Освітлення цегляної стіни - пропозиції від ePlafoniera.pl

До недавнього часу цегла асоціювалася тільки з будівельним матеріалом. Однак сьогодні він є інтригуючим декоративним елементом багатьох інтер’єрів, надаючи їм небаченого характеру та стилю. Щоб належним чином підкреслити його декоративні властивості та забезпечити його ідеальне поєднання з рештою дизайну інтер’єру, варто підібрати до нього відповідну форму освітлення. Яке освітлення для цегляної стіни буде найкращим? На це питання ми відповімо в сьогоднішній статті.

Освітлення цегляної стіни - пропозиції від ePlafoniera.pl

Цегляна стіна - для якої кімнати?

Цегляна стіна, якщо її правильно облаштувати, впишеться в будь-яке приміщення . Чудово виглядатиме в спальні, вітальні, холі, кухні та їдальні. Таке оздоблення в поєднанні з грамотно підібраним освітленням візуально зігріє будь-який інтер’єр і додасть йому неповторності . Крім того, за допомогою правильних аксесуарів можна буде створити інтригуючий і чудовий простір.

Освітлення цегляних стін і стиль інтер'єру

Правильно підібрані світильники розкриють справжню чарівність цегляних інтер'єрів. Нижче ми представляємо кілька найцікавіших пропозицій по висвітленню цегляної стіни в співвідношенні зі стилем оформлення приміщення.

Освітлення стіни з червоної цегли в лофт і промисловому інтер'єрі

Червона стіна асоціюється в першу чергу з просторами, оформленими в стилі індустріал і лофт. Чорні металеві лампи ідеально підкреслять його унікальний колір. Це можуть бути як підвісні світильники , так і настінні світильники на довгих кронштейнах . Вибираючи освітлення для такого типу кімнати, пам’ятайте про використання теплого джерела світла , яке підкреслить атмосферність інтер’єру .

1036E1_a--2_1000x1000

Чорний світильник лофт з металу - сучасне і функціональне рішення для вітальні, оформленої в стилі лофт.

Освітлення з цегли на стіні в класичному інтер'єрі

Червона цегла можна зустріти і в класичних інтер'єрах . Вибравши настільну лампу з керамікою ручної роботи і яскравим абажуром з натуральної тканини або підвісну світлодіодну лампу з двома кільцями, через які проходить світло, ми привнесемо в наші чотири стіни елегантність, дизайн і надзвичайну красу . Такий тип освітлювальних моделей виділить не тільки цегляну стіну, але і всі найважливіші елементи декору.

Освітлення білої цегляної стіни в скандинавському інтер'єрі

Ніщо так не вписується в скандинавський стиль, як біла цегляна стіна. Його неоднорідна текстура підкреслить яскраві кольори та мінімалістичні аксесуари, а також створить затишну атмосферу. Щоб перебування в даній кімнаті було ще приємнішим, добре б встановити відповідне освітлення. В цьому випадку найкраще підійдуть настінні світильники на цегляну стіну . Вони не будуть її оптично пригнічувати, але гарантуватимуть, що підкреслять її інтригуючу зовнішність. Вибирайте сірі або пастельні світильники, які поєднуються з іншими елементами дизайну скандинавського інтер’єру.

Освітлення цегляної стіни - пропозиції від ePlafoniera.pl

Старовинний бронзовий металевий настінний світильник - надзвичайно ефектна і дуже елегантна ідея для освітлення цегляної стіни в скандинавському інтер'єрі.

Освітлення цегляної стіни - пропозиції від ePlafoniera.pl

Скляний настінний світильник-бра підсвітить цегляну стіну в скандинавській кімнаті тонким сяйвом.

Освітлення стін з цегли в інтер’єрі в стилі бохо

Всюдисущий білий колір і натуральні матеріали - ось перші асоціації, які спадають на думку, коли ми чуємо про стиль бохо. Правильно освітлена цегляна стіна також підійде в таких розстановках. Він стане чудовою основою, до якої ми легко підберемо інші елементи дизайну. Цегляну стіну в кімнаті в стилі бохо зігріють ротангові або плетені світильники . Хорошим вибором стане, наприклад, торшер з абажуром з натуральних волокон або підвісний світильник ручної роботи з ротанга у формі циліндра в романтичному стилі.

Як підсвітити цегляну стіну - ось що потрібно запам'ятати

У наведеному вище записі ми представили кілька цікавих рішень для освітлення цегляної стіни, завдяки яким вся кімната придбає оригінальний і неповторний характер . Який з них ви виберете, залежить виключно від ваших потреб і вподобань. Звичайно, було б непогано врахувати стиль інтер’єру з цегляною стіною, а також кінцевий ефект, якого ви хочете досягти . Важлива також естетичність колишнього приміщення та його призначення . Щиро запрошуємо вас за покупками в ePlafoniera - в нашому магазині освітлювальних приладів ви знайдете широкий асортимент ламп для підсвічування цегляної стіни.

Підібрано для вас

останній перегляд