Класика, гламур чи скандинавський стиль – яке освітлення вибрати?

Класичний стиль, гламурний стиль, а може скандинавський стиль - яке освітлення вибрати? Ви робите ремонт, а можливо, ви хочете оновити свою квартиру і шукаєте поради щодо дизайну інтер'єру? Ставка для нового освітлення знайдіть натхнення для свого дому та виберіть лампи, які підходить тобі. З цієї публікації ви дізнаєтесь більше про класичний стиль, гламурний і скандинавський стиль, і ви можете легко вибрати люстри, підвісні світильники та настінні світильники для ваших кімнат.

Класичне освітлення – завжди актуальне

Класичний стиль освітлення такий же, як елегантність і витонченість у привабливій формі. Не повинен асоціюватися лише з важким, латунні люстри та палацові інтер'єри. Навпаки!

Класичний стиль в будинку або квартирі - це спокій, збалансоване, але ненудне розташування. Є місце для природного, якісні матеріали, а саме: скло, цінні породи дерева, метал, камінь, перські килими або також шкіра . Домінуючими кольорами є: бежевий, білий і сірий . IN в аксесуарах можуть з'явитися срібло і золото, але в невеликій кількості. IN У випадку з тканинами колірна гамма розширена синім, бірюзовим і зелений.

До класичних ламп відносяться в першу чергу люстри, але також світильники приліжкові, столові, стоячі і настінні світильники , які підходять до багатьох інтер'єрів і стилів. Зазвичай вони зроблені з обережністю найдрібніша деталь з металу, скла або бетону. Крім того, освітлення в класичний стиль стійкий до зміни тенденцій і моди. Це все відходить у минуле, а класичний стиль цінується з давнини й донині.

Класика, гламур чи скандинавський стиль – яке освітлення вибрати?

Романтичний настінний світильник Falmouth виконаний в класичному стилі - підійде до багатьох інтер'єрів, a м'яке світло ідеально підсвітить ваш вечірній догляд і вдень готуючись вийти з дому.

  • Чи підходить вам освітлення в класичному стилі? Якщо вам подобаються натуральні аксесуари, у вашій квартирі переважають яскраві кольори і дерево тоді точно! Також варто відзначити, що обидва світильника стильні класичний, а інтер'єр викликає у нас відчуття затишку Нам дуже комфортно в таких місцях і хочеться просто відпочити. Якщо ви дбаєте про простоту, елегантність і затишну атмосферу, це теж саме те вибирайте освітлення в класичному стилі.

Класика поза часом і завжди модна.

Класика, гламур чи скандинавський стиль – яке освітлення вибрати?

Люстра «Проспект» в класичному стилі — модель поза часом , яка підтвердить свою гідність у великих будинках або квартирах. Завдяки дев'яти абажурам, ідеально освітлять вітальню, спальню або кухню.

Освітлення в стилі Glamour - розкіш і блиск

Освітлення в стилі гламур є екстравагантність, унікальність, пишність, королівська елегантність, але також функціональність . На відміну від класичного стилю, гламурний стиль любить пишноту! Гламурні лампи бувають різних форм і розмірів, деякі з... деякі з них сучасні, деякі черпають з класики. Найголовніше – враження які вони викликають, і розкіш, з якою вони асоціюються. Елементи Характерними для цього стилю є блискучий метал, блискучі кристали та скла смакова композиція. Це магія і пишність, це розкіш і чуттєвість в поєднанні з... легкість і трохи гумору.

Гламурне освітлення не було б таким привабливим, якби не вражаючий і розлогий скляні та кришталеві люстри . Скляні – приклад сучасного підходу до стилю гламур. Ви, безсумнівно, також отримаєте велику кількість цінного світла, яке проникає зі скляного абажура і грунтовно освітить квартиру. Чим більше люстра яке скло ви виберете, тим більше світіння ви отримаєте в кімнаті.

  • Чи підходить вам гламурне освітлення?If Ви, звичайно, любите розкіш, унікальність і багатий дизайн. Інтер'єри в стилі гламур єдині в своєму роді, і тільки добірні аксесуари вони доповнюють інтер'єр, в якому вам подобається бути.

Подаруйте собі трохи розкоші, зробивши покупки гламурні лампи з пропозиції нашого магазину ePlafoniera див натхнення:

Освітлення в скандинавському стилі – сімейне тепло та натуральні матеріали

Освітлення в скандинавському стилі стало незмінним у світі наші домівки. Цей стиль в першу чергу асоціюється з зрозумілий, простий і функціональний інтер'єр і має сильний зв'язок з природою . Це еклектика дозволяє поєднувати прості, класичні форми, з ретро-стилем і сучасними елементами в індустріальному стилі і кабельні силові моделі з кольоровим кабелем і великим декоративним цибулина.

  • Цікавий факт: скандинави, а особливо данці Вони неспроста освоїли приборкання світла у своїх домівках недолік сонячного світла. Створені ними освітлювальні прилади надихають архітектори та дизайнери по всьому світу, щоб відтворити унікальні форми, яка чудово висвітлить будь-який, навіть найтемніший, інтер'єр. Ти можеш мати впевненість, що, обираючи скандинавське освітлення, ваш дім буде сяяти винятковий блиск.

Скандинавські лампи - це в першу чергу м'які лінії і круглі форми зі скла та металу з дерев'яною фурнітурою. Кольори Домінуючими кольорами в скандинавських лампах є білий, сірий і теплий коричневий. Такий Поєднання матеріалів і кольорів робить приміщення скандинавським вони єдині і неповторні.

Класика, гламур чи скандинавський стиль – яке освітлення вибрати?

Підвісний світильник Franklin в скандинавському стилі є в пропозиції нашого магазину ePlafoniera в чотирьох кольорах: зелений, сірий, червоний і кремовий.

  • Чи підходить вам освітлення в скандинавському стилі? Уявіть собі інтер’єр, де все поєднується, і це дійсно так Оформлення не зайняло багато часу та сил. Інтер'єри в скандинавському стилі ви можете організувати його без будь-яких проблем, і наявність багатьох такого типу також є великою перевагою продукції в Польщі. Вам подобаються прості мінімалістичні рішення, які завжди чи добре вони працюють у квартирі, багатоквартирному будинку чи великих будинках? Ставка на Скандинавське рішення!

Якщо ви хочете насолоджуватися універсальним і завжди модним інтер'єром вже зараз, Скандинавський стиль, обирайте освітлення з пропозиції нашого магазину Веб-сайт ePlafoniera.pl . Освітлення, яке ви придбаєте у нас, можна легко встановити у вашому домі!

Скандинавське освітлення для багатьох є вічним вибором пори року.

Підібрано для вас

останній перегляд