Як освітлити сад, терасу, альтанку і балкон без електрики?

Зовнішнє освітлення без електрики для таких місць, як сад, тераса, альтанка Чи є балкон надзвичайно важливим моментом дизайну? На перший погляд можливість встановлення світильників у цих місцях може бути проблематичною, однак це неправда. Відсутність зовнішнього живлення не виключає цього функціональне та естетично привабливе освітлення. Познайомтеся з перевіреними способи освітлення саду, тераси, балкона та альтанки без використання поточний.

Як освітлити сад, терасу, альтанку і балкон без електрики?

Зовнішнє освітлення без електрики

Весняні та літні вечори просять проводити на свіжому повітрі повітря. Барбекю з друзями на вихідних, сімейна вечірка в саду або... вечірня чашка чаю, випита на балконі з книгою в руках - це задоволення, які потребують відповідного освітлення. Лампи подбають не лише про атмосферний настрій, а й про наш безпеки. Найбільш часто зовнішнє освітлення вимагає підключення світильників до електрики, а потім вони плануються на етапі будівництва або ремонт будинку. Але що, якщо ми хочемо освітлити сад або... балкон, але ми не можемо підключити лампу до електрики? Нічого не втрачено! В даний час на ринку представлено багато цікавих рішень для освітлення будинку без електрики. Приклади таких виробів ви знайдете далі в статті.

Освітлення саду, тераси, альтанки і балкона без електрики - що це? переваги?

Бажання встановити зовнішнє освітлення може включати: доводиться копати сад, щоб провести кабель живлення. НІ кожен з нас хоче це зробити, до того ж ця справа надзвичайно складна займає багато часу і зазвичай дуже дорого. Це також часто необхідно виконання численних формальностей та отримання відповідних дозволів розкопуючи землю. З цих причин неелектричне освітлення буде набагато краще рішення. Чому ще варто вибрати?

Освітлення можна встановити самостійно

Лампи без електрики економлять енергію та є екологічними

Розташування зовнішнього освітлення легше змінити

Як освітлити сад - на що звернути увагу?

Вибираючи світильники для саду без електрики необхідно звернути увагу на кілька факторів. Що важливо, вони також будуть важливі для освітлення тераси, балкона і альтанки.

Стійкість до зовнішніх умов

Відкритий простір – досить вимогливе місце до освітлення. Світильники, призначені для зовнішнього використання, найчастіше виготовляються з алюмінію або сталь , яка додатково захищена від корозії та пластику, а також шкідливі погодні умови (вода, температура).

Рівень захисту IP

Рівень захисту IP дозволяє перевірити, наскільки стійкий вибраний продукт запобігає потраплянню води та пилу всередину. Чим він вищий, тим менше шансів пошкодити освітлення. Моделі ламп, призначені для зовнішнього використання, повинні мати мінімум IP44 — однак зазвичай він вище (IP65).

Якщо ви теж шукаєте підвісні садові світильники , зовнішні ліхтарі або освітлення над гаражем, ви знайдете їх у пропозиції наш інтернет-магазин ePlafoniera.pl. Нижче ми представляємо декілька моделі з нашої колекції.

Як освітлити сад без електрики?

Яке освітлення краще для ділянки без електрики? Протягом багатьох сезонів найкраще працюють сонячні лампи, розміщені в сонячних панелях землі. Вони накопичують енергію вдень, а ввечері (за рахунок сутінкових датчиків) увімкнути автоматично. Завдяки цьому немає необхідності згадувати про заміна акумуляторних батарей. Їх ніжне, чуттєве світло не на досить сильний, щоб з ним читати, але достатньо привабливий, щоб бути ідеальним підсвічує садові доріжки. Різні види садових світильників також добре працюватимуть без електрики точкові світильники, які можна направити на улюблені дерева та кущі. Вони будуть ідеальним контрастом до слабкого сонячного освітлення, але ні вони його переповнять.

Як освітлити сад, терасу, альтанку і балкон без електрики?

Світильник Buly у формі кулі діаметром 40 сантиметрів освітлюватиме обраний вами простір сад. Ви можете змінювати колір залежно від настрою та вподобань вогні.

Освітлення балкона та альтанки без електрики

Класика говорить сама за себе, тому її можна використовувати для освітлення балкона або альтанки без Для електрики відмінно підходять ліхтарі та ліхтарі. Ви можете вибрати підвісні або окремо стоячі, які можна розмістити де завгодно місце. Такий вид балконних світильників без електрики дозволить отримати незвичайний і... унікальна атмосфера. Також вдалим рішенням для цих місць стануть різнокольорові світлові гірлянди і невеликі джерела світла, встановлені на магніті. Балконні квіти будуть підсвічуватися сонячними стовпами, вставленими на балкон вазони.

Як освітлити сад, терасу, альтанку і балкон без електрики?

Це цікаве рішення для освітлення балкона Світильник Gufo у формі сови . Цей модний в останні роки візерунок непомітно прикрасить ваш балкон простір.

Як висвітлити терасу без електрики?

Як висвітлити терасу без електрики? У цьому місці добре підійдуть портативні лампи на батарейках. Купуючи їх, варто звернути увагу на питання герметичності, щоб наше освітлення тераси не виходило з ладу під час дощу. Увімкнено Також на терасі можна розмістити елегантний ліхтар або невелике джерело світло у вигляді стовпа. Рішенням для тераси, оформленої в сучасному стилі, стане світильник з портативна колонка - нас огорне не тільки світло, а й звуки музики.

Світло без електрики - короткий зміст

Правильно організоване зовнішнє освітлення в саду та альтанці на терасі та балконі дозволить нам насолоджуватися приємним світлом сонця місця, де ми проводимо найбільше часу в теплу пору року. Варто підключитися кілька типів джерел світла та створити унікальне розташування, яке радуватиме око наше та наших гостей. Можливі бездротові лампи розміщені практично в будь-якому місці. Однак добре вибрати ті, які такими не є створить тіні і не матиме спрямованого джерела світла по центру в очі. Широкий вибір зовнішнього освітлення без електрики Ви знайдете в інтернет-магазині світильників ePlafoniera .

Підібрано для вас

останній перегляд