Освітлення альтанки – перевірте, як це зробити правильно

Вам цікаво, як максимально використати чарівність альтанки у своєму саду? Відповідь проста - потрібно подумати про відповідне освітлення цього простору. Грамотно підібрані та скомпоновані світильники не тільки полегшать вільне пересування після настання темряви, але й зроблять його неповторно чарівним у будь-яку пору року. Яке освітлення альтанки вибрати? ePlafoniera приходить на допомогу! Перегляньте ідеї нашої команди та надихніться вже сьогодні. Сподіваємося, наші пропозиції полегшать вам вибір світильників, які додадуть характеру не тільки альтанці, але й решті саду. Запрошуємо до читання!

Освітлення альтанки – перевірте, як це зробити правильно

Освітлення альтанки – must have!

Освітлення в альтанці, як і в інших підсобних приміщеннях, є власне основою . чому

Відповідь тут не дивна - без джерела світла пересуватися в альтанці в темний час доби було б практично неможливо , а в кращому випадку - істотно ускладнено. Будуючи таку конструкцію в нашому саду, ми не хочемо втомлюватися і використовувати її лише вдень . Адже після заходу сонця сад стає інтимним простором, який здатний по-справжньому зачарувати - головним чином завдяки правильно підібраному освітленню .

Освітлення альтанки – перевірте, як це зробити правильно

Підвісний садовий світильник в стилі бохо виготовлений вручну з натуральних волокон. Він не потребує встановлення, тому що оснащений портативною лампочкою на 900 люмен і довгою мотузкою. Ви можете легко повісити його будь-де у своєму саду. Підходить для освітлення альтанки, перголи або над кухонним столом.

Освітлення альтанки – перевірте, як це зробити правильно

Класичний підвісний світильник Cadiz від SU-MA. Справжня насолода для поціновувачів зовнішнього освітлення - ідеально підходить для освітлення альтанок, терас або балконів, додаючи їм елегантності як вдень, так і вночі.

Освітлення для садової альтанки – на що звернути увагу при покупці?

Якщо ви хочете освітлити свою садову альтанку, варто приділити час і вивчити конкретні продукти . Перша лампа в рекламі може привернути нашу увагу - адже зовнішній вигляд часто є для нас найважливішим - але майте на увазі, що покладаючись лише на візуальні значення, ви можете придбати освітлення, яке не повністю адаптоване до умов. які переважають у вашому саду , а також варіанти встановлення.

Тому ми підготували кілька практичних порад , які допоможуть правильно підібрати освітлення для садової альтанки - в першу чергу з точки зору функціональності . Беручи до уваги фактори, описані нижче, ви збільшите шанс придбати світильники, які прослужать вам довгі роки і зроблять альтанку справжнім серцем саду.

Освітлення для садової альтанки - в першу чергу стійке до вологи та інших погодних умов

Говорячи прозовнішнє освітлення , варто пам'ятати, що стиль світильника, бра або люстри є другорядним. У цьому випадку на перше місце стоїть якість виконання . Візьміть до уваги, що альтанка є частиною саду - навіть якщо вона під дахом, освітлення всередині неї піддається впливу зовнішніх погодних факторів, включаючи вологість, перепади температур і дощ .

Тому, вибираючи освітлення для садової альтанки, необхідно звернути увагу на клас герметичності світильників . У випадку з садовими світильниками мінімум IP44 - вибираючи такі вироби, ви можете бути впевнені, що вони будуть стійкі до вологи або води.

Освітлення альтанки – перевірте, як це зробити правильно

Вуличний садовий світильник Goura від Polned з класом герметичності IP44. Настінний світлодіодний світильник цікавої форми з алюмінію з порошковим покриттям (чорний або графітовий). Стійкий до несприятливих погодних умов. Світильник делікатно підсвітить стіну альтанки, підкресливши її чарівність.

Освітлення альтанки – без електрики або підключене до інсталяції

Сучасне освітлення для альтанок буває різних видів – як традиційне , яке вимагає підключення до постійного джерела енергії, так і таке, що дає більшу свободу монтажу, тобто без електрики .

Тому, перш ніж почати планувати розстановку світильників для альтанки і відправитися за покупками, подумайте, які у вас є можливості . Якщо ви жодним чином не обмежені монтажем і прокладка кабелю не порушить гармонію вашого саду, виберіть традиційне освітлення, підключене до електрики . Однак, якщо альтанка знаходиться занадто далеко і ви не можете її підключити, кращим рішенням будуть лампи на сонячних батареях, наприклад, лампа Buly у формі кулі від Newgarden , якою ви можете легко підсвітити інтер’єр альтанки, тераси. або сад.

Освітлення альтанки – перевірте, як це зробити правильно

Світильник Були - пропозиція сучасного освітлення альтанки без електрики.

Освітлення садової альтанки – не обмежуйтеся одним світильником!

Запорука того, щоб альтанка сяяла, - вибрати освітлення різної інтенсивності . Що ми маємо на увазі?

Однак у випадку з цією конструкцією варто використовувати не тільки одну лампу, яка буде служити основним джерелом світла, але і світильники або настінні світильники, які забезпечують більш делікатне, тонке і атмосферне світло . Пам'ятайте, що підсвічування альтанки важлива не тільки всередині, але і зовні , завдяки чому вона буде чудово виглядати після настання темряви, зачаровуючи своєю витонченістю і неповторним характером .

Освітлення альтанки – перевірте, як це зробити правильно

Люстра Lyndon від Kichler - справжня насолода для шанувальників класичного стилю. Промислова модель із 5 обтічними абажурами на передньому плані та коричневою структурою із загнутими донизу дужками. Він відмінно підійде в якості основного освітлення альтанки, рівномірно розподіляючи світло по всьому простору. Має підвищений рівень захисту IP44.

Освітлення альтанки – перевірте, як це зробити правильно

Квадратний садовий стовпчик Inox від SU-MA. Відмінно підійде в якості додаткового освітлення стін альтанки або садової доріжки. Має клас герметичності IP44, що робить його стійким до погодних умов.

Ви шукаєте інші садові світильники? Тоді залишайтеся з нами довше - магазин освітлювальних приладів ePlafoniera - це місце, де ви знайдете сотні моделей світильників, настінних світильників, ліхтарів, стовпчиків і відбивачів для саду в різних стилях - від класики до модерну . Радимо ознайомитись з нашим асортиментом вже сьогодні – змінити обличчя свого саду та насолоджуватися продукцією найвищої якості.

Підібрано для вас

останній перегляд