Зовнішнє освітлення односімейного будинку - як освітлити будинок зовні

Як і чим освітлити будинок зовні? Яке світло краще Він добре працюватиме в саду, на терасі та перед дверима введення? Чи зовнішнє освітлення будинку таке ж важливе, як лампи? розташовані всередині? На всі ці запитання ми відповідаємо нижче стаття.

Вуличні світильники для будинку - яку функцію вони виконують?

Дуже часто можна почути твердження, що зовнішнє освітлення будинок не є необхідним при проектуванні будинку. Ніщо не може бути дальшим від істини. Освітлення вашого будинку зовні – це більше, ніж просто декоративне світло падіння перед вхідними дверима. Які функції виконує сучасне зовнішнє освітлення?

Безпека

Правильно розміщене зовнішнє освітлення вашого дому збільшить наші відчуття безпеки та дозволить вам легко пересуватися власність. Якщо ми вирішили використовувати зовнішнє освітлення будинку с датчик руху, він дасть нам більше відчуття контролю – він активується кожного разу, коли я відчуваю якийсь рух (особливо цей небажано).

Безпроблемне пересування

Йти ввечері в підвал за улюбленими консервами або намагатися відкрити двері під'їзди, коли зранку ще темно, стає темно безпроблемну діяльність, якщо ми виберемо освітлення зовнішній вигляд будинку. Звичайно, можна допомогти собі ліхтариком, але це набагато простіше нам буде добре, коли постійне джерело світла освітлюватиме наші вхідні двері та доріжки на власність.

Естетична функція

Зовнішнє освітлення будинку також виконує свою функцію естетичний. Безпека важлива, але вона повинна бути врахована у поєднанні з бажанням висвітлити наші найпривабливіші моменти власність. Ми можемо показати красу тераси, саду чи алей через: правильний вибір зовнішнього освітлення будівлі.

Зовнішнє освітлення односімейного будинку - як освітлити будинок зовні

настінна лампа ідеально виглядає вдень і ввечері на тлі будівлі та огорожі. Ви знайдете це в нашій пропозиції Інтернет-магазин ePlafoniera!

Ідея для зовнішнього освітлення будинку - про що варто пам'ятати

Перш ніж приступити до встановлення освітлення зовні будівлі, було б непогано зробити це звернути увагу на кілька важливих питань.

  • Не направляйте промінь світла прямо на вікна вашого будинку.
  • Відрегулюйте відповідний колір світла.
  • Не встановлюйте сліпучу лампу над вхідними воротами світло.
  • Пам'ятайте про так званий клас світлогерметичності. IP (лампи мають відповідно відзначений рівень герметичності, тобто захист від води, пилу або пил).

Освітлення зовні будинку - як встановити

Світильники поза будівлею повинні бути належним чином встановлені відповідно до вимог його функції.

Кожен з них залежить від вибраного нами освітлення розміщено зовсім по-іншому. Якщо ми вибираємо конкретну модель лампи, то вона повинна бути всередині упаковки містять докладні інструкції зі складання. Виконуйте його крок за кроком, далі Зовнішній світильник над дверима ми точно зможемо встановити без проблем входи, в саду або вздовж алеї. Для більш складної збірки варто довірити це завдання професіоналу.

Зовнішнє освітлення будинку - пропозиції щодо планування

Яке освітлення зовні будинку найкраще? Ви точно повинні подумайте, які місця ми хочемо висвітлити та висвітлити. Було б добре також підберіть зовнішнє освітлення до стилю будинку. Завдяки цьому вся річ буде виглядати презентабельно гідний і візуально привабливий.

Парадний вхід

Необхідно грамотно підібране світло над вхідними дверима освітлення будівлі ззовні. В даному випадку - щоб світло було і над дверима, і також освітлювала вхідні сходи - найкращий вибір надає сильне, яскраве та розсіяне сяйво. Ви також можете розмістити настінні світильники над входом в будинок, що доповнить обстановку вони відповідатимуть передній частині майна. Вибір світильника над дверима вхідні двері, переконайтеся, що це не заважає їх відкривати.

Зовнішнє освітлення односімейного будинку - як освітлити будинок зовні
Світлодіодний зовнішній світильник ефектно підсвітить будь-який вхід, ворота або садову стіну.

Ворота

Вони добре підійдуть для освітлення перед воротами габаритні ліхтарі , тобто ті, що підвищують безпеку водіння та є настільки стійкі, що вони не будуть знищені, якщо ми випадково вдаримо їх колеса автомобіля. Розташувати їх можна по всій довжині проїзду до воріт вони створили привабливий, яскравий шлях.

Зовнішнє освітлення односімейного будинку - як освітлити будинок зовні

Перевага представленого вище обгінного ліхтаря - це безпечне для дітей і тварин джерело живлення 12 В, висока якість і простота складання.

Тераса

Проводити літні вечори на терасі – суцільне задоволення. Теплий, ніжний світло від люверсів, розміщених на підлозі, створить потрібну атмосферу відпочинок. Лампа, розміщена на стіні будинку це забезпечить потужніше джерело світла і буде працювати ідеально, якщо ми вони хотіли почитати книгу або пообідати зі своїми близькими.

Сад і алеї

Правильно підібране садове освітлення підкреслить... вони садять найкрасивіші речі, які вони можуть запропонувати. Це важливо тут якість, а не кількість. Тому варто розглянути та вибрати саме ці частини який, правильно освітлений, зачарує вас затишною та таємничою атмосферою. Як це зробити?

  • Феноменально виглядатимуть садові алеї, якщо вони будуть з обох сторін можна розмістити сучасні торшери .
  • Якщо ви хочете виставити вибрані рослини, кущі та дерева, розмістіть їх у саду невеликі світлові точки, наприклад садові точкові світильники , які будуть підсвічувати рослини знизу.

Зовнішнє освітлення односімейного будинку - як освітлити будинок зовні

Спрямований прожектор ідеально підходить для підсвічування кущів та інших рослин на ділянці ваш сад. Ви можете знайти цю модель в нашому магазині ePlafoniera.pl!

Зовнішнє освітлення будинку – підсумок

Зовнішнє освітлення будинку не тільки дає відчуття безпеки, але й... це також елемент декору всієї власності. Правильно підібрані і розміщені дозволять нам безпечно пересуватися садовими алеями, без страх загнати машину в гараж після настання темряви, а також приємно провести час вечір на терасі в оточенні близьких людей.

Підібрано для вас

останній перегляд