Як висвітлити високу кімнату вдома?

Високі кімнати не рідкість - їх ще можна зустріти в... горища та старі багатоквартирні будинки. Добре проектувати такого типу інтер'єру і підкреслити його достоїнства, потрібно підбирати відповідні лампи, які забезпечать достатньо світла. Які лампи підходять високим людям? номери підійдуть найкраще? Як підібрати їх до стилю, в якому ми прикрасили будинок? На ці питання ми відповімо в статті нижче.

Як висвітлити високу кімнату вдома?

Світильники для високих кімнат - на що звернути увагу?

Висока стеля дає нам багато можливостей, коли справа доходить до облаштування дизайн інтер'єру - дає можливість такого планування приміщення та його елементів декоративні елементи, які ми не могли собі дозволити з меншими кімнати. Вже це виглядає вражаюче, а додає цього лише підібране освітлення виявить у ньому найкраще, що він може нам запропонувати. У місцях з високими стелями ми можемо встановити великі, дизайнерські, незвичайні та вражаючі освітлювальні прилади - для нас немає меж простір.

Підвісні світильники для високих кімнат - чого варто уникати?

Це правда, що високі кімнати пропонують багато можливостей розташування, однак вони також можуть бути проблематичними. Правильне освітлення такого простору вимагає потужного джерела світла встановлений у відповідному місці. Підвісні світильники для дуже високих приміщень, звичайно, вони виконують естетичну функцію, і вони є центральне освітлення, але вони не можуть бути єдиним джерелом світла. Раніше При виборі лампи також потрібно пам'ятати про такі основні моменти, як: чистка та заміна лампочок.

Центральне та додаткове освітлення

Високі кімнати в будинку вимагають двох типів освітлення - центральні та додаткові. Центральний освітить своїм ніжним сяйвом велику кімнату поверхні, а додаткові стануть у нагоді тим місцям, де знаходяться основні джерело світла не досягне. Варто пам'ятати, що обидва види освітлення повинні працювати разом естетичний аспект - щоб зберігалася послідовність аранжування. В якості центрального джерела світла найчастіше вибирають красиво оформлені люстри із широкими формами, що створюють ефектний візуальний ефект. Додатковий джерелом світла у високій кімнаті можуть бути торшери або настінні світильники, розташовані рівномірно по всій поверхні або на окремих ділянках місця в інтер'єрі. Вони доповнять основне джерело світла і в плані функціональний і естетичний.

Освітлення для високих кімнат - пропозиції від ePlafoniery

Стельові світильники для високих кімнат їх слід підбирати так, щоб направляти джерело ліхтарі на стелі і освітлювали інтер'єр від так званого відблиску. Перегляньте наші пропозиції ламп для високих приміщень. У цей список ми включили багато типів квартирних стилів і різні переваги аранжування.

Люстри для високих кімнат

Люстри для високої кімнати – найбільш часто вибирається вид освітлення для такого типу інтер'єру. Найкраще працює в інтер’єрах високий і представницький - це підкреслить їх характер і зробить неповторними клімат. Чудово виглядатимуть сучасні люстри цікавих форм інтер'єри в індустріальному, класичному або сільському стилі. Він обов'язково сподобається любителям ексклюзивного інтер'єру та стилю еклектика класичні моделі кришталевих люстр.

Промислова люстра Fulton він елегантний і унікальний - складається з семи дротяних елементів абажури. Він добре працюватиме в будь-якій кімнаті з високими стелями лофт, скандинавський, а також сучасний або вінтажний.

Захоплює дух - це найкоротший спосіб описати це Кришталева люстра Lucia . Лампа має унікальне покриття: кристали Bauhinia, оксидоване срібло, ручний розпис, сталь та льон. Люстра може висіти в нью-йоркських або гламурних інтер'єрах.

Як ще можна підсвітити високий інтер'єр?

Не любитель багато прикрашених люстр? Без проблем! Для високої кімнати можна вибрати класичний підвісний світильник з одним абажур. Гарне рішення, яке буде не тільки практичним, але й... Також естетично виглядатимуть великі світильники, що звисають зі стелі на довгих ніжках кабелі, які привертають увагу своїм незвичайним дизайном.

Як висвітлити високу кімнату вдома?

Двоколірний бетонний світильник радує своїм аскетичним і мінімалістичним виглядом. Світильник висить на кабелі довжиною 120 см, виготовленому з двох елементів бетон, який можна вибрати з 5 колірних комбінацій і 6 кольорів кабелю. З Він неодмінно порадує око любителів скандинавського, класичного стилю або сучасний стиль.

Торшери та настінні світильники як додаткове джерело світла

Враховуючи, що висока кімната повинна бути двох типів джерела світла, розмістимо торшер у своєму будинку чи квартирі цікавий, унікальний абажур. Додаткове світло також забезпечать настінні лампи, які є корисними (увімкнено приклад для читання) і прикраса (розміщена, наприклад, вище камін). Цей тип світильника стане стильним і функціональним рішенням для високого інтер'єру.

Як висвітлити високу кімнату вдома?

Торшер Kami в стилі Тіффані Зроблено вручну зі шматочків різнокольорового скла та мого власного схоже на вітраж. Буде красиво виглядати в інтер'єрі стиль арт-деко, ретро і вінтаж.

Як висвітлити високу кімнату в будинку?

Чорний настінний світильник Soho Його мінімалістичний дизайн підкреслить стильний інтер'єр промисловий. Складний, регульований кронштейн лампи дозволяє розташувати її щоб він світив у вибраній нами області.

Освітлення високих приміщень - короткий зміст

Високі інтер'єри будуть виглядати стильно і ефектно, якщо ми подбаємо про відповідний підбір освітлення. Приблизно достатньо підвісні світильники забезпечать світло, чарівний вигляд і неповторну атмосферу для високих кімнат. Ви знайдете широкий вибір цього типу продукції в Інтернет-магазин світильників ePlafoniera . Наші лампи поєднують в собі елегантність і функціональність.

Підібрано для вас

останній перегляд