Світлові тренди 2024 – що буде модно в наступному році?

Новий рік швидко наближається, а з ним і нові модні хіти дизайн інтер'єру, до якого варто придивитися. Одностайно можна кажуть, що жодна кімната не може обійтися без достатнього освітлення – це один з ключових елементів, який робить інтер'єр унікальним затишно, а меблі та оздоблення виглядають красиво. Яке освітлення Чи буде це модно в 2024? Є багато ідей, тому сідайте залишайтеся з нами комфортно, і ви дізнаєтеся, які варіанти варто розглянути при здійсненні покупок.

Чому варто зважитися на зміни? Модне освітлення у вашому домі інтер'єр

Відомо, що жоден інтер'єр не обійдеться без правильного світильника представлені добре, хоча в прекрасний сонячний день вони нічого необхідні, як тільки настає темрява, вони виконують не тільки практичну функцію дозволяє виконувати повсякденні дії, але також і декоративні сприяючи підкресленню достоїнств приміщення. Коли найкраще замінити лампу на нову? Звичайно коли тенденції змінюються, а тому освітлення вважається модним інші варіанти товару. Це чудовий час, щоб освіжити свій аранжування Січень – новий рік, нові можливості та велика доза позитиву.

Тренди освітлення 2024 – пастельні кольори та лампи створюють ідеальне дует

У наступаючому році модне освітлення буде базуватися в першу чергу на на пастельній і тонкій палітрі кольорів – схожа ситуація була 2 роки тому, коли панували цукерки заходи. Однак це не означає, що глибокий чорний, білий або сріблястий не будуть хорошим рішенням - є речі, які ніколи не перестають бути вчасно. І цього разу варто вибрати щось делікатне і мінімалістичний, тому ми можемо насолоджуватися ним ідеально відповідний декор без необхідності змінювати розташування меблі або її тип.

Світлові тренди 2024 – що буде модно в наступному році?

Сіра настільна лампа в скандинавському стилі з простим, але оригінальним дизайном - ідеальне рішення легко доповнить мінімалістичний стиль.

Наймодніші світильники – 2024 та низка дизайнерських трендів освітлення

Давно відомо, що мода має властивість повторюватися - одна і та ж ситуація виглядає як у випадку з лампами. Важливо, якщо наше рішення про покупку продумано, може виявитися, що освітлення в якому модно Коли ми отримаємо його у власність, він взагалі не потребуватиме заміни. При виготовленні вибір вартий уваги стиль інтер'єру, тип приміщення, власні уподобання та звичайно, сучасні тенденції. Розповідаємо, які люстри та світильники будуть модними у 2024!

Модне освітлення у вітальні

Кожен, хто стежить за мінливими тенденціями дизайну інтер’єру, безумовно, стежить за ними Ви не залишитеся байдужими до модного освітлення у своїй вітальні Характерною рисою наступного року також стануть насичений чорний і бежевий. Це чудова новина для любителів класичних і універсальних рішень, які не люблять частих змін, а коли вирішують їх зробити, хочуть досягти прекрасний візуальний ефект, який керується простотою та мінімалізмом.

Світлові тренди 2024 – що буде модно в наступному році?

Чорна металева лампа Джоан, хоча найчастіше це невід'ємний елемент обладнання спальні і офіси, він також ідеально підходить як практична форма декору Вітальня.

Модне освітлення для спальні

Якщо ви хочете збагатити свою спальню модними світильниками, обов’язково врахуйте придбання варіанту, що відрізняється підвісним абажуром і натуральними матеріалами. Ця обробка в ніжних земляних кольорах точно порадує обох Ти і твої гості. Хорошим вибором буде абажур з бавовни, льон чи навіть папір – ви трохи здивовані останньою пропозицією? Хоча ще мало хто знає про їх існування, це відбувається постійно вони завойовують серця більш екологічних і досить інноваційних шанувальників параметри.

Великий підвісний світильник з м'якого матеріалу Tyvek – варіант, який радує своєю простотою та елегантністю.

Модне освітлення для ванної та кухні

Якщо ви хочете, щоб облаштування вашої кухні та ванної кімнати відповідало трендам освітлення 2024, варто розглянути можливість придбання світильника зі скла або кераміки. Ретро стиль, можливо вінтаж? Що б ви не вибрали, воно буде хорошим рішення. Окрім приголомшливого зовнішнього вигляду та атмосфери, яку ви принесете у свій дім Ви також будете раді дізнатися, що ці матеріали надзвичайно легко чистити.

Стиль, який є відповіддю на тенденції освітлення 2024 року

Ви знаєте вислів, що менше означає краще? Це його припущення, які варто мати на увазі, приймаючи рішення про домовленість зміни або ремонт в майбутньому новому році. Ми здатні виділіть два стилі, які відіграватимуть ключову роль у трендах освітлення роль у 2024 році.

Модне освітлення в індустріальному стилі - модною буде строгість

Можна з упевненістю сказати, що промислові лампи вже дуже популярні і часто вибирається рішення. Вони ідеально підходять як для просторих, так і для комерційних приміщень, а також невеликі квартири. Дотримуючись тенденцій освітлення 2024 року, ви можете отримати більше, ніж просто: практичний виріб, що підвищує комфорт під час перебування в певному місці кімнати, а й незамінна прикраса, завдяки якій ціл обладнання та стиль, використаний в інтер'єрі, виглядатимуть ідеально представлені.

Особливо варто зацікавитися металевими світильниками , які славляться своєю простотою і суворістю. Чому вони будуть правильним вибором? Стиль лофт поєднує в собі акценти бетон, дерево і дуже часто також цегла, тому ні в якому разі Облаштована квартира не може обійтися без металевих аксесуарів - ні не повинно бути ні торшера , ні підвісного світильника .

Світлові тренди 2024 – що буде модно в наступному році?

Ви шукаєте щось мінімалістичне і в той же час сучасне і дизайнер? Маємо для вас чудову пропозицію – латунний світлодіодний торшер з сенсорним вимикачем .

Мінімалізм і освітлення – тренди 2024, тобто домінантна проста форма

Чим простіше, тим краще – ще одне гасло любителів трендів освітлення слід взяти до серця найближчим часом. В моді це буде в першу чергу простота і мінімалізм. Звичайно, це не означає, що варто відмовитися від візерункових абажурів або лампи, які захоплюють своєю формою – нічого з цього. Однак замість того, щоб багато прикрашені вироби, рекомендується вибрати щось, що привертає увагу привабливий, але з економічною формою , наприклад, сучасний стельовий світильник з чорною металевою трубкою – елегантність і оригінальність створюють гармонійний дует.

Кілька слів для підсумку, тобто яким буде тренд освітлення у 2024 році рік

Тенденції освітлення в новому році будуть визначатися в першу чергу інноваційні рішення, індустріальний, ретро та мінімалістичний стиль, a на додаток до акценту на природності та енергоефективності. Якщо ви також хочете бути в курсі подій, не забудьте залишитися з нами та дізнатися, як це зробити Багато можливостей у вас під рукою - магазин освітлювальних приладів ePlafoniera .

Підібрано для вас

останній перегляд