творчих ігор, ефективного навчання та забезпечення безпеки. Підвісні світильники ідеально підійдуть для дитячої кімнати, коли вона читає казки ввечері або веселиться з іншими дітьми. Стильним і дуже функціональним рішенням є розміщення над тумбочкою підвісних світильників, які дадуть вам і вашій дитині більше місця для розміщення книг і всіх необхідних речей.

  • Наша порада: плануючи освітлення в дитячій кімнаті, не зациклюйтеся на одному джерелі світла. Лише одне центральне освітлення, як правило, стельові лампи, завжди додає характеру кімнаті, тому подумайте про розміщення додаткових настінних ламп, підлогових або настільних ламп як додаткового освітлення. Настінні світильники додадуть атмосфери ввечері, а завдяки своїй делікатності не розбудять малюка та супроводжуватимуть вас під час годування.

Наш інтернет-магазин ePlafoniera пропонує широкий вибір підвісних світильників, люстр, торшерів, настінних та стельових світильників для дитячої кімнати тощо. Нижче наведено кілька джерел натхнення.

Світильники для дитячої кімнати - ігровий куточок


Вибираючи світильники для дитячої кімнати, пам’ятайте про належне освітлення ігрового куточка. Освітіть його нейтральними або холодними лампочками , які заохочують до ігор і активності. Подбайте про те, щоб світильники в дитячій кімнаті були функціональними, а також декоративними, ніби з казкової країни, які надихають і стимулюють дитячу уяву.

  • Наша порада: подбайте про те, щоб лампи в кімнаті вашої дитини не були нудними.

Як вибрати світильники для дитячої кімнати?

Білий світиться слоник Анана - це найпопулярніший продукт нашого інтернет-магазину - діти люблять його обіймати, це іграшка і світильник в одному. Лампа забезпечує делікатне, тепле біле світло, а шестиступінчастий диммер допомагає створити правильну атмосферу під час гри, читання або засинання.


Світильники для дитячої кімнати - місце для навчання


Навчальна зона повинна бути добре освітлена, а лампи слід підбирати відповідно до кількості денного світла, що потрапляє в дитячу кімнату . Дитячу кімнату слід розташувати так, щоб максимально використати підбадьорливе природне освітлення, тому обов’язково перенесіть письмовий стіл до вікна. Тоді ви забезпечите ергономічне місце для виконання домашніх завдань і читання. На жаль, у нас не завжди є місце з просторими вікнами, тому доводиться вирішувати це по-іншому. Що ми тоді можемо зробити? Крім основного освітлення, плануйте купити настільні лампи , які повинні висвітлювати весь стіл і не можуть бути занадто маленькими. Найкраще для цього підійдуть лампи з можливістю регулювання напрямку світла , нейтрального або холодного кольору. У темних інтер’єрах не розміщуйте багато іграшок на підвіконні, уникайте жалюзі та важких темних штор.

  • Наша порада: вибирайте лампи для навчання читання так само, як і для офісу.

Як вибрати світильники для дитячої кімнати?

Люстра Bella для дитячої кімнати ручної роботи в Польщі, з матеріалу найвищої якості.

Дивіться також: Офісні світильники

Світильники для дитячої кімнати - для міцного сну

Кілька порад щодо освітлення дитячої кімнати з урахуванням важливого ритуалу засипання. Подумайте про непомітну нічну лампу, яка світить теплим світлом. Він заспокоїть вашу дитину перед сном, полегшить тяготи всього дня, вижене всі мрії з-під ліжка, налаштує на казки перед сном і огорне міцним сном.

  • Наша порада: маленький торшер або забавний настінний світильник повинні стати обов'язковими пунктами вашого списку покупок для дитячої кімнати. Плануючи світильники для дитячої кімнати, враховуйте вік та вподобання дитини, розмір кімнати (для кімнати площею 10 квадратних метрів рекомендовано близько 3500 люменів, тобто приблизно 4 традиційних або світлодіодних лампочки), функціональність та безпеку.

Як вибрати світильники для дитячої кімнати?

Ідеальним кольором світла для заспокоєння і для того, щоб дитина заснула ввечері, є теплий колір, тобто 2200-3000 К.

Читайте також: Як підібрати кількість світла для кожної кімнати

Як вибрати світильники для дитячого куточка?

Вибір світильників для дитячого куточка - особливе завдання. Дитяча кімната не повинна бути занадто яскраво освітлена. Інтенсивне різке світло над головою дитини, яка більшу частину часу проводить лежачи, може бути небезпечним для її чутливого зору. Облаштовуючи цей простір, подумайте про те, щоб додати другий вимикач біля дверей, який би підключався до розетки біля ліжка. До нього можна підключити лампу, і тому, зайшовши вночі в кімнату, вам не доведеться вмикати верхній, набагато потужніший світильник або плафон або шукати в темряві вимикач лампи.

  • Наша порада: для дитячої кімнати вибирайте світильники, які закривають джерело світла або мають молочну колбу теплого кольору.

Як вибрати світильники для дитячої кімнати?

Світильник Boris для дитячої кімнати ідеально підходить для засипання , але завдяки теплому кольору світла він також заспокоїть дитину, коли її потрібно переодягнути або погодувати.

Ось і все в сьогоднішньому пості про те, як вибрати світильники в дитячу кімнату. Дивіться та читайте більше порад щодо дизайну інтер’єру та освітлення та натхнення для вашого дому та саду в нашому електронному магазині ePlafoniera!

Підібрано для вас

останній перегляд