Освітлення спальні. Що вибрати? Що пам'ятати? Перевірені ідеї

Освітлення спальні має велике значення для нашого гарного самопочуття та відпочинку і спокійний сон. Ніщо так не налаштовує вас на правильний настрій... правильне освітлення. Перш за все, добре підібраний світлий колір джерело спокою та очищення розуму після важкого дня. Спальня повинна тому бути організованим як місце, де ви відпочиваєте та відчуваєте комфортно і подобається бути там. Запрошуємо вас прочитати наші поради лампи, які зроблять вашу спальню добре освітленою домівкою притулок і притулок від світу.

Освітлення спальні. Що вибрати? Що пам'ятати? Перевірені ідеї

Настільна лампа прованс від Elstead ідеально підходить для вечірнього відпочинку та читання. Гнучкі напрямні рук світло там, де це потрібно.

Освітлення спальні – підвісна лампа, стельовий світильник чи люстра?

Які світильники для спальні вибрати, щоб водночас насолоджуватися затишною атмосферою? атмосфера та стильно облаштований простір? Вибір залежить від площі, висоти та декору вашої кімнати.

Якщо ви шукаєте освітлення для просторої спальні з великим ліжком, кріслом і шафами вам, ймовірно, потрібно багато світла . Яблучно буде вибрати сучасні, широкі і навіть кришталеві люстри , які не тільки впишуться в оформлення класичного стилю , але і є цікавим доповненням спальні в індустріальному стилі.

Збираючись підібрати освітлення для великої спальні, на це варто звернути увагу увагу також на дуже модні останнім часом стельові світильники, т. зв центральний або головний. Встановіть їх у центрі кімнати та насолоджуйтеся рівномірним освітленням простір. Скористайтеся своїм великим простором і виберіть торшери як допоміжне освітлення . Завдяки різним видам освітлення ваша спальня стане стильною зовнішній вигляд і значно покращить ваш комфорт під час сну.

У меншій спальні ідеальним рішенням будуть стельові світильники , які не будуть перевантажувати інтер'єр, а красиво висвітлять і прикрасять його. Ще одна перевага цього типу освітлення спальні полягає в тому, що воно підходить більшість інтер'єрів оформлено в сучасному, скандинавському або гламурному стилі . Стельові світильники ідеально підходять для невеликих приміщень і перш за все вони не змусять спальню здаватися меншою, ніж вона є реальність.

Стельові світильники в нашій пропозиції пропонують незліченні можливості аранжування. Багато з них виготовлені вручну і їх можна замовити за власною ідеєю, вибираючи колір матеріалу та оздоблення стелі, також вони стійкі до УФ-променів , тому прослужать вам довгі роки.


Для кожної спальні: маленької, середньої та великої ми рекомендуємо підвісні світильники , які відрізняються від люстр тим, що висять на тросах або трубках з можливістю самостійного регулювання їх довжини . Це дуже універсальне і зручне рішення.

Освітлення спальні. Що вибрати? Що пам'ятати? Перевірені ідеї

Металевий підвісний світильник для спальні Konko з можливістю вибору кольору абажура, діаметра і довжини кабелю.

Пропоновані нашим магазином підвісні світильники - це цікаві та вишукані форми з дерева, тканини, металу або мінімалістичні скляні кулі, прозорі та барвисті , які дуже модні цього сезону. Що це буде за підвісний світильник для спальні? потрапити в яблучко? Нижче наведено натхнення прямо з нашої пропозиції.

Освітлення спальні. Що вибрати? Що пам'ятати? Перевірені ідеї

Прозорий підвісний світильник Aura

Освітлення спальні, тобто приліжкові світильники - традиційні або інноваційні рішення?

Традиційним освітленням в спальні є приліжкові лампи , які ми розміщуємо на тумбочках або по обидва боки від ліжка. Вони не тільки прикрашають спальню, але і створюють заспокійливу атмосферу сплять і звикли читати улюблені книги. При виборі приліжкової лампи для спальні зверніть увагу на те, що вони призначені тільки для освітлення кімнати і їх світло не може бути занадто яскравим . Можна вибрати більш класичні рішення, тобто приліжкові світильники яскравий абажур, який підходить для більшості інтер'єрів або більш оригінальний рожеве золото або мідь.

Також варто розглянути незвичайне використання підвісних світильників в спальні в якості світильників вночі , особливо коли простір обмежений. Уявіть собі лампи, схожі на незвичайні палички з маленькою колбою на кінці, які висять по обидва боки ліжка. Магія та чарівність у найкращому вигляді.

Освітлення спальні. Що вибрати? Що пам'ятати? Перевірені ідеї

Стельовий світильник Modern Stick це створить неповторну атмосферу у вашій спальні, а також підійде як освітлення для молодіжної кімнати. Завдяки рухливому z-наконечнику Вільно регулюючи кут світла, ви можете освітлити те, що дивитеся Ви найбільше дбаєте в цей момент.

Не менш креативним рішенням для освітлення спальні є використання в якості світильників настінних світильників нічне життя . Вони стануть чудовою альтернативою невеликим спальням , де немає місця для тумбочок, а у великих спальнях стануть дуже дизайнерським рішенням, доповнюючи елегантний простір . Як це зробити? Просто встановіть згадані вище настінні світильники на стіну поруч ліжко або над узголів'ям - практичний і стильний ефект гарантований. дуже У цій ролі добре підійдуть настінні світильники зі штангою, зламаною рукою або обертовим абажуром .

Перегляньте нашу пропозицію настінних світильників і надихніться змінити свій спальня.


Світлий колір - які лампочки вибрати для спальні? Яке світло для спальні буде найкращим?

Вибираючи освітлення спальні, не забудьте про відповідний колір легкий, адже він дозволить розслабитися та відпочити після довгого дня працювати. Світло в спальні має бути теплим, атмосферним, розсіяним і приємним оку . Тому для спальні варто вибирати лампочки з колірною температурою до 3000 К. Тоді ми забезпечимо наш інтер'єр розслаблюючим теплим світлом, ідеально підходить для відпочинку.

Також не забудьте вибрати стельові світильники або підвісні абажури для спальні над ліжком, які мають внизу скляний, бажано молочного кольору, дифузор покриваючи цибулину. У свою чергу, вибираючи люстру для спальні, вибирайте плафони спрямовані вгору , тому що, лежачи на ліжку, лампочка не зашкодить нашим очам.

Альтернативним рішенням в спальні є світлодіодні лампи , енергозберігаючі, екологічні, молочних відтінків. Вони забезпечать наші очі краще розслаблення та ідеальне розслаблення перед сном, а також ми заощадимо на рахунках за електроенергію .

Для спальні також вибирайте світильники та лампочки з функцією диммування , тоді буде набагато більше можливостей регулювати інтенсивність світла. В нашому в магазині ви знайдете функціональнілампочки ідеально підходить для вашого інтер'єру, радимо вам ознайомитися з нашими пропозиція.

Точкове освітлення – чи підходить воно для спальні?

Звичайно! Як точкове освітлення для спальні підійдуть будь-які стельові труби, точкові світильники або споти на стрічку , а також світлодіодні стрічки . Встановлювати їх варто на підвісних стелях, навколо шаф, ліжок і шафи для спальні. І в спальні дитини вибрати підлогове освітлення, ліхтарі та настінні неонові вивіски, які забезпечить вашому малюку відчуття безпеки протягом ночі.

Освітлювальні прилади в спальню – комплект чи хіт?

Однозначно хіт! Сучасне освітлення в спальні він повинен збігатися від підлоги до стелі. Ти коханець гармонія і порядок? Ми також! Рекомендуємо використовувати його в одному інтер'єрі торшери, настільні лампи та люстри з цієї ж серії. Такий набір освітлення сприятиме цілісному та продуманому розташуванню спальні та заповнить всю спальню простір, створить потрібну атмосферу, забезпечить ідеальне освітлення, але також вплине порядок і стильний характер вашої спальні.

Стильне та практичне освітлення спальні – підсумок:

  • освітлення в спальні має бути різноманітним ,
  • найкращий світлий колір для спальні - теплий ,
  • спроектуйте багато світильників, щоб зробити світло в спальні функціональним ,
  • вибирайте світильники однієї серії, якщо ви дбаєте про гармонію в спальні,
  • грайте з інноваційними рішеннями , щоб ваша спальня не була нудною!

Якщо ви шукаєте натхнення для освітлення інших кімнат, залишайтеся в курсі нашого блогу . Тут ми радимо вам відвідати наш інтернет-магазин освітлювальних приладів та ознайомтеся з наявним асортиментом, включаючи дизайнерські світильники, настінні світильники, люстри та багато іншого - ePlafoniera.

Підібрано для вас

останній перегляд