Світильники Globe - сучасне освітлення будинку та квартири

Світильники у формі кулі – надзвичайно модний і інтригуючий вид освітлення. Вони займають перше місце в списку трендів 2022 року щодо дизайну інтер'єру. Світлодизайнери в захваті від них і Вони продовжують намагатися перевершити один одного у створенні все більш цікавих функціональних моделей мінімалізм або екстравагантність. Подивіться, чому варто вибрати вибрати цю модель світильника для свого будинку або квартири і на що звернути увагу перед її вибором.

Світяться лампи-кулі - чому варто їх вибрати?

Кульові лампи є одним з найбільш часто вибираних видів освітлення підвісні світильники. Це й не дивно, адже світяться кулі мають масу переваг . По-перше, вони дуже універсальні і можуть використовуватися практично в будь-якому приміщенні . Таке освітлення також підійде до будь-якого стилю інтер'єру вашого будинку чи квартири. Незважаючи на простоту і мінімалізм, світяться кулі надають їм унікальний і неповторний характер , радуючи не тільки домочадців, але і гостей. Елегантні джерела світла забезпечують приємне і добре розсіююче світло , яке пом'якшить гострі краї меблів і окремих приміщень. додасть потрібний характер - привнесе усамітнення в спальню, дозволить розслабитися у вітальні, а в... їдальня та кухня забезпечать сімейну атмосферу .

Світяться кулі для кімнати - на що звернути увагу перед вибором?

Незважаючи на те, що лампа-куля надзвичайно універсальна і підійде будь-якому практично будь-яке приміщення, його вибір не повинен бути випадковим . Є кілька факторів, на які варто звернути увагу раніше вибір.

Розмір лампи

Вибираючи кульовий світильник, в першу чергу слід враховувати його розмір і розмір кімнати, в якій ви хочете його встановити. Занадто маленький світильник в просторому інтер'єрі він буде непомітним і не забезпечуватиме потрібної кількості світла, занадто великий модель у меншій кімнаті візуально перевантажить його. У великих інтер'єрах розмірів, ви можете дозволити собі декоративні лампи-кулі більших розмірів розмірів зі складними конструкціями та широкими елементами декоративні. Для невеликих інтер’єрів краще підійдуть прості кульові лампи з одним плафоном. Їх мінімалістичний вигляд буде крапки над i в облаштуванні простору.

Світильники Globe - сучасне освітлення будинку та квартири

Сучасний підвісний світильник на чорній трубі з чотирма молочними кульками є ідеальним рішенням для просторих, стильних інтер'єрів вінтаж або індастріал. Підійде простий і інтригуючий дизайн хол, кухня, їдальня, вітальня та спальня.

Світильники Globe - сучасне освітлення будинку та квартири

Сучасна люстра з чорним колом і вісьмома скляними кульками - це елегантна та надзвичайно стильна світлова композиція, яка добре працюватиме в... просторі інтер'єри, такі як вітальня, їдальня та спальня. З вдало впишеться в інтер'єри, оформлені в сучасному стилі, індастріал, скандинавський, вінтаж і ретро.

Світильники Globe - сучасне освітлення будинку та квартири

Дизайнерський стельовий світильник від польського бренду Ummo з чорною основою і матовим абажуром скло чудово освітлить невеликі простори в сучасному стилі, індастріал, класика і ретро. Ця модель поєднує в собі класику з дрібка сучасності.

Світильники Globe - сучасне освітлення будинку та квартири

Він ідеально впишеться в невеликі приміщення дизайнерський підвісний світильник зі скляною кулею захований під вирізаним диском. Ця модель буде оригінальною і привертає увагу правильний вибір, якщо ви шукаєте центральне освітлення для свого інтер’єру мінімалістичний, класичний, сучасний і позачасовий стиль.

Правильний вибір цибулин

Від типу лампи, який ви виберете, до сяючої декоративної кулі, це буде залежало ваше самопочуття під час перебування в даній кімнаті. Нейтральний світлий колір не спотворює колір шкіри, тому ідеально підходить для ванної та це буде дуже корисно, наприклад, під час нанесення макіяжу або під час його виконання гоління. Що стосується теплого кольору , то його завдання привести нас в стан спокою, умиротворення і релаксації, тому це буде правильним вибором для таких місць, як вітальня або спальня.

Світильники Globe - сучасне освітлення будинку та квартири

Люстра модерн в стилі модерн висять на трубі з ажурними мідними мисками з молоком плафони у формі кулі. Натхненням для створення цього продукту було космічна тема. Теплий колір світла, який забезпечує кульова лампа, буде чудовим вибором, якщо ви шукаєте основне освітлення для свого інтер'єрів. Світильники Globe - сучасне освітлення будинку та квартири

Скляний плафон мінімалістична настільна лампа з кабелем Kuul ST підкреслить чарівність приміщень, оформлених у класичному, ретро стилі, сучасний і скандинавський. Це ідеальний вибір, якщо ви шукаєте освітлення додатковий, призначений для читання або на столі.

Тип скла

Дуже важливий момент, на який варто звернути увагу при виборі м'яча світить у кімнату, це так тип скла, який використовується для виготовлення абажура . Додатково У нас є широкий вибір варіантів, серед яких найпопулярніші: молочний, прозорий і барвистий . Перший буде правий рішення для ванної кімнати і як додаткове освітлення для спальні або Вітальня. Останній, у свою чергу, буде добре працювати в інтер'єрах, які цього вимагають чисте джерело світла. Це, наприклад, кухня, коридор або хол. Третій найчастіше можна зустріти в їдальні.

Світильники Globe - сучасне освітлення будинку та квартири

Чорний підвісний світильник в сучасному стилі від польського виробника Ummo вдало впишуться в інтер'єри класика, індустріал та еклектика. Його теплий колір ідеально підходить підкреслять ретельно підібрані декоративні елементи.

Лампи з кульками, що світяться - про це варто пам'ятати

Правильно підібраний до інтер'єру тип освітлення додасть приміщенню інтригуючого характеру . Крім того, світло підкреслить стиль, в якому він оформлений. Він буде виконувати не тільки декоративну , але і практичну функцію . Вибирайте світильник-кулю в першу чергу відповідно до ваших потреб і вподобань - це єдиний спосіб гарантувати, що світяться кулі зливаються з аранжуванням простір. Якісні моделі світяться куль від провідних виробників освітлення можна знайти в магазині ламп та освітлення ePlafoniera .

Підібрано для вас

останній перегляд