Які світильники над вхідними дверима краще підходять? Інструкція, як спланувати освітлення над входом у ваш будинок

Зовнішнє освітлення має бути так само добре сплановано присвячений внутрішній частині будівлі. Крім типових декоративних аспектів, також враховуйте питання функціональності, щоб рухатися після настання темряви було комфортно та безпечно. На сьогодні ми підготували короткий посібник про те, як освітлити вхід у ваш будинок та дорога, що веде до нього, так що все виглядає неймовірно ефективно та, крім того, забезпечили членам домогосподарства вищий рівень безпеки. Які світильники над вхідними дверима варто вибрати і чому? Про це пізніше частини статті.

Які світильники над вхідними дверима краще підходять? Інструкція, як спланувати освітлення над входом у ваш будинок

Чому варто подбати про освітлення вхідних дверей у свій будинок?

Етап проектування будинку, його будівництва та облаштування простору передбачає величезний стрес, пов'язаний з ризиком бути недоміченим або недостатнім важливе питання. Одна з них – освітлення над входом у будинок. З Над дверима встановлено багато правильно підібраних зовнішніх світильників переваги.

  • Кращий візуальний ефект – будівля з освітленим входом виглядає набагато ефектніше. Завдяки грі світла ми можемо підкреслити красу фасаду, дверей чи дороги керуючи ними.
  • Більш високий рівень функціональності – Шукати ключі в сумочці чи рюкзаку може бути набридливо навіть взимку у сонячний день, не кажучи вже про те, коли ми маємо це зробити після сутінки. У такі моменти лампа, яка стоїть прямо над нами, здатна це завдання нам значно полегшиться.
  • Безпека – у багатьох випадках до будинку є сходи або принаймні одна диплом, про який часто забувають. Тому, щоб уникнути неприємні ситуації, пов'язані з падінням, варто убезпечити собі вищий рівень комфорту завдяки освітленню цього місця.
  • Кращий захист від грабіжників - досить часто можна почути про крадіжки зі зломом, які відбуваються відразу після настання темряви чим краще будинок освітлений, тим вірогідніше грабіжник віддасть, щоб не помітили.

На що звернути увагу, плануючи освітлення над дверима? введення?

Перш ніж почати цікавитися, які світильники будуть над вхідними дверима найкраще підходить для дизайну вашого будинку, ви повинні проаналізувати також деякі інші ключові аспекти, які мають велике значення для досягнення задовільного кінцевого результату – не тільки це естетичний, але й практичний. Щоб полегшити вам весь процес збирання та придбання, ми зібрали для вас багато корисних порад .

  • Вибір типу лампи
  • Залежно від того, закритий вхід до будівлі чи ні – у вас є трохи інші варіанти. У першому випадку у вас є вибір і стельові , і підвісні, і настінні світильники , а в другому випадку - єдиним доступним варіантом є настінні світильники .

  • Вибір місця
  • Після того, як тип освітлення обраний, пора переходити до наступного етап вибору місця для нього. Підвісні світильники вони повинні бути трохи вище дверей, інакше наскрізні відкидаючи тінь, вони не гратимуть своєї ключової ролі. Настінні світильники можуть встановлюватися як над, так і біля входу . Вони повинні бути розташовані таким чином, щоб при відкритті дверей не було закривати джерела світла.

  • Висота
  • Освітлення для вхідних дверей в будинок необхідно змонтувати відповідна висота - вона не може бути занадто високою через інтенсивність світла буде занадто мало, а занадто низько розташовані лампи заважатимуть домочадцям при відкриванні дверей і вході в будинок.

  • Клас герметичності
  • Це надзвичайно важливе питання, тому що світильники над вхідними дверима має характеризуватися класом герметичності, призначеним для використання зовнішній. Якщо ви хочете дізнатися більше про це, перегляньте наша стаття - « Клас герметичності - що це означає і яке значення при виборі? освітлення? ".

  • Інтенсивність світла
  • Уникайте ламп, які випромінюють дуже інтенсивне світло, вони будуть темними вночі непрактично. Набагато краще вибрати щось ніжне і розсіяне світло, яке не зашкодить вашим очам.

  • Датчик руху
  • Роблячи вибір, подумайте, чи дбаєте ви про світло він вмикався кожен раз, коли ви були біля під'їзду або ви хочете контролювати це самостійно.

    Які світильники над вхідними дверима краще підходять? Інструкція, як спланувати освітлення над входом у ваш будинок

    Який світильник вибрати над вхідними дверима – настінний чи підвісний? Натхнення від ePlafoniers

    Ви вже знаєте, що у вас є кілька типів освітлення, залежно від яких Ви можете вибрати різні в залежності від ваших уподобань і конструкції параметри. Дуже часто буває так, що є комбінація деяких з них спосіб створити ідеально підібрану композицію , але в деяких випадках варто вибрати мінімалізм і обмежитися до однієї форми освітлення. У нас є для вас кілька джерел натхнення , завдяки яким вам буде легше уявити, які з них доступні рішення також працюватимуть у вашому домі.

    Бра над входом в будинок - бра

    Настінні світильники є найбільш часто вибираною формою освітлення над дверима введення. Це пов'язано не тільки з тим, що клієнти цього не мають місце даху - ще одна причина - це їх естетичний вигляд і атмосфера, яку вони створюють . Що вам потрібно враховувати, щоб бути повністю задоволеним дизайн лампи. Підтримання узгодженості аранжування є одним із найважливіших аспекти, якщо ви дбаєте про відчуття гармонії та елегантності. З цієї причини, якщо будівля виконана в сучасному, сільському, бохо або стилі наприклад, домінуючим матеріалом є дерево - вибирайте продукт з його характеристиками буде характерним для даного стилю.

    Важливою перевагою настінних світильників, про яку варто відзначити, є простота монтажу і повний контроль над тим, куди падає світло. Більшість з тих, що є на ринку настінні світильники можна легко регулювати та обертати відповідно до ваших потреб.

    Ось кілька джерел натхнення:

  • Настінний світильник з ротанга в стилі бохо – пропозиція для любителів природних і мінімалістичних рішень, які хочуть бути ближче до найпрекраснішого.
  • Які світильники над вхідними дверима краще підходять? Інструкція, як спланувати освітлення над входом у ваш будинок

  • Чорний вітражний світильник у вигляді ліхтаря в стилі ретро
  • – чудове рішення, яке підкреслить красу необроблених стін натхненний індустріальним стилем. Щось елегантне в класиці реліз.

    Які світильники над вхідними дверима краще підходять? Інструкція, як спланувати освітлення над входом у ваш будинок

  • Регульований вуличний настінний світильник графітового кольору – настав час чогось сучасного та універсального. Це конструкція лампи Завдяки своїй простоті він може доповнити практично будь-яке оформлення. Його великою перевагою є можливість регулювати світло в залежності від обстановки наші потреби.
  • Які світильники над вхідними дверима краще підходять? Інструкція, як спланувати освітлення над входом у ваш будинок

    Підсвічування вхідних дверей в будинок підвісним світильником або стеля

    Трохи більше можуть дозволити собі ті, хто має критий вхід до свого будинку світлові рішення. Насправді вони не повинні обмежуватися лише настінними світильниками вони навіть можуть відмовитися від них на користь підвісних або стельових світильників. їх перевагою є, перш за все, елегантний зовнішній вигляд і значно більший радіус дії - зона, яка освітлюється, дуже часто знаходиться поза входом також є частиною саду або тераси.

    І цього разу підбір продукції здійснюється за тим же принципом, що й попередньо - зовнішній вигляд світильників повинен відповідати іншим елементам оточення. Якщо ви хочете, щоб ваш будинок було видно після настання темряви та навіть за її межами При освітленні вхідних дверей також варто використовувати лампи, присвячені саду чи тераси, спробуйте створити гарно відповідний набір або принаймні вибрати асортимент, дизайн якого є найбільшим відповідає решті добавок.

    Дивіться наші пропозиції:

    Бездротовий садовий підвісний світильник Calobra із зарядним пристроєм – завдяки тому, що він витканий з натуральних волокон, він чудовий доповнюючи композицію, в якій використовувалися характерні елементи для стилю бохо. Відсутність будь-якого кабелю та інсталяції значно полегшує це процес облаштування освітлення та внесення будь-яких змін.

    Класичний чорний підвісний світильник на ланцюжку у вигляді ліхтаря ретро – вітражі та елегантність світильника радують усіх можна збагатити освітленням перед вхідними дверима, яке це не тільки виконуватиме практичну функцію, але й буде чудовим представить.

    Підвісний садовий світильник з горщиком, що світиться, і штучною рослиною – остання пропозиція присвячена шанувальникам, які цінують тонке і водночас надзвичайно сучасні рішення. Завдяки рослині, лампі він виглядає дуже делікатно, і завдяки своїй бездротовій природі його можна ввімкнути це швидко і комфортно.

    Освітлення над вхідними дверима та доступні види світильників – підсумок тема

    Отримавши таку дозу корисних знань, ви точно знаєте, чого це варте особливу увагу при монтажі світильника над вхідними дверима, планування простору для нього, а також вибір типу освітлення. У сьогоднішній статті ми поділилися з вами шістьма пропозиції, які можуть стати джерелом натхнення та ідей для стильного оформлення входу у ваш будинок . Якщо ви хочете побачити ще більше, обов’язково перегляньте повну пропозицію наш магазин ламп ePlafoniera. Ви знайдете там багато різноманітних товарів - вуличні настінні світильники , світлодіодні садові світильники та багато іншого!

    Підібрано для вас

    останній перегляд