Освітлення квартири в японському стилі - мінімалістичне та стильне

Ви коли-небудь замислювалися, який ефект ви отримаєте від поєднання? Японський мінімалізм зі скандинавським затишком? Є навіть дедлайн що визначає таку процедуру – стиль Японді. Його стає все більше і більше популярні не тільки з точки зору обстановки будинку, а й життєвий шлях. Можна сказати, що це наш підхід щодня при прийнятті рішень. Як це пов'язано з цим стилем? освітлення? Настав час пояснити, що таке япанді і що в ньому міститься незвичайний.

Освітлення квартири в японському стилі - мінімалістичне та стильне

Які особливості стилю Японді?

Як випливає з назви, стиль Japandi - це повне поєднання двох різні тенденції. Його унікальність полягає в тому, що він являє собою сукупність найцікавіших рис як японського стилю, так і скандинавський . Перший з них виділяється насамперед своєю естетичністю, мінімалізмом, економність форми, природність і нейтральність кольорів. Проте другий радує своїм затишком, енергією та теплом. В якому ми ефекті чи можна отримати з такого списку? Що ж, інтер’єри розроблені з урахуванням думки Філософія Japandi дає своїм користувачам багато спокою та спокою , тому що вони прості, але також приємні для очей.

У результаті ми маємо справу з японською поміркованістю, пристрастю до природна краса і гармонія, а також скандинавський комфорт і практичність затишних оформлених кімнат.

Освітлення квартири в японському стилі - мінімалістичне та стильне

Дизайнерський підвісний світильник Aeroplan таке рішення чудово висвітлить інтер'єр, а додатково завдяки своїй природність додасть йому елегантний і мінімалістичний характер.

Японський стиль – кухня, вітальня та спальня. Які кольори підійдуть до них відповідний?

Атмосфера в кімнатах в японському стилі очевидна перш за все через простоту і помірність. Проте не єдиним питання, від якого залежить кінцевий ефект, також має вирішальне значення колір. Найчастіше переважають кольори, що відсилають до природи, а також пастельні, сірий і білий . Крім того, є ще й трохи сміливіші акценти, завдяки яким ми можемо відчути більше енергії, а інтер'єр набуває сильного характеру - про що ми говоримо червоний і жовтий. Досить часто кольори здаються трохи брудними, але це навмисна процедура, яка надає їм витонченості й водночас вони стануть ідеальним доповненням композиції аранжування.

Правило для кольорів у стилі Японді полягає в тому, щоб обмежувати себе - в тому числі У цьому випадку, як правило, до трьох кольорів , які можна пожвавити чимось контрастним і більш глибоким за тонами, однак найчастіше, це невеликі акценти. У домовленості на основі Філософія Japandi використовує кольорову палітру, яка включає її саму в тому числі:

  • бежевий і коричневий;
  • ніжно-рожевий;
  • відтінки синього;
  • сірий;
  • відтінки білого;
  • чорний;
  • зелений;
  • фіолетовий.

Освітлення квартири в японському стилі - мінімалістичне та стильне

Бетонний світильник Concrete Line кольору антрацит (відтінок синього) ідеально вписується в стиль japandi та його кольорова палітра. Це варіант для тих, хто цінує дизайнерські рішення в практичному плані розкриття.

Філософія Japandi - стиль, в якому домінують натуральні матеріали

Настав час поглянути на матеріали, без яких не обходиться жоден інтер’єр візерунком у японському стилі. Вважається, що в ньому не може бути пластику штучні, як би ідеально вони не відображали природні - від них слід відмовитися. Чого не можна пропустити, це, перш за все, деревина , яка має бути майже всюдисущою. Це надає йому незвичайний характер приміщення, а також робить його елегантним і затишним його простота. Їх можна використовувати не тільки для створення меблів, але також покриття підлоги або декорування стіни планками. Найбільш часто обрана порода деревини: кедр, кипарис, модрина, біла сосна, ясен, Японський в'яз і бук.

Це не означає, що інтер'єр повинен бути позбавлений інших декоративних елементів аксесуари – для завершення композиції аранжування особливо рекомендуються:

  • лляні або бавовняні подушки;
  • вовняні або шкіряні килими;
  • дивани з натуральної шкіри;
  • коси з натуральних волокон;
  • каменю та кераміки.

Як бачите, спектр можливостей дійсно широкий, а завдяки вибору... Використовуючи правильні кольори та матеріали, можна створити інтер'єр, як... обкладинки кращого дизайнерського журналу.

Освітлення квартири в японському стилі - мінімалістичне та стильне

Бетонний бра ручної роботи з дерев'яними елементами це просте, але по-своєму сучасне освітлення, яким легко користуватися ми можемо адаптуватися майже до будь-якої домовленості.

Меблі Japandi – практично і в міру

Неважливо, чи стильно ви облаштовуєте вітальню, спальню чи кухню japandi, ви повинні використовувати здоровий глузд. Простіше кажучи, так і повинно бути естетично і практично, тому вибір меблів і аксесуарів повинен залишитися ретельно продуманий. Наприклад, якщо такий є у вашій кімнаті місткий гардероб, то утримайтеся від покупки додаткових контейнерів і відсіків для зберігання , які не є необхідними і тільки позбавлять вас вільного часу. простір. Подібна ситуація і у випадку таких кімнат, як вітальня або їдальня - вони не призначені для зберігання, тому одне ціле комода або шафи, звичайно, буде достатньо. Що особливо Що складно зробити кімнату в японському стилі справді такою, так це здатність відмовитися від непотрібного . Сьогодні консьюмеризм надзвичайно популярний і не кожен на нього здатний скажи собі «досить».

Освітлення квартири в японському стилі - мінімалістичне та стильне

Підвісний світильник з ротанга в стилі бохо з натуральних волокон зробить інтер'єр надзвичайно затишним, а також порадує вас користувачів з їх природністю.

Японський стиль також означає хороше освітлення - яке вибрати?

Жоден інтер'єр не обійдеться без належного освітлення - воно повинно бути досить яскравий, щоб зробити повсякденну діяльність комфортною, a в той же час не може бути кричущим, що повинна бути приємна і затишна атмосфера. Цікаво, що в цьому питанні ми можемо керуватися різноманітністю і креативністю . Немає чітко визначених правил - світильники в стилі Japandi є і тим, і іншим чий дизайн базується на азіатських ротангових ліхтарях, а також ці за зразком скандинавських кімнат із простою, але сучасною формою . Ви можете сміливо комбінувати різні пропозиції та таким чином представляти їх трохи інновацій для інтер'єру.

Не обмежуйтеся одним типом світильників - збагатіть простір настінними світильниками , люстрами і торшерами , щоб просто перебування в кімнаті приносило задоволення і задоволення. розслаблення. Пропонуємо ознайомитися з повним асортиментом продукції нашого магазину ламп ePlafoniera – безліч можливостей в одному місці.

Підібрано для вас

останній перегляд