Освітлення софіту на даху – отримуйте натхнення з ePlafoniera.pl!

Освітлення в софіті даху? Чому ні! Цей тип рішення стає все більш популярним частіше можна зустріти в будинках з сучасним дизайном односімейні будинки. Правильно організовані освітлювальні прилади дійсно можуть вам щось дати красиві ефекти, завдяки чому фасад будівлі ідеально підсвічується. Варто, однак, пам’ятати, що на софіті монтується освітлення на відкритому повітрі, що часто передбачає роботу в складних умовах. Але це не так все - вирішуючи встановити світильники, потрібно пам'ятати про струмінь світло досягало землі.

Як зробити освітлення в софіті даху? Про що пам'ятати при покупці ламп? Який тип освітлення вибрати? Ви знайдете відповіді на ці питання далі в статті – радимо вам її прочитати!

Освітлення софіту на даху – отримуйте натхнення з ePlafoniera.pl!

Освітлення в софіті - де?

На самому початку, перш ніж перейти до того, як вибрати освітлення для софіт, давайте коротко обговоримо, що це таке.

Варто знати, що даховий софіт - це не що інше, як конструкція нижньої частини даху, що виступає за стіни будинку. Обшивка стелі - оздоблювальний елемент, який виконує ряд функцій , в тому числі захисну та ізоляційну .

Софіт в першу чергу захищає конструкцію даху від негативного впливу погодних умов атмосферні умови , які включають надмірне сонячне світло та сильні опади дощ, вологість або низькі та високі температури. Що ще, софіт даху також запобігає утворенню гнізд непроханих гостей у вигляді птахів і комахи , які люблять крутити їх між виступаючими елементами конструкції дах.

Освітлення софіту на даху – отримуйте натхнення з ePlafoniera.pl!

Нарешті, слід зазначити, що софіт виконує ще й естетичну функцію, позитивно впливаючи на загальний вигляд. додому. Варто знати, що він монтується на необроблені елементи покрівлі - без інакше будівля виглядатиме незавершеною , але це не те, чого ми хочемо, чи не так?

Софітне освітлення – про це варто подумати!

Софітне освітлення - це спосіб створити унікальне освітлення у вашому домі . Джерела світла, встановлені під покрівлею, є привабливою прикрасою будівлі , яка гарно підсвічується з настанням темряви, що також означає комфорт життя . Виходячи на вулицю, нам не обов’язково брати з собою смартфон чи ліхтарик страх спіткнутися об щось, що ми залишили в саду. Дякую Завдяки зовнішньому софітному освітленню ми можемо вільно пересуватися по своїй території навіть посеред ночі , милуючись чудовим освітленням нашого будинку.

Освітлення софіту на даху – отримуйте натхнення з ePlafoniera.pl!

Вуличний стельовий світильник Adela від СУ-МА . Сучасний освітлення, яке ідеально підходить, серед іншого, для софітного освітлення дах. Міцний корпус (литий алюміній), модерністська форма і чорний колір – це характерні риси Адели.

Освітлення будинку в софіті - пам'ятайте про це перед покупкою світильників

Замислюючись про встановлення освітлення в обшивку стелі, слід підійти до цього відповідним чином до теми та взяти до уваги кілька важливих питань – які? Детальніше про це нижче.

    • Адаптація освітлення для роботи на вулиці - ось до чого ми повертаємося те, про що ми писали на початку - покрівля піддається дії різні погодні фактори. Це нічим не відрізняється освітлення, встановлене під нею, яке необхідно виміряти, серед іншого, за с вологи, дощу або морозу. Ось чому слід вибирати світильники з міцного матеріалу і з високою клас герметичності IP44, IP54 або IP65 .
    • Потужність лампочки – ще один аспект, про який ми згадували у вступі до статті – Вирішуючи підсвічувати фасад під дахом, пам’ятайте про: дотягнутися до джерела світла, яке він висвітлить не тільки дах знизу, але і всю стіну домашню алею або шматок тераси .
  • Кут променя – цей параметр залежить від ваших поточних вимог. Якщо Якщо ви хочете підсвічувати тільки фасади, використовуйте лампочки з більшим кутом нахилу світність наприклад 120°. Однак якщо ви хочете, щоб світло досягало землі та освітлювало стіну вздовж будинку провулок навколо будівлі виберіть лампочку, яка випромінює світло з невеликим кутом променя , наприклад, 36°.
  • Кількість освітлення – подумайте, скільки джерел світла потрібно для освітлення будівлі. Відстань, на якій будуть розташовуватися світильники, залежить від ширини стін – золотої середини тут немає – але рекомендується вони були на відстані не більше 1-1,5 метра один від одного, хоча в деяких будівлях відстань може бути більшою.

Сучасне софітне освітлення – ідеї від ePlafoniera

Перейдемо до суті, тобто ідей зовнішнього підсвічування софітів. З З цим пов'язаний ще один аспект, про який ми не писали вище - Перед покупкою також варто врахувати тип освітлення . Які лампи вибрати? Сподіваємося, наші пропозиції полегшать вам вибір підготувала наша команда.

Світильники в софіті даху у вигляді плафонів

Цікавою формою організації освітлення є вибір зовнішніх стельових світильників , які монтуються на поверхню до софіту даху . Великою перевагою такого типу рішень є те, що ми можемо легко вибрати лампочки відповідно до ваших уподобань та індивідуальних потреб.

Освітлення софіту на даху – отримуйте натхнення з ePlafoniera.pl!

Вуличний стельовий світильник у формі квадратної труби від СУ-МА. Модерністське освітлення для софіту, яке забезпечить повне освітлення простір навколо будинку. Світильник чудово підійде на фасад будівлі, паркан, тераса або гараж. Корпус виготовлений якісно алюміній, клас герметичності IP54.

Світло в софіті даху – односторонні настінні бра

Щось для шанувальників елегантності та сучасної атмосфери - вуличні односторонні настінні світильники . Цей тип освітлення світить - як випливає з назви - в одному напрямку, в даному випадку вниз по стіні вздовж софіту , ідеально підкреслюючи будівлю. Настінні світильники, як стельові світильники, Дуже часто вони мають змінні лампочки , що дозволяє зручно регулювати потужність і колір світла відповідно до ваших потреб ваші власні уподобання та вимоги.

Освітлення софіту на даху – отримуйте натхнення з ePlafoniera.pl!

Зовнішній настінний світильник Mona graphite . Мінімалістична пропозиція для освітлення софіту даху, входу або тераса. Пропозиція для людей, які цінують довговічні освітлювальні прилади (виготовлені виготовлений з високоякісного алюмінію з порошковим покриттям темно-сірого кольору) і елегантний зовнішній вигляд. Міцний корпус з класом герметичності IP65 робить... настінний світильник стійкий до різних зовнішніх факторів.

Софіт – освітлення. А може, настінні світильники вгору-вниз?

Альтернативою попередньому освітленню є зовнішні настінні світильники , які світять в двох напрямках - вгору і вниз . У цьому випадку варто пам’ятати про встановлення їх на половину всього фасаду, завдяки чому ми отримаємо: рівномірний ефект . Установка також передбачає придбання лампочок - вони не обов'язково повинні бути дуже потужними , так як мають набагато меншу площу для освітлення.

Освітлення софіту на даху – отримуйте натхнення з ePlafoniera.pl!

Прямокутний вуличний настінний світильник Zen . Цікава форма, елегантні кольори (темно-попелястий колір), міцний корпус (алюміній, клас герметичності IP54) і коробка з скляні панелі, що випромінюють світло вгору та вниз. Все це робить Настінний світильник ідеально підходить для освітлення фасадів будівель, терас, балкон або альтанка.

Освітлення софіту на даху – садовий прожектор

Нарешті, пропозиція щодо універсального освітлення, тобто використання садових точкових світильників . Ці непомітні лампи дають нам багато можливостей для освітлення , дозволяючи направляти світло саме туди, куди ми хочемо у будь-якому напрямку та під певним кутом.

Освітлення софіту на даху – отримуйте натхнення з ePlafoniera.pl!

А якщо вам все ще бракує ідей... перегляньте категорію зовнішнього освітлення на веб-сайті магазину ePlafoniera та вибирайте із сотень товарів для саду, які пристосовані для роботи на відкритому повітрі. У нашому асортименті: лампи, настінні світильники, точкові світильники та інша продукція від авторитетних компаній . Тут ви знайдете освітлення в різних стилях – класика, модерн, лофт, скандинавський та інші. Радимо вам переглянути повну пропозицію - магазин освітлювальних приладів ePlafoniera .

Підібрано для вас

останній перегляд