Дерев’яне освітлення – в яких інтер’єрах воно найкраще? Джерело натхнення

Кожен любитель натуральних рішень цінує красу, атмосферу та тепло, яке дарує деревина. Сьогодні з цього матеріалу виготовляють не тільки меблі, але і всілякі декорації та світильники. Залежно від його обробки ми можемо досягти абсолютно різного ефекту. Кажуть, що завдяки перевагам дерев’яного освітлення та його універсальності практично кожен може насолодитися ідеально доповненим стилем з ним у головній ролі. Чи справді це рішення підходить для різних планувань і приміщень? Крім того, що ми спробуємо це довести, ми також підготували кілька рекомендацій - залишайтеся з нами до кінця і збагачуйтеся новими ідеями. Дерев’яне освітлення – в яких інтер’єрах воно найкраще? Джерело натхнення

Чому дерев'яне освітлення зобов'язане своєю унікальністю?

Процес пошуку якісного дерев'яного освітлення - це те, що часто здається поза нашими можливостями. Ринок повний різноманітних товарів, але не всі вони варті нашої уваги. Якщо ви знаєте, де шукати і хто пропонує першокласні продукти, все стає набагато простіше. Унікальність дерев'яних світильників безпосередньо обумовлена ​​натуральністю матеріалу і точністю їх виготовлення . Чим більше відданості та професіоналізму, тим кращий візуальний ефект. Крім того, мабуть, немає іншого матеріалу, який був би такою фантастичною формою прикраси навіть без будь-якої обробки. Щоб створити надзвичайно затишну атмосферу, потрібен лише правильний колір світла.

Дерев’яне освітлення – в яких інтер’єрах воно найкраще? Джерело натхнення Дерев'яна люстра Taulbee palace в рустикальному стилі, 72 см - Kichler, сміливий варіант для тих, хто цінує красу масивних і строгих на вигляд прикрас.

З яким дерев’яним освітленням найкраще поєднується?

Після прочитання терміну «дерев’яне освітлення» перше, що спадає вам на думку, це красивий заміський будинок, де переважає природність, камін і декорації. Дерев'яні світильники , безсумнівно, є невід'ємним елементом подібних композицій, але, крім них, вони також чудово доповнюють багато інших стилів інтер'єру - яких?

  • Скандинавський стиль - безпосередньо пов'язаний з природою. Характерною особливістю є мінімалістичне та просте розташування, що підкреслює присутні в інтер'єрі матеріали, серед яких: деревина.
  • Стиль модерн - відрізняється численними хвилястими лініями або рослинними мотивами, взятими з японського мистецтва. Крім того, тонка колірна палітра ідеально поєднується з дерев’яною обробкою.
  • Класичний стиль - простота, представлена ​​багатим і ексклюзивним способом, але зберігаючи баланс.
  • Вінтажний стиль – натхненний дизайном 1940-х і 1950-х років. У цьому випадку панує елегантність і ряд ідей, які легко поєднуються з дерев’яним освітленням.
  • Сучасний стиль - цього разу ми маємо справу з просторим, але мінімалістичним інтер'єром, в якому важливу роль відіграють гармонія і простота.

Найчастіше в наших квартирах присутні різні елементи, характерні для багатьох стилів, але не переживайте - незалежно від того, чи цінуємо ми повну узгодженість облаштування або любимо експериментувати, дерев'яне освітлення - хороший і безпечний варіант .

Дерев’яне освітлення – в яких інтер’єрах воно найкраще? Джерело натхнення Щороку ми намагаємося створити чарівну атмосферу в наших домівках. У цьому нам може допомогти дещо - різдвяний сонячний світильник у формі оленя з дерев'яними елементами .

Приміщення, де варто включити дерев'яне освітлення

Якщо вам колись хтось сказав, що дерев’яне освітлення не є універсальним рішенням, яке працює лише в кількох кімнатах, то знайте, що насправді це не так. Насправді ми самі створюємо обмеження та всі аранжувальні бар’єри через відсутність будь-яких ідей чи низький рівень креативності. Але питання світильників з дерева нескладне, тому що завдяки матеріалу, з якого вони виготовлені, вони підходять практично до всього. З цієї причини вони ідеально доповнюють стильові композиції кімнат, наявних у квартирі, від спальні, вітальні до кухні чи ванної кімнати .

Єдине питання, яке слід взяти до уваги, це ступінь захисту освітлення: там, де є волога або існує ризик розбризкування, рекомендується вибрати освітлення з рейтингом IP 44 або вище . Детальніше на цю тему в статті - « Клас герметичності - що це означає і яке його значення при виборі освітлення? ".

Яким може бути дерев'яне освітлення? Доступні типи та пропозиції

Крім того, що існує безліч порід деревини, а отже, і низка дизайнерських можливостей, не можна не відзначити широкий асортимент світильників, які з неї виготовляють. Якщо ви шукаєте щось конкретне для своєї квартири або хочете отримати дозу натхнення - ми тут, щоб вам допомогти. Ознайомтеся з перевіреними рішеннями та насолоджуйтеся красивим дерев’яним освітленням у ваших чотирьох стінах.

  • Підвісні світильники з дерева
  • В основному ми вирішуємо встановити робоче освітлення в кожній кімнаті через практичні аспекти. Крім того, що це джерело, яке забезпечує нам найвищий рівень світла , його фурнітура також виконує декоративну роль. У вході у вітальню, кухню або спальню дизайнерський підвісний дерев'яний світильник - це елемент, який не тільки увінчає вашу обстановку, але й зробить в ній головну роль .

    Дерев’яне освітлення – в яких інтер’єрах воно найкраще? Джерело натхнення Підвісний світильник Ahrendale виготовлений з дерева, сталі та слюдяного скла. Це чудовий вибір для кухні, оскільки він дозволяє збагатити кімнату стільки світлових точок, скільки вам дійсно потрібно.

  • Стоячі дерев'яні світильники
  • Торшери в основному виконують роль додаткового освітлення. Однак це не означає, що вони менш важливі, ніж стельові світильники. Завдяки їм ми можемо створити надзвичайно затишну атмосферу в інтер'єрі . Більше того, не кожному з нас подобається, коли по всій кімнаті поширюється інтенсивне світло, адже дуже часто воно нам просто не потрібно. У таких ситуаціях стоячі дерев’яні світильники, розміщені поруч з диваном або дизайнерським комодом, здають іспит на відмінно.

    Дерев’яне освітлення – в яких інтер’єрах воно найкраще? Джерело натхнення Дерев'яний сучасний торшер Loftlight з бетонним покриттям - елемент, якого не вистачає в будь-якому мінімалістичному інтер'єрі.

  • Настільні лампи з дерева
  • Любителі читати або проводити час на терасі за келихом вина, безсумнівно, цінують практичні рішення освітлення, які не тільки дозволяють їм виконувати певні дії, але й роблять це в певному сенсі тонко . Ніхто не любить, коли ввечері світло різає очі, тому, коли стемніє, ми зазвичай тягнемося до настільних чи нічних ламп, які є відповіддю на наші потреби. Крім того, ті, що зроблені з дерева, означають, що кожен день ми можемо засинати і прокидатися поруч з тим, що є найкрасивішим - природність завжди буде в моді .

    Дерев’яне освітлення – в яких інтер’єрах воно найкраще? Джерело натхнення Садовий світлодіодний настільний світильник з сенсорною функцією і зарядним пристроєм може виправдати очікування практично всіх шанувальників романтичної атмосфери.

  • Дерев’яні настінні світильники, тобто т.зв настінні світильники
  • Ми знаємо з досвіду, що не кожен може дозволити собі купити торшер через брак місця. Не хвилюйтеся – зараз не час піднімати білий прапор! Є ще одне, не менш цікаве і функціональне рішення. Завдяки своїм невеликим розмірам і техніці монтажу настінні світильники є варіантом, який можна використовувати як в невеликих квартирах-студіях і просторих будинках, так і зовні будівель. Окрім естетичних і практичних аспектів дерев’яних настінних світильників, варто знати, що їх можна використовувати як інструмент для оптичного збільшення кімнати .

    Дерев’яне освітлення – в яких інтер’єрах воно найкраще? Джерело натхнення Дерев'яний настінний світильник з бетонними елементами Лофтлайт - якісна, вишукана обробка.

    Кілька слів для підсумку – думка про дерев’яне освітлення

    Сподіваємося, що в цій статті ви знайшли багато цікавих і надихаючих прикладів використання дерев’яних світильників. На що хочеться звернути особливу увагу, так це на різноманітність дизайну, яке доступне вам, коли ви використовуєте натуральні елементи декору. Як бачимо, кожна з представлених композицій різна, але по-своєму унікальна, і, незважаючи на численні дерев’яні елементи, вони не перевантажені чи перенасичені . Якщо ви хочете побачити більше доступних рішень, не забудьте відвідати наш магазин ламп - ePlafoniera.

    Підібрано для вас

    останній перегляд