Освітлення вхідних воріт – практичні поради

Освітлюючи будинок ззовні , ми дбаємо про своє безпеки, а також загальної естетики нашого майна після обвалу сутінки. Тому найчастіше ми використовуємо різні види світильників і настінних світильників розміщені, наприклад, на фасаді будівлі, або відбивачі, дякую за допомогою якого ми можемо підкреслити рослини в нашому саду, тим самим підкреслюючи їх неповторний зовнішній вигляд. Однак ми часто забуваємо встановити зовнішнє освітлення на в'їзних воротах.

Чому це так важливо? Як підсвітити в'їзні ворота? Ви дізнаєтесь із сьогоднішнього посібника, підготовленого командою ePlafonier. Взнавати практичні поради сьогодні та насолоджуйтеся стильним і практичним зовнішнє освітлення у вашому домі – заохочуємо вас продовжувати читання!

Освітлення вхідних воріт – практичні поради

Освітлення в’їзних воріт – це необхідність?

Комусь освітлення воріт непотрібне – все-таки воно є це просто зона, яка використовується для того, щоб доставити ваш автомобіль до або з вашого під’їзду гараж. Однак варто пам'ятати, що після настання темряви дуже легко зробити помилку – особливо, коли до того ж додається втома водія після цілого дня. без Ми можемо не помічати різні елементи джерела світла, яке нас оголює таким чином на шкоду.

Тому освітлення для в’їзних воріт – це рішення, яке стане гарантією нашої безпеки – добре освітлений під’їзд з доріжкою полегшить маневрування автомобіля запобіжить можливі зіткнення біля будинку.

Але це ще не все - продумане освітлення в'їзних воріт додасть прилеглій території неповторного характеру і ідеально підкреслить цінності нашої власності після настання темряви це буде виглядати надзвичайно елегантно.

Як підсвітити в'їзні ворота? Що враховувати?

Як підсвітити в'їзні ворота, щоб ефект був задовільним?

Ми повинні взяти до уваги кілька аспектів. Варто знати, що це таке частина площі буде освітлена, це залежить не тільки від потужності освітлення . Відомо, що чим потужніша лампочка, тим більша площа буде освітлена. Це Однак це ще не все - істотний вплив має також висота і форма патрона.

Крім того, перед покупкою освітлення для вхідних воріт врахуйте це також інтенсивність світла та його напрямок . Ви отримаєте інший ефект, використовуючи точкове освітлення, напр ліхтарі з приводом і ще один у випадку, напр. фари .

Також важливі відстані між світильниками і в'їзними воротами . Перевірене рішення – розмістити їх на відстані максимум 2 метри від входу – більша відстань може не дати задовільних результатів.

Освітлення вхідних воріт – практичні поради

Освітлення вхідних воріт – які елементи варто виділити?

Плануючи установку освітлення в'їзних воріт, слід орієнтуватися на: освітлення не тільки самого входу. У такому випадку також варто подумати про встановлення світильників по краях тротуару . Для під’їзду та доріжки, що веде до вхідних дверей, чудово Добре підійдуть і світлодіодні лампи, встановлені на стовпах . Розташовуючи їх, не забувайте залишати занадто великі проміжки – інакше можна очікувати недотриманих, темних зображень частини проїзду.

Світлодіодне освітлення для вхідних воріт – що вибрати?

Від цього залежить вибір освітлення вхідних воріт на територію насправді залежить від наших уподобань і можливостей встановлення . Загалом, у нас є три варіанти: лампи з приводом, садові стовпи і відбивачі/прожектори .

В'їзні світильники - рівномірне освітлення в'їзних воріт та проїзду

Вхід у двір зазвичай вимощують бруківкою. Цей у свою чергу с Зазвичай його висвітлюють універсальними лампами, що забезпечують рівномірне освітлення Дорогий від в'їзних воріт до вхідних дверей або гаража - в залежності від до чого веде цей під'їзд.

Обгонні світильники дуже практичні і стійкі до зовнішніх факторів – їм не страшні ні дощ, ні град, ні сніг, ні вітер, ні сонце. Крім того, вони також стійкі до механічних впливів , тобто до тиску автомобіля - до 1,5 тонни . При виборі даного типу освітлення вхідних воріт зверніть увагу на: клас герметичності – бажано IP65.

Освітлення вхідних воріт – практичні поради

Садовий світильник Сіріус . Якісне освітлення ідеально підходить для підсвічування в'їзна брама та під'їзд. Забезпечує високий клас герметичності IP67 стійкість навіть до найнесприятливіших погодних умов. Лампа переповнення теплим кольором 3000K.

Лампи на сонячних батареях – вишукане освітлення біля в’їзних воріт

Як підсвітити в'їзні ворота без використання кабелю? Бажано використовувати сонячні лампи, встановлені на спеціальних стовпах. Це дуже практичне рішення, яке живиться сонячним світлом, тож вам не доведеться прокладати кабелі чи купувати спеціальні батареї. Ще однією перевагою цього типу освітлення є те, що воно може приймати... фактично будь-якої форми - від тонких стовпів, через вишукані ліхтарики, до елегантних білих кульки , які можуть змінювати колір залежно від обстановки та наших уподобання.

Освітлення вхідних воріт – практичні поради

Сан стояча сонячна лампа з вбудованим датчиком сутінок і руху. Мінімалістичний, тонкий будова красиво виглядає в саду, тонко підкреслюючи хвіртку вхід, алея, рослини або тераса. Універсальне рішення для зовнішнього освітлення будинку .

Освітлення вхідних воріт – практичні поради

Сучасна сонячна куля Були . Ще одна цікава ідея стильного освітлення вхідних воріт різні кольори. Світильник зробить нерухомість більш привабливою, надавши їй вигляд поблизу область тонкого характеру.

Потужне світлодіодне освітлення в'їзних воріт - рефлектори

Якщо ви хочете, щоб вхідні ворота було добре видно у сутінках використовуйте фари . Великою перевагою цього типу освітлення є те, що часто ми можемо вільно визначати напрямок світла (якщо ми не вибираємо популярні прожектори, які зазвичай встановлюються вище гараж).

Освітлення вхідних воріт – практичні поради

Сучасний прожектор (прожектор) з датчиком руху та сутінок Дует . Відмінний варіант підсвічування як в'їзних воріт, так і гаражних воріт. Лампа має дві окремі головки, які дозволяють направляти світловий потік в обраному напрямку.

Вас цікавлять теми освітлення? Якщо так, ми заохочуємо вас це зробити регулярно відвідуючи наш блог , де ми намагаємося регулярно ділитися порадами щодо встановлення та вибір освітлення для вашого будинку.

Якщо, з іншого боку, ви шукаєте високоякісне зовнішнє освітлення (або внутрішні), обов’язково відвідайте наш інтернет-магазин ePlafoniera. IN Ми пропонуємо дизайнерські світильники , елегантні люстри , сучасні настінні світильники та стильні стельові світильники. і багато іншого. Щиро запрошуємо та бажаємо вдалих покупок!

Підібрано для вас

останній перегляд