5 порад, як зменшити рахунки за електроенергію

Бажаєте заощадити на освітленні вдома? Ви не знаєте, в які енергозберігаючі гаджети варто інвестувати? Дізнайтеся 5 простих порад, як зменшити рахунки за електроенергію.

1. Замініть звичайні лампочки на світлодіодні

Чому ми пропонуємо вам світлодіодне освітлення? Відповідь проста. Це сучасне і найбільш економічне джерело світла. Світлодіод означає світловипромінюючий діод ( Lighting Emitting Diode) . Класичні лампочки при включенні споживають набагато більше електроенергії, ніж при подальшій роботі, і часте включення скорочує термін їх служби. Інша ситуація зі світлодіодним освітленням, яке відрізняється низькою потужністю, дуже тривалим терміном служби та набагато меншим енергоспоживанням, ніж традиційні рішення.

Заміна класичних лампочок на енергозберігаючі світлодіодні зменшить ваші рахунки за електроенергію до п'яти разів.

5 порад, як зменшити рахунки за електроенергію

Настільна металева лампа Matuba Table , джерелом світла якої є декоративна LED лампочка E27, 8W 560lm (ефект порцеляни). Ви можете вибрати його з дев'яти доступних матових кольорів.

2. Змініть свої звички

Ви виходите з кімнати і забуваєте вимкнути світло? Нічник горить всю ніч? Звучить знайомо, правда? Вмикайте освітлення в кімнатах, коли це необхідно. Коли виходите з кімнати надовго, не залишайте світло включеним. Наскільки це можливо, плануйте бути максимально активними в денний час.

Сприяйте раціональному використанню енергії серед домогосподарств і насолоджуйтеся товстішим гаманцем. Перегляньте пропозицію світлодіодного освітлення, яку ви можете знайти в нашому інтернет-магазині.

3. Будьте екологічно чистими

Ви вже знаєте, що таке світлодіодне освітлення, і дізналися про його екологічні переваги. Низьке енергоспоживання світлодіодних лампочок сприяє значному зниженню світових витрат на енергію та викидів CO2. Крім того, світлодіоди не містять шкідливих речовин, таких як свинець, кадмій, ртуть, і можуть бути на 100% перероблені.

Світлодіодне освітлення не тільки зменшить ваші витрати на електроенергію, але й подбає про нашу планету.

5 порад, як зменшити рахунки за електроенергію

Світлодіодне освітлення споживає на 80-90% менше енергії, ніж класичні лампочки! Ви не тільки заощадите на рахунках за електроенергію, але й зробите щось корисне для планети. На фотографії ви знайдете світлодіодний бетонний стельовий світильник, доступний в нашому інтернет-магазині ePlafoniera.pl.

4. Вимкніть пристрої в режимі очікування

Не забудьте вимкнути пристрої, які знаходяться в режимі очікування, тобто в режимі очікування або сну. Це маленькі червоні вогники, які постійно світяться. Невеликі пожирачі електроенергії. Чи знаєте ви, що одна така лампа споживає в середньому 1-3 Вт електроенергії? Якщо у вас вдома є 6 або більше пристроїв у режимі очікування, вимикаючи їх, коли вони вам не потрібні, ви можете заощадити від кількох десятків до кількох сотень злотих щорічно. І це вже щось.

Увійдіть в режим збереження, вимкнувши.

5. Датчики руху - економія, зручність і безпека

Комфортне та економічне рішення для дому та саду, що підвищує безпеку - датчики руху. Використовуйте їх у приміщеннях, де світло вкрай необхідно. Завдяки функції ввімкнення світла на мить, а потім його автоматичного вимкнення, ви зменшите свої рахунки за електроенергію. Ви також подбаєте про безпеку собі та своїх близьких і відлякаєте непроханих гостей.

Інвестуйте в датчики руху та зменшіть свої рахунки за електроенергію.

Ви шукаєте іншу пораду щодо освітлення, вибору правильного кольору світла для вашої кімнати чи натхнення для дизайну інтер’єру? Читайте інші поради в нашому електронному магазині ePlafoniera.pl.

Підібрано для вас

останній перегляд