Освітлення для низьких кімнат – ТОП 5 товарів

Коли говорять про низьку кімнату, перше, що спадає на думку, це мансарда або мезонін. У такому типі інтер’єрів часто зустрічається відстань між підлогою і стелею менше 2,5 метрів, тому розташування освітлення часто ускладнює досить багато проблем. Якщо ви задалися питанням, як правильно підсвітити низькі стелі кімнаті, перегляньте сьогоднішній запис від ePlafonier, у якому Ми включили 5 пропозицій щодо продуктів, які ідеально підійдуть скрізь де простір обмежений. Надихайтеся сьогодні - Ласкаво просимо!

Низькі приміщення в будинку - не тільки підвал і горище!

На самому початку варто уточнити значення низької кімнати, т. к таке, на подив деяких людей, не обов'язково означає лише підвал чи горище . Правила визначають, яке приміщення має право на цю назву будівельні норми, згідно з якими будь-який інтер'єр нижче 2,5 метрів вважається низьким – незалежно від того, чи це вітальня, кухня, ванна кімната, мансарда чи технічне приміщення. З огляду на те, що деякі люди можуть вимірювати навіть більше двох метрів, така кімната може виявитися зовсім маленькою.


Тому освітлення для низьких кімнат не може бути випадковим – інакше перебування в будинку чи квартирі стане дуже складним незручно, а в деяких ситуаціях навіть викликає клаустрофобію.

Освітлення для низьких кімнат – що вибрати? Лампа, настінний світильник, а може стеля?

Освітлення для низької кімнати, вітальні, кухні або іншої кімнати необхідно розташовувати якомога ближче до стелі, а краще повністю до неї. чіпляється . В іншому випадку він може зайняти дорогоцінний простір, який у випадку з Низьких інтер'єрів все одно небагато. Тому не рекомендується використовувати великі люстри або підвісні світильники довгий кабель . Подібно облаштування низької мансарди - це найголовніше економія місця.

І саме цим ми керувалися, готуючи сьогоднішній список продуктів, на які варто звернути увагу, думаючи про освітлення низької кімнати твій дім. Що вибрати?

Бетонний стельовий світильник для низької кімнати Funta від LoftLight

Шукаючи світильник для низьких кімнат, неможливо обійти увагою Pounds . Ручна робота з бетонним стельовим спотом діаметром 10 см і висотою 17 см він ідеально поміститься в менші номери оформлені в мінімалістичному стилі . Його з успіхом можна встановити на горищі, у вітальні, кухні, холі або ванній кімнаті – ми гарантуємо, що він буде ідеальним за будь-яких умов!

Освітлення для низьких кімнат – ТОП 5 товарів

Бетонний світильник для низької кімнати P unta з унікальним зовнішнім виглядом, який відповідає сучасним стилям інтер'єрів.

Cadence, сучасний стельовий світильник для низької кімнати

Вас цікавить освітлення низької вітальні, кухні чи ванної? У цьому Якщо так, виберіть сучасний світильник у вигляді плафона Cadence зі скляним молочним абажуром, розміщеним у сталевій або латунній основі. прив'язка . Ця модель відрізняється елегантною і простою формою в нью-йоркському стилі. Він ідеально підійде будь-де потрібна економія місця. Стельовий світильник Cadence підходить для обох інтер'єри в сучасному стилі, а також з неповторною атмосферою ретро.


Дизайнерський стельовий світильник Cadence для вітальні та кухні з масивною обробкою, позачасовою формою та маленький розмір.

Підвісний світильник для низької кімнати - знайомтесь з Проспектом

Освітлення в низькій кімнаті у вигляді підвісного світильника? Чому ні! Prospect - це сучасний стельовий світильник в модному вигляді - на короткій ніжці розміщений абажур з елегантного білого скла , прикрашений зі смаком нікельованими стрічками внизу і зверху . Унікальний дизайн робить кімнату – незалежно від того це їдальня, ванна кімната, спальня або гардеробна - стає неповторним характер. Висота підвісного світильника становить лише 15,2 см , що робить його ідеальним для приміщень з низькими стелями.


Освітлення для низьких кімнат – ТОП 5 товарів

Дизайнерський стельовий світильник для кухні та вітальні Проспект сучасне освітлення низьких кімнат.

Низька стеля – освітлення у вигляді стельового світильника бетонного плану 36

Світильники для низьких приміщень найчастіше бувають у вигляді стельових світильників. Цей факт не є може бути дивно - адже вони прилягають до стелі, тому нічого не забирають у них взагалі немає корисного простору - навіть у найвищих людей вони відчують різницю! Це у випадку зі стелею бетонний світильник Plan 36 від LoftLight, який ідеально впишеться в невеликий хол, невелика спальня або ванна кімната . Стельовий світильник доступний у восьми кольорах, які можна поєднувати з іншими інтер'єрів. Сучасна форма, міцна конструкція та енергоефективність (світлодіодна лампочка) роблять Plan 36 ідеальною ідеєю для облаштування низька мансарда та інше.


Освітлення для низьких кімнат – ТОП 5 товарів

Світлодіодний бетонний стельовий світильник (плафон) План 36 забезпечення великої кількості світла не тільки у випадку менших кімнати, а й більші кімнати.

Малоповерхова квартира – освітлення. А може стельовий точковий світильник Aspo?

Якщо люстра для низької кімнати може бути проблематичною, то стельовий точковий світильник у вигляді світлодіодної стрічки з успіхом можна встановити на нижній стелі. У сьогоднішній список ми включили продукт, який є дуже практичним освітленням для низьких приміщень . Сучасна світлодіодна стрічка Aspo складається з декількох білих рефлектори, які повністю регулюються. Це означає, що світло може бути спрямоване в будь-якому напрямку . Висота комплекту всього 16 сантиметрів , тому вам не доведеться турбуватися про обмежений простір. Проста форма і Вічний зовнішній вигляд робить прожектор придатним для модного оформлення кухні, вітальні та їдальні спальні .



Сучасний стельовий точковий світильник SPOT на планці Aspo з унікальним дизайном і простою акуратною структурою.


Шукаєте інші варіанти освітлення низької кімнати? В такому разі відвідайте наш інтернет-магазин освітлювальних приладів ePlafoniera та оберіть найкращі продукти, доступні на ринку . У нашому асортименті представлені світильники , настінні світильники , люстри та стельові світильники шановані виробники в галузі, для яких якість завжди на першому місці місце. Також залишайтеся в курсі подій у нашому блозі , де ми намагаємось публікувати перевірені ідеї розміщення, дякую де ви маєте можливість створити інтер'єр своєї мрії - приєднуйтесь!

Підібрано для вас

останній перегляд