Сучасні лампи? І що?

Сучасні лампи, які вибрати? Чим вони виділяються і як вони виглядають? Як відрізнити сучасний стиль і те, що зараз модно, від старих трендів? Ви гортаєте наступні сторінки в пошуках натхнення, ви шукаєте те, що принесе вам задоволення і впишеться в сучасний стиль дизайну інтер'єру. З одного боку, ви прагнете функціональності, а з іншого – не хочете відмовлятися від якості та стильного зовнішнього вигляду світильників чи аксесуарів? У сьогоднішньому випуску ми відповімо , як створити універсальний і позачасовий дизайн інтер’єру завдяки стильному освітленню. Дізнайтеся 3 причини, чому вам сподобаються лампи в сучасному стилі.

1. Сучасні світильники - нові форми та кольори

Сучасні світильники підходять для багатьох житлових і комерційних приміщень, незалежно від стилю, кольору та розміру приміщення. Люстри, настільні та торшери, настінні світильники в сучасному стилі підкреслять характер інтер'єру, підкреслять його переваги, розділять простір на функціональні зони і красиво його оформлять.

Сучасні світильники, як правило, мають нові форми, які неможливо знайти в класичному стилі. З одного боку, це мінімалізм, а з іншого – сміливі форми. Все частіше ми бачимо неправильні форми абажурів в люстрах, поєднання дерева і ниток в підвісних світильниках або різнокольорових настільних лампах. Не можна не згадати про сучасні настінні світильники для вітальні, холу або спальні , які завдяки своїм невеликим розмірам не перевантажують інтер'єр і виглядають красиво. Настінні світильники з дерева , металу або скла повинні привертати вашу увагу. Якщо ви хочете оформити інтер'єр в сучасному стилі, уникайте традиційних настінних світильників з тканинними абажурами - це стара і застаріла тенденція. Шукайте настінні світильники у формі кулі з золотими з’єднаннями або металеві. Підбирайте їх до даного інтер’єру, менше світла в кімнаті, вибирайте ті, що мають відкритий плафон, або ті, що світять у двох напрямках: вгору і вниз. Також можна розглянути світлодіодне освітлення, яке останнім часом стало дуже модним – енергозберігаючим і тому значно дешевшим.

Сучасні світильники також є унікальним підлоговим або стоячим освітленням для вітальні та спальні . Цей вид освітлення найчастіше вибирають люди, які мають багато місця. Однак ми припускаємо, що все залежить від форми і розмірів торшера. Часто можна зустріти освітлювальні камені, які містять одну ніжку, на якій стоїть лампа, і їх підстава дуже вузьке - цей тип ідеально підходить для невеликих квартир поруч з кріслом або диваном.

Нижче наведено натхнення прямо з нашого інтернет-магазину освітлення ePlafoniera.

Сучасні лампи? І що?

Дуже модний останнім часом бетонний торшер Sfera Floor розроблений в сучасному стилі. Поєднання бетонної чаші з трьома ніжками з натурального дерева - дуже модне і позачасове рішення.

Сучасні світильники розроблені з увагою до найменших деталей. Крім стандартних кольорів, таких як чорний, білий, бежевий, коричневий, золотий або сірий, все більшої популярності набувають моделі світильників контрастних кольорів. Інші моделі сучасних ламп включають мідні люстри, кришталеві люстри, а також більш традиційні металеві люстри .

Сучасні лампи? І що?

Люстра Kadm в сучасному стилі настільки універсальна, що чудово підійде і над кухонним столом, і у вітальні, і в офісі. Крім чорного кольору світильника, додатковою унікальною деталлю є мідний елемент біля абажура.

2. Сучасні світильники - нова класика

Серед сучасних світильників особливо варто відзначити дуже модні та затребувані останнім часом світильники в стилі modern classic, тобто в стилі сучасної класики. Тісно пов’язаний з минулим, але рухається в майбутнє і заснований на сучасних матеріалах і технологіях, а також дивовижному поєднанні з дуже сучасними, навіть лофтовими інтер’єрами.

Сучасні світильники і сучасний класичний стиль - це поєднання сучасності і класики. Простота, тонкість, а також ліпнина, розкіш, мармур і кристали. Як розпізнати такий тип інтер'єру? У них зазвичай присутні золоті та срібні лампи, яскраві кольори аксесуарів, дерев'яні меблі, і все це створює гармонійне і цілісне ціле. Тут немає розкоші.

Бажаєте прикрасити свій інтер'єр світильниками в сучасному класичному стилі? Вибирайте люстри зі сталі, оздоблені полірованим нікелем, скляні підвісні світильники з деталями кольору патини або кришталеві люстри. Якщо у вас немає місця для великих і великих люстр, зосередьтеся на одиночних підвісних лампах, наприклад, скляних кулях або бічних світильниках. який розсіює світло і додасть інтер'єру затишку. Ви також можете повісити дзеркала, які візуально збільшать вашу вітальню, ванну або спальню.

Наша пропозиція включає сучасні світильники для вітальні, спальні, домашнього офісу, дитячої кімнати і навіть саду . Перегляньте деякі з наших пропозицій, оформлених у сучасному класичному стилі.

3. Сучасні лампи - стиль без великих витрат

Як створити сучасний інтер'єр? Ваші зміни не повинні коштувати вам багато часу та грошей. Трансформація будинку не обов’язково означає повний ремонт. Тільки акцентуйте увагу на аксесуарах. Сучасні та сучасні класичні світильники – ідеальний елемент, який додасть блиску та доброї енергії у ваш інтер’єр. Будинок в стилі модерн - це компроміс між розкішшю і свіжим поглядом на дизайн інтер'єру. Простота, елегантність і гармонія - найважливіші категорії при виборі світильників і аксесуарів. Не обов’язково відразу міняти верхнє освітлення, іноді достатньо вибрати дизайнерські настінні світильники для вітальні, підвісний світильник над журнальним столиком, сучасну настільну лампу для спальні і насолоджуватися стильною квартирою.

Сучасні лампи? І що?

Одинарний підвісний світильник-куля Aurora - це квінтесенція сучасного стилю. Поєднання скла і декоративного білого кола - дуже модне рішення для спальні, вітальні або дитячої. Ця модель є прикладом того, як сучасний дизайн освітлення поєднується з доступною ціною.

Шукаєте інші стильні та дизайнерські люстри, підвісні світильники чи світильники для дитячої кімнати і не хочете витрачати цілу суму? Ви в правильному місці - перегляньте унікальну пропозицію світильників в нашому інтернет-магазині.

Підібрано для вас

останній перегляд