Затишне освітлення над диваном у вітальні - стильні світильники та настінні світильники від ePlafoniera 🛋

Вітальню часто називають серцем будинку. Це твердження не повинно робити нас Дивно, адже саме тут ми проводимо більшу частину часу з родиною та друзі. Щоб насолодитися цим простором у всій його красі, варто було б правильно його освітлити. У сьогоднішній статті ми зупинимося на лампи, розміщені поруч з диваном. Ми підкажемо, на що звернути особливу увагу увагу перед їх вибором, а також представимо наймодніші пропозиції доступні в нашому магазині.

Затишне освітлення над диваном у вітальні - стильні світильники та настінні світильники від ePlafoniera

Як вибрати освітлення над диваном у вітальні? Ознайомтеся з 4 найважливішими правил

У канцелярських та інтернет-магазинах ви знайдете різні види ламп використовується для освітлення вітальні. Що слід враховувати при їх виборі? Для чого Звернути особливу увагу? Як інтегрувати освітлення в цей інтер’єр, щоб воно працювало функціональний і декоративний одночасно? Нижче ви дізнаєтесь чотири поради, дякую що полегшить вам придбання освітлення над диваном.

По-перше, зверніть увагу на свої потреби

Ваші потреби, уподобання та вподобання — це те, на що в першу чергу варто звернути увагу при виборі джерела світильники для вітальні над диваном. Давайте подумаємо , чи подобається нам дана модель світильника і чи підходить вона до дизайну інтер'єру та решту частини квартири чи будинку. Згадаймо також про розмір наш виставковий зал і підібрати до нього той, який ви шукаєте освітлення.

По-друге, важлива функціональність

Плануючи освітлення над диваном, варто також звернути увагу на те, які функції воно буде виконувати . Давайте задумаємося на мить, які дії ми найчастіше виконуємо в цьому зону відпочинку та яке джерело світла їм потрібно. Нижче ми розповідаємо вам, що це може бути.

  • Читання улюбленої книги.
  • Їсти разом як сім'я.
  • Перегляд фільмів і серіалів.
  • Гра в настільні ігри.
  • Зустрітися з друзями.
  • Весело з дітьми.

Центрального освітлення їм точно буде недостатньо. Це необхідно «підкріпіть» їх додатковою лампою над диваном.

По-третє, немає нічого схожого на високу якість

Світильник над диваном повинен бути виготовлений з матеріалів найвищої якості , які довгі роки будуть радувати нас своєю довговічністю , міцністю і стійкістю до подряпин і пошкоджень . Вибирати цей вид освітлення навмання не варто, тому що таке рішення може призвести до додаткових витрат на можливий ремонт придбаного товару моделі або - ще гірше - необхідності купувати нову лампу. Давайте подумаємо , які властивості продукту для нас найважливіші і саме на них ми звертаємо увагу, купуючи диван освітлення.

По-четверте, дизайн має значення

Світильник над диваном буде виконувати не тільки утилітарну функцію, а й... декоративність - тому її зовнішній вигляд є важливим аспектом . Світильник над диваном варто поєднувати його з іншим освітленням, щоб все виглядало цілісно і доповнювали один одного. В залежності від В якому стилі оформлена ваша квартира , підберіть його до нього відповідні моделі освітлення - це можуть бути, напр мінімалістичні лампи , Настінні світильники в стилі Нью-Йорк або горищні світильники . Коли справа доходить до дизайну, ми не можемо не згадати колір світла , що, зрештою, є вишенькою на торті з точки зору загального вигляду інтер'єр та атмосфера в ньому. У випадку з лампою або настінним світильником вище диван, насправді все залежить від Для чого найчастіше буде використовуватися світло ? Розширений вступ на про колір світла, його використання в даній кімнаті та як впливає на наш настрій, можна знайти в нашому блозі. Ви можете це прочитати в цьому місці .

Освітлення над диваном у вітальні - натхнення від ePlafoniera

Найбільш часто вибираються світильники над диваном - настінні , настільні та торшери . Пропонуємо вам ознайомитися з найцікавішими, на наш погляд, пропозиціями тип освітлення, серед якого кожен неодмінно знайде для себе щось своє цікаво для себе.

Настінні світильники над диваном

Аполлон (Фейс)

Затишне освітлення над диваном у вітальні - стильні світильники та настінні світильники від ePlafoniera

Цей модерністський настінний світильник Apollo від бренду Feiss в сучасному стилі з ажурною чашею з латуні, в який має кулястий абажур з молочного скла, ідеально скомпонований добре працює як додаткове освітлення над диваном. Його зовнішній вигляд натхненний простором і мінімалістичним дизайном дає можливість повісити його в будь-якому приміщенні в будь-якому стилі. Блискучий настінний світильник над диваном додасть інтер'єру художнього і незвичайного шарму .

Фуріко А (Уммо)

Затишне освітлення над диваном у вітальні - стильні світильники та настінні світильники від ePlafoniera

Сучасний настінний світильник Furiko A виробництва польського бренду Ummo з двома білими глобусами виготовлені зі скла, розташованого один над одним на лакованій рамі чорний колір — незмінний та інтригуючий варіант над диваном . Таке освітлення додасть всьому простору витонченості та шарму. Модель Чудово впишеться в будь-який інтер'єр, особливо стильовий сучасний, мінімалістичний, індустріальний і монохроматичний.

Торшер над диваном

Inglenook (Quoizel)

Затишне освітлення над диваном у вітальні - стильні світильники та настінні світильники від ePlafoniera

Інтригуючий і приголомшливий торшер Inglenook в стилі Тіффані виробництва Quoizel - це пропозиція для любителів класики, ретро, ​​арт-деко, модерну, вінтажний, елегантний і позачасовий . Його абажур був зроблений вручну зі шматочків скла в плафонах карамель і бурштин. Ця модель створена за мотивами вітражних ламп в стилі арт-деко.

Торшер Gallia Floor White (Aldex)

Затишне освітлення над диваном у вітальні - стильні світильники та настінні світильники від ePlafoniera

Тонка і оригінальна ідея для кольору дивана або стін? Ось вам! Це абсолютно можливо з цим торшером - скляним, круглим абажур і біла ніжка. Виробник ідеально підійшов до цієї моделі він поєднав матове скло з пофарбованим металевим дном білий - це поєднання надає всьому виробу теплоти, витонченості та елегантності . Цей торшер чудово підійде до дивана в будь-якій вітальні стиль.

Настільна лампа над диваном у вітальні

Taido (дизайн для людей)

Цього разу пропозиція для людей, які цінують поєднання класу, елегантності, сучасності та модний дизайн . Настільна лампа Scandinavian Taido відмінно впишеться в простір вітальні будинку або квартири. Кутовий круглий абажур елегантно кріпиться до конічної основи. Світло, що відбивається від абажура, виконує декоративну і функціональну функцію .

Epli ST (Ummo)

Затишне освітлення над диваном у вітальні - стильні світильники та настінні світильники від ePlafoniera

Остання пропозиція освітлення над диваном від ePlafoniera – мінімалістична модель від польського виробника Ummo. Це настільна лампа Epli ST з закритою з обох сторін плафоном з матового скла чорні металеві решітки. Все виглядає як ліхтар , який у нас найчастіше асоціюється із затишним , теплим і обволікаючим освітленням. І це те, що характеризує цей елегантний продукт.

Світильник над диваном - вибирайте з розумом. Виберіть ePlafoneria

Вибір освітлення для розміщення над диваном або поруч з ним повинен бути продиктований насамперед нашим смаком , дизайн всього інтер'єру , а також кінцевий дизайн ефект, якого ми хочемо досягти . Однозначно варто довіритися найкращим виробники освітлювальної промисловості, які використовують їх у своїй продукції міцні та міцні матеріали найвищої якості. Такі лампи с Ви обов'язково знайдете його у нас інтернет-магазин світильників . Запрошуємо вас.

Підібрано для вас

останній перегляд