Red Dot Design Award - що це таке і хто може отримати престижну нагороду від індустрії дизайну інтер'єру?

Red Dot Design Award – один із найпрестижніших конкурсів в індустрії дизайну, відкритий для дизайнерів, виробників і брендів з усього світу світ. Ця відзнака визнана у всьому світі як символ досконалості в... дизайну, присуджується за видатні досягнення в галузі дизайн продукту, візуальна комунікація та дизайн концептуальний. Дізнайтеся, чому знак «Червона крапка» так багато означає і що продукти, виділені таким чином, можна знайти в нашому магазині – Запрошуємо вас!

Що таке нагорода Red Dot Design Award?

Нагороду Red Dot Design Award, яку часто називають «Оскаром дизайну», є однією з найпрестижніших нагород у сфері дизайну. промисловий . Її присуджує з 1955 року Design Zentrum, розташований у м Ессен, Німеччина.

Тому Red Dot Design Award є одним із найбільших конкурсів дизайн у світі. Всесвітньо визнаний логотип Red Dot став одним із найбільших бажані якісні символи гарного дизайну . Відзнака може присуджуватися в трьох номінаціях.

Дизайн продукту

Найстаріша з трьох категорій нагород, відома як дизайн до 2000 року Innovationen. Він включає близько п'ятдесяти категорій з різних галузей , таких як комп'ютери, медичне обладнання, окуляри, офісні меблі, побутові речі або велосипеди. Щороку за цю відзнаку змагаються найвідоміші бренди світу – серед найвідоміших нагороджених продуктів – собака-робот AIBO від Sony, iPod, iPhone та iMac від Apple, а також Ferrari LaFerrari та 296 GTB.

Бренди та комунікаційний дизайн

Нагорода Red Dot у цій категорії, яка присуджується з 1993 року, відзначає видатні досягнення в корпоративному дизайні, реклама, інтерактивні медіа та звуковий дизайн .

Концепція дизайну

У 2005 році з відкриттям Red Dot Design Museum в Сінгапурі Red Dot запровадив нагороди в категоріях інноваційний та концептуальний дизайн . Red Dot Award: Концепція дизайну орієнтована на молодих творчих людей дизайнерів і дизайнерських компаній з усього світу.

Red Dot Award Design – як отримати цю нагороду?

Участь у конкурсі є платною, а надіслані роботи оцінюються міжнародне журі. Продукти, концепції та роботи, нагороджені нагородою Red Dot Нагороди Design Awards вручаються на щорічних виставках та в Інтернеті. Це відмінна реклама і відзнака бренду . Переможці обираються з тисяч різних заявок, тому й перемога лавр надзвичайно важко. Перемога означає, що продукт виділяється серед конкурентів і вражає присяжних , які є справжніми експертами та знавцями. Не тільки це враховано зовнішній вигляд – інноваційність, функціональність і довголіття. Переможці можуть отримати лише продукт, адаптований до потреб користувача.

Які переваги отримання премії?

Переможці Red Dot Award Product Design можуть розраховувати на наступне переваги:

  • глобальна видимість продукту та бренду в різних секторах,
  • позиціонування як дизайнерської компанії,
  • покращення зображення,
  • доступ до міжнародної спільноти дизайнерів, виробників і потенційні клієнти,
  • сприймається у всьому світі як привабливий роботодавець.

Нагорода Red Dot Product Design Award – познайомтеся з лампами, народженими цією престижною нагородою змагання

Магазин ePlafoniera пропонує вам продукцію Nordlux з колекції Design For The People – включаючи видатні лампи, нагороджені на вищезгаданому плебісциті дивовижний підхід до дизайну . Вони справжні ентузіасти, чия місія полягає в тому, щоб надихати людей бути цілісними використання можливостей освітлення. Дотримуючись датських традицій і пристрасть до світлого дизайну в поєднанні з найсучаснішим технології, які вони пропонують широкий асортимент продукції надійної якості, чудового дизайну та зручна функціональність – усе за конкурентними цінами. Нижче ми представляємо світильники, які отримав нагороду Red Dot Design Award і який ви можете придбати зараз сьогодні!

Stay - чорний торшер

Дизайнер Марія Бернтсен Торшер Stay має ряд унікальних особливостей: він має регульований абажур , що дозволяє направляти світло туди, куди вам потрібно. Перемикач монтується за головкою лампи, що полегшує зручне включення і вимикання. Він також оснащений вбудованим світлодіодним освітленням . Крім того, він чудово виглядає - це відмінний вибір для людей, які цінують скандинавський мінімалізм . Ця лампа отримала нагороду Red Dot Design Award у 2020 році.

Художник 25 – підвісна мідна лампа

Підвісний світильник Artist 25 Він неодмінно приверне увагу своїм дизайном і простотою і вразить як вас, так і ваших гостей. Обладнаний з вбудованою світлодіодною панеллю, оточеною мінімалістичним плафоном, який рівномірно розподіляє світло. Натхнення для датської мови Дизайнерська компанія Bønnelycke MDD, як випливає з назви, була світом музика – зокрема барабанні тарілки. Він доступний у чотирьох кольорах абажура : мідний, чорний, бежевий або сірий.

Глянцево – білий мармур настільна лампа

Глянцевий світильник - це суть вишуканого та елегантного дизайну . Датський дизайнер Марія Бернтсен розробила настільну лампу , яка є втіленням північного мінімалізму . Поєднання ексклюзивних матеріалів, таких як мармур, латунь і опал біле скло надає йому надзвичайно елегантний вигляд . Glossy був удостоєний престижної нагороди за видатний дизайн і якість Red Dot у 2021 році в категорії «Дизайн освітлення».

Усі лампи з колекції Design For The People розроблені Датські дизайнери. Це доступний дизайн, який збагачує наше життя та оточення, створення відчуття комфорту та атмосфери . Щороку компанія пропонує центральне освітлення у вигляді підвісних світильників і зручні для розміщення продукти, які є водночас і сучасними ґрунтується на датській традиції дизайну.

Варто придивитися до продукції виробника Nordlux, якщо ми шукаємо позачасове освітлення, вартість якого з часом зростає час. Їхня продукція є відображенням свіжого натхнення та інновацій – ідеальне поєднання традицій датського дизайну та технологій . Виготовлені з увагою до найдрібніших деталей, вони прослужать довгі роки. Сьогодні ви можете знайти лампи Design For The People у пропозиції нашого інтернет-магазину освітлення ePlafoniera – обирайте моделі, які отримали нагороди, і насолоджуйтесь їхнім неординарним дизайном додому!

Підібрано для вас

останній перегляд